Лидл ::20::

• 67 253
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Аз искам да похваля прясното бутер тесто, станаха страхотни бутерки с кашкавал и шунка.
Какво значи прясно? Не е ли замразено?
Точно така, не е замразено, беше във витрината с охладените неща  Peace
Днес си купих 275г за 1.99лв,не е ли малко скъпичко?
Бананите бяха превъзходни!

# 361
Бананите увити в найлонова торба дали ще узреят. На топло ли, на студено ли според вас Rolling Eyes.Абе ако трябва и до пролетта ще ги чакаме да узреят Thinking то за тая цена..

# 362
На топло доста бързо узряват
Ние пък обичаме зеленки, та много мразя като ми узреят  Tired и никога не взимам големи количества

# 363
На топло и отвити-за да узреят.Ако искате,да си ги пазите по-дълго време-в хладилника и завити с найлон.Нашите/свекърва ми проявила ентусиазъм и сутринта е отворила магазина/ са узрели и сладки...и кажи-речи,не останаха......

# 364
Бананите увити в найлонова торба дали ще узреят. На топло ли, на студено ли според вас Rolling Eyes.Абе ако трябва и до пролетта ще ги чакаме да узреят Thinking то за тая цена..
За да узреят по-бързо близо до тях сложи ябълка. Аз ги сложих в една фруктиера на стайна температура
Тези чувалчета са за дете до 110см високо или самото чувалче е с такава дължина?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-F40D12F9-FAD91A93/lidl_bg/hs … l/index_20495.htm

# 365
Размера е за височината на детето.Иначе са много мекички и симпатични.

# 366
Мерси  bouquet
Надявах се самото чувалче да е 110см дълго Laughing

# 367
  • София
Каймата на Месокомбинат Ловеч - не бих я пробвал отново, доста хрущи Crazy

От понеделник ще пуснат машинки за подстригване Remington  - преди май ги е нямало, добър ли е модела (ако все пак са ги пускали)?  Peace

От лешникотрошачките нищо не е останало - поне удобни ли са за работа?

# 368
  • Русе
Каймата на Месокомбинат Ловеч - не бих я пробвал отново, доста хрущи Crazy

Поне не лае  Laughing Аз пък до сега колкото пъти съм купувала от нея, не съм случвала кости. Днешната още не съм я пробвала. Веднъж лятото след неистов рев на дъщеря ми в магазина, че иска точно от този салам, взехме  хамбургски (лидълския, отново на "БОНИ оборот",който беше около 1 лв. парчето) - виж, в него друго освен кости и сланина нямаше. Директно отиде в коша.
Банани взех само 5 бр.-1 кг, тъй като бяха зелени като райграс, а и от бабички не можах да се вредя да избирам. Хубави бяха - не останаха.

# 369
# 370
  • София-в сърцата на моите деца
Някой да е виждал някъде" пултът за ноти" newsm78?

# 371
Бананите само вчера ли бяха на тази цена, днес на каква са? Между другото аз взех една чепка - около 1.5кг и за една вече доста пожълтяха и са многооо вкусни Simple Smile

# 372
Да- и при нас узряха тези, които оставих навън, както ме посъветваха горе до ябълка(мерси за съвета).. А и са на 'бонита' бананите им- браво!

# 373
Веднъж лятото след неистов рев на дъщеря ми в магазина, че иска точно от този салам, взехме  хамбургски (лидълския, отново на "БОНИ оборот",който беше около 1 лв. парчето) - виж, в него друго освен кости и сланина нямаше.
Щях да се изненадам, ако в салам от 1лв да има месо
По повод бананите вчера, това някакво изключение ли е или Лидл вече не обявява всички оферти

# 374
Да кажа за лютеницата. Оня ден взех пак. Цената и е 3.49 и пише ~ново~
Или всички говорим за различен вид, или са почнали във всеки град да слагат различни цени  Sad

Общи условия

Активация на акаунт