Лидл ::20::

• 67 251
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Вчера и аз я видях на тази цена - 3.49 лв. Но съм абсолютно сигурна, че когато я купих за пръв път беше 3.29 лв. И двата пъти пазарувах в магазина на Сливница.
Нищо чудно като са видели колко я хвалим, да са решили да закръглят цената. Joy

# 376
Поша/шприца за 14 лева някой взел ли си го е? Удобен ли е?
Беше от по-стара брошура и в четвъртък го нямаше в люлинския. Confused

# 377
  • Stuck in a moment
Да кажа за лютеницата. Оня ден взех пак. Цената и е 3.49 и пише ~ново~
Или всички говорим за различен вид, или са почнали във всеки град да слагат различни цени  Sad

Предполагам повечето момичета говорят за лютеницата на Chira.
Те са две лютеници, едната домашна, другата едросмляна.
Аз съм доволна от едросмляната, въпреки че ми е солена. Нея я купих за 3.69 май. Домашна не съм купувала.

Вчера взех лечо с гъби, обаче не ми хареса. Лукът вътре е твърде много и хрущи. И като цяло силна миризма на лук има.
Вчера вечерта не беше останало нито едно бананче, зелено или каквото и да е  Mr. Green

# 378
Аз пък имам спомени  и то от онзи ден,че едросмялата на Чира е на цена 3.29 а домашната 2.99. Thinking

# 379
Аз пък имам спомени  и то от онзи ден,че едросмялата на Чира е на цена 3.29 а домашната 2.99. Thinking

И при нас  е така...Но аз реших за да опитам да взема малък буркан едросмляна..Хареса ми.

# 380
Някой да е забелязвал промяна в качеството на сладката "Марибел"? Преди няколко дни си взех след дълго време и ми се видя доста променено.Вече не ми е така вкусно.Sad И все пак на фона на българските е по-добро.

За ягодовото говоря.

# 381
Лютеничката с патладжан ми хареса, голям буркан, но не помня колко струва ... newsm78

# 382
А портокаловите стърготини и кедровите, никъде не мога да ги  намеря, а толкова много отиват на кекса, който правя... вчера бях в лидл на халите и оттам взех последните две кутийки кедрови, но искам още поне една две кутийки портокалови е ако има и други няма да откажа за разнообразие, сега покрай коледа точно ще ми дойдат. Ако някой види в лидл на сливница нека сподели Wink

# 383
Чувала съм, че си правят домашни портокалови корички.

http://www.gozba.org/2010/06/07/%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%B0%D … 0%BE%D1%80%D0%B8/

# 384
  • София
Вчера и аз я видях на тази цена - 3.49 лв. Но съм абсолютно сигурна, че когато я купих за пръв път беше 3.29 лв. И двата пъти пазарувах в магазина на Сливница.
Потвърждавам!  Cry   Хубавата едро смляна лютеница на Blue Mountain без никакви патладжани от 2.99 изчезна. Появи се на Chira първо с цена 3.29 и тихомълком стана 3.49 лв. Така стана и с много други неща, например любимото ми зърнесто сиренце в кутийка. Изчезна яко дим и служителите само вдигат рамене на въпроса защо го няма вече.  Хич не са за хвалене! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 385
Като стана въпрос за сирена, отдавна търся Грана падано и не съм виждала като че ли от година вече.Всъщност, само веднъж съм купувала, дали не е било някакво тематично сирене?И как всички теми повтариха и потретиха, а този артикул не.

# 386
Потвърждавам!  Cry   Хубавата едро смляна лютеница на Blue Mountain без никакви патладжани от 2.99 изчезна. Появи се на Chira първо с цена 3.29 и тихомълком стана 3.49 лв. Така стана и с много други неща, например любимото ми зърнесто сиренце в кутийка. Изчезна яко дим и служителите само вдигат рамене на въпроса защо го няма вече.  Хич не са за хвалене! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
+1 PeaceЗа съжаление това е истината !

# 387
Момичета скоро се натъкнах на много полезно (поне за мен) Android приложение, има го и като мобилен сайт: www.infobook.bg, сваляте си приложението, ако сте с Андроид или влизате в сайта от мобилния си телефон и по всяко време можете да проверявате за актуалните промоции в хипермаркетите, включително и Lidl. Много удобно е за мен, има и други полезни рубрики: оферти за групово пазаруване, нещо като мини тел.указател със спешни телефони при нужда, които можеш да избереш - ако ти спре, например, интернета, кабелната, вода или ток, на планинска спасителна служба, на паяците, ако не дай си Боже ти вдигнат колата, таксита, а мъжо там си гледа пътната обстановка.  Grinning

# 388
# 389
  • София
някакви впечатления някой да има от конзолата? май за първи път я пускат у нас... но ако някой има такава от някой чужд лидл? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-54CC9A6C-966374D8/lidl_bg/hs … l/index_20740.htm

Общи условия

Активация на акаунт