Лидл ::20::

• 67 242
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Отивам за леща някой да пише ,ако не увира да не я купувам.  bouquet

Увира добре, но иска доста чистене.

# 406
  • велико търново
Милена,Атти  благодаря за бързият отговор.  bouquet
А това с цената на лютеницата мислех си абе май аз нещо съм се объркала ,но явно не.И тук е по-висока цената и. #Cussing out

# 407
Здравейте,
В четвъртък ще има месомелачка Силвъркрест.  някой да я има ли я и дали е доволен? Благодаря ви!  bouquet

# 408
Исках да кажа и още, купих пакетче ошав на ф-ма Детелина /непрозрачна опаковка/. На мен ми трябваше за да нанижа за ДГ на малкия за сурвачки, цената му е към 1.50лв. моля ако някой реши да купи това нещо, или бърза за Бъдни вечер - да не го купува! Сушените ябълки и круши вътре са мой набор, а сливите са може би 3 в пакет , затова пък изглеждат ужасно.
Joy hahahaРазвесели ме! Е какво пък- може да минат за музеен експонат или за такива тип антика Laughing

# 409
Преди известно време имаше масажираща седалка в лидл, някой да си я е закупил, искаше ми се да я купя за моите родители, но докато се наканя и вече я няма поне в лидл на сливница за София става въпрос. На кой е-mail можеше да им пиша, ако имат някъде в наличност да ми я доставят в най- близкия за мен магазин?

# 410
Преди малко взех последните чорапогащничета 86/92
Исках от най-големите, но нямаше  #Cussing out
Всеки път като искам да взема нещо, трябва да ставам и да ходя в 7 часа в магазина  smile3507
 Чорапки изобщо нямаше.
Взехме и едни нови десертчета с лешници,жълт пакет. Много приятни

# 411
  • велико търново
Взех си леща и я почистих имаше доста боклук както и каза Атти ия накиснах.
От детските дрехи днес имаше от всичко и всички номера .Имаше и от ски ръкавички /дори и от тези за мама/.
Лютеницата при нас е ; домашна на 2,99лв. и едро смляна на 3,49лв.
Някой купил ли си е от книжките с динозаври искам я за подарък на 6г. момче дали е подходяща? Simple Smile

# 412
  • София
има ли още някъде от долнищата за момиче 122/128   Praynig

# 413
Книжката с динозаврите,я имаме от миналата година-синът ми тогава беше на 7 и много й се зарадва/макар,да имаме доста енциклопедии за динозаври и често да се ядосва, че се преповтаря информацията- тази беше одобрена/.

# 414
  • Пловдив
Книжката с динозаврите,я имаме от миналата година-синът ми тогава беше на 7 и много й се зарадва/макар,да имаме доста енциклопедии за динозаври и често да се ядосва, че се преповтаря информацията- тази беше одобрена/.

От кога я има,може ли линк? Peace

# 415
Така-а-а. Купуваме си ние едросмляната лютеница Blue Mountain в малки бурканчета откакто се появи в Лидл. 310 г за 1.99 лв.  Много вкусна. Каква беше изненадата ми, когато вчера в Лидл заварих Blue Mountain префасонирана в Chira и на нова, по-добра цена от 2.09 лв. Абсолютно същата лютеница е и по състав, и на вкус. Много елегантен начин да повишиш цената на нещо с 10 стотинки, много елегантен.
Като гледам така новата, по-висока цена ви се услажда. Тази лютеница (но под друга марка) я има от толкова много време, ама вижте как влияят червените плакати с надпис „ново”. Ново, ама не е ново. Същото старо в нови дрешки и на нова цена.
Това не означава, не няма да я купувам. То тази е единствената свястна лютеница на нормална цена.

# 416
Лютеница Чира /300 грама
3 леи са 1.29 лева

http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-22155503-34248741/lidl_ro/hs … l/index_14605.htm

Сега пак погледнах картинката с чорапогащниците. Размер 110 вече няма описан. А съм сигурна че имаше, защото 300 пъти погледнах и от дни се канех да купя за бебето  Grinning

# 417
  • велико търново

[/quote
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
От по старите промоции е от предната седмица /цена 7,99лв./ Simple Smile
Люба благодаря за отговора  bouquet

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 16:57 от YSMIV4ICA

# 418

От четвъртък е в продажба:http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0C3965A2-983B5D61/lidl_bg/hs … l/index_20605.htm

# 419
  • Пловдив
следя ви

Общи условия

Активация на акаунт