Лидл ::20::

• 67 249
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
някакви впечатления някой да има от конзолата? май за първи път я пускат у нас... но ако някой има такава от някой чужд лидл? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-54CC9A6C-966374D8/lidl_bg/hs … l/index_20740.htm
И аз моля за впечатления и мнения. Flutter

# 391
някакви впечатления някой да има от конзолата? май за първи път я пускат у нас... но ако някой има такава от някой чужд лидл? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-54CC9A6C-966374D8/lidl_bg/hs … l/index_20740.htm

Чудесна идея за подарък е. Сто пъти по-смислено и евтино то PSP-то, което моя младеж иска  Rolling Eyes
За тази не знам, но една приятелка имат такава с килимче, по което трябва да скача. Прекрасна работа върши-детето по забавен начин поддържа физическа форма, вместо да седи като зомбирано пред компютъра докато играе

Днес ще се запътя за бебешки чорапогащник, отговарят ли си размерите? Ако изобщо има от по-големите.

# 392
  • София
ПСП-то сонито, за евтините не знам, си има своят чар и плюсове... това си е друго, но се чудя как са игрите, здраво ли е, качествено, такива работи..

# 393
Заинтригува ме и мен
Ако я намерим, на място ще я гледаме, и сигурно ще я купим, и пробваме, и ако не ни хареса, ще я върнем
Най- вече се чудя дали ще е на български  newsm78

# 394
Да похваля прословутата лютеница. Не съм фен на едросмялните лютеници, но тази наистина много ми хареса и е много вкусна. Малко й е висока цената, но една жена в магазина ме убеди, че си струвало. Та сигурно пак ще взема. Взех и от бъчвичките, но за съжаление съм разочарована и очаквах повече. Бонбони с малинов ликьор- нищо особено. Разбира се всичко е въпрос на вкус.
Успешен ден в покупки дами Simple Smile

# 395
Аз пък хвърлих око на микровълновата, че моята е за смяна.

# 396
И аз да попитам за микровълновата - някакви отзиви, че вече няколко пъти я пускат? Функцията грил, за какво я използвате?

# 397
  • София
Функцията грил, за какво я използвате?

За запичане отгоре. Често правя манджа тип "изпразни хладилник" в йенски съд с капак. Получава се вкусно, но доста варено. Накрая махам капака и леко запичам. Друго приложение е когато правя нещо като пица - нареждам тънко нарязан хляб, малко масло под него, за да не се залепва, а отгоре всичко, което слагам на пица. Пускам комбинация от микровълни и грил. Така кашкавалът отгоре има златиста коричка. Печката ми има и железа, на които да се закачи месо и да стане истински грил, но съм пробвала веднъж и се изцапа много. Реших, че е по-добре да си спестя чистенето ѝ в бъдеще.  Laughing Правила съм пиле на грил в обикновената фурна (и там имам грил), но пилето е доста отдалечено от стените и печката почти не се цапа. Тук е твърде близко и пръска навсякъде. Да уточня, че печката ми не е от Лидл. Wink

# 398
Да споделя, че в Събота си взехме от замразената "дива" сьомга от 19.99.
От доста време и се чудехме, но цената все ни възпираше.
Не е нищо особено, а миримата на мерудия на подправката отгоре е страшно натрапчива.

# 399
На практика запичането може да стане на парти грил или във фурна newsm78А нали не трябва да има метален съд, как така запича на метална поставка?

# 400
На практика запичането може да стане на парти грил или във фурна newsm78А нали не трябва да има метален съд, как така запича на метална поставка?

Поставката се слага само когато включиш функция грил. Аз много ползвам моята. Постоянно правя сандвичи на нея

# 401
  • София
Някой да е виждал някъде" пултът за ноти" newsm78?

В петък го имаше в магазина в Овча Купел.

За първи път пиша в темичката. Simple Smile Благодаря Ви, много сте ми полезни.    bouquet

# 402
Течността за чистачи, която ми препоръча   BoBoDes   е много добра нистина, снощи взех и за мъжа ми. Исках да кажа и още, купих пакетче ошав на ф-ма Детелина /непрозрачна опаковка/. На мен ми трябваше за да нанижа за ДГ на малкия за сурвачки, цената му е към 1.50лв. моля ако някой реши да купи това нещо, или бърза за Бъдни вечер - да не го купува! Сушените ябълки и круши вътре са мой набор, а сливите са може би 3 в пакет , затова пък изглеждат ужасно. Всичко е със семки и костилки, абе направо стойте далеч. Аз все пак ги пратих към ДГ, но съм сигурна, че госпожите ще решат, че сме ги смъкнали от сурвачката от миналата година  Mr. Green
Исках да попитам за мнение за комплекта тенджери, дали някой има впечатления, също и за хеликоптерчето - за Коледен подарък. Предварително Благодаря

# 403
  • велико търново
Отивам за леща някой да пише ,ако не увира да не я купувам.  bouquet

# 404
  • София
Вчера я доядохме. Нямам забележки. Бързо се сварява, но аз я кисна в хладка вода около час, преди да започна да я готвя.

Общи условия

Активация на акаунт