Лидл ::20::

• 67 239
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Аз искам да похваля прясното бутер тесто, станаха страхотни бутерки с кашкавал и шунка.

Какво значи прясно? Не е ли замразено?

# 166
Аз искам да похваля прясното бутер тесто, станаха страхотни бутерки с кашкавал и шунка.

Сигурно става въпрос за новото, дето е до корите за баница на рафтовете.

# 167
Момичета- отзиви за мандарините? И защо пише само за шаран, а цена йок? Пак въпрос- за алум. тиган на цена 9,99 - струва ли си? И последно -чорапите, късите - пише хавлиени - които са пет в комплект, спарват ли? И за да не е само въпроси- да ви кажа че сте много сладки всички Hug (нямам какво друго да кажа просто Mr. Green)

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 15:28 от Amantes de la siesta!

# 168
  • София
миналата година съм взимала термо чорапки за детето от тях, не са запарвали...но тези са късички, ще чакам 3/4, а и ми се иска да намеря детски вълненки. За другите неща не знам...

# 169
Видях, че в понеделник пускат шипков мармалад. Много обичам такъв. Спомням си обаче, че бях взимала преди и не беше никак хубав. Дали не са го променили? Някой пробвал ли е скоро?
По-точно желе , няма нищо общо с шипковия мармалад.
Купих ,защото миналата година улучих един сполучлив,
но този не става.
Мандарините също - много дребни - отказах се,но взех от розовите домати.
Разгледах краставичките и лютеницата ,но следващия път.

# 170
А отзиви за консервите пуешко месо .
Дали си заслужават ?

# 171
Аз искам възглавница, дано не се изкупят до довечера

# 172
Мярнах любимото ми лимончино и няма да го пропусна.

# 173
  • Варна
Дали си заслужават ?
Ние много ги харесваме.  Peace

# 174
Дали си заслужават ?

Поръчала съм и ако има, довечера ще кажа как е.Преди време имаше положителен отзив.

# 175
Момичета- отзиви за мандарините? И защо пише само за шаран, а цена йок? Пак въпрос- за алум. тиган на цена 9,99 - струва ли си? И последно -чорапите, късите - пише хавлиени - които са пет в комплект, спарват ли? И за да не е само въпроси- да ви кажа че сте много сладки всички Hug (нямам какво друго да кажа просто Mr. Green)

Добри са им тиганите, с дебели дъна, равномерно разпределят температурата (за мен са по-хубави от Тефалите), но този е мъничък - диаметър 20 см  т.е.  две яйца най-много, или едно по-голямо  Laughing Peace

# 176
  • Бургас
някакви отзиви за дамските пижами?

# 177

Точно така, не е замразено, беше във витрината с охладените неща  Peace

# 178
# 179
  • София
Ако може мнение за цената на дървената пързалка за топчета
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20604.htm
Дали някои знае подобни играчки на какви цени приблизително са в други магазини?

Общи условия

Активация на акаунт