Лидл ::20::

• 67 254
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Ммм, този шипков мармалад е "минАл" покрай това, което помня едно време. Отдавна беше го видях на стелажа и го грабнах, но вкъщи бях разочарована.
Тази играчка ми се струва скъпичка, сравнение обаче не мога да направя с подобна в др. магазини.

# 181
  • Стара Загора
Мармалада е като желе, вчера правих меденки с него и се ядосвах Sad
За дървената играчка добре ми се вижда цената
http://www.mytoys.de/Eichhorn-KUGELBAHN-Bausatz-54-teilig/Kugelb … a02.06.06/1439557
http://www.mytoys.de/Eichhorn-KUGELBAHN-Bausatz-33-tlg/Kugelbahn … a02.06.06/1525843

В Метро преди продаваха Ейхорн, не съм ходила отдавна, може да има подобни играчки

# 182
Момичета, някой ползвал ли е комплекта за педикюр и маникюр? Няма информация за марката, а цената не е много малка...

# 183
Някой беше споделил за хубаво сирене от Търговище, Мизия или нещо подобно - супер е, много ни хареса  Peace

# 184
И аз днес правих меденки с мармалада. На мен ми харесват. А иначе  доста хора бяха награбили от уреда за педикюр и се разправяха със служителките,че не може да се пробва в магазина.

Само в нашите Лидл ли работи основно една каса и като се натрупат повечко хора отварят втора?

# 185
Хаха, не май в повечето е така. Нашия е Слатина, а често пазаруваме и в Люлинския, но се е случвало и в други да влизаме.
И инхалатора не можеше да се пробва, вътре всичко е пакетирано. Явно заради идеята, че ако има нещо го връщаш. Но как точно работи няма как да се разбере от едното включване за проба вкъщи.
А вие някаква специална рецепта ли коментирате с мармалада от шипки? Ако е така, го взимам за да направя, щом стават хубави. За мен самия мармалад няма нищо общо със вкуса, който помня. Но за хубави меденки го взимам  Wink

# 186
Принципа  е,че като се натрупат повече хора,трябва да отвори още една каса/звънят си,сигурно сте чували звънците/,но като няма достатъчно на смяна,няма как да стане номера......А,и касиерите работят навсякъде-та се налага,понякога да се изчака,малко докато стигне до касата,извиканият.....И,да принципа е да не се пробва стоката,ако не ти харесва или е дефектна-я връщаш без проблем.

# 187
Да, да, ясно ми е това с пробата и връщането, но много ме издразни тази жена. Разбирам я,че не й се носи ваничката до у тях и ако има нещо да я върне ама няма как да се направи изключение за нея. Какво очакваше..да й сложат столче и тя да се събуе насред магазина... Странна логика имаше..А една друга пък се караше къде било кафето от 60 ст дето било на промоция в брошурата. И продавачката й казва ей там има едно дето е на 59 ст, може да е то. А бабата- ама то това не пише да е на промоция, търся онова дето пише,че е в промоция.

Честно,на моменти е трудно да се разберат клиентите какво искат...

# 188
  • София
някакви отзиви за дамските пижами?
Не ми харесаха - нито като цветове, нито като материя. Изобщо дрехите - дамски и мъжки, не струват.  Thinking

# 189
  • Пловдив
Момичета,дали пуснаха спрея за размразяване на стъкла-за кола който е Rolling Eyes Мин. седмица гледах,но не видях да има?

# 190
  • софия
Тези пастети са страхотни. Ще се заредя подобаващо.
Изобщо неустоимите изкушения в четвъртък за мен са си точно такива. Доста неща набелязах от тях Crazy

# 191
Някой беше споделил за хубаво сирене от Търговище, Мизия или нещо подобно - супер е, много ни хареса  Peace

И кашкавалът според мен е доста по- хубав от онзи ....така и не му научих името, с Г беше  Embarassed

# 192
От четвъртик до събота ще има разпродажба, 50% намаление на някои от тематичните продукти. И някои други.

# 193
Аз си взех възглавницата  и ми хареса, мисля да взема още две за децата
Много се чудих и на масажора за врат, някой да го е ползвал?
Ние имаме масажиращата седалка, но от децата не мога да се вредя , а и това мога да си го ползвам в леглото...
От четвъртък виждам детско ски яке...дали ще е хубаво, искам за малкия зимно дебело яке, но това сигурно ще е от по-тънките  newsm78

# 194
  • софия

От четвъртък виждам детско ски яке...дали ще е хубаво, искам за малкия зимно дебело яке, но това сигурно ще е от по-тънките  newsm78
Това са якета за ски. Не са дебели.

Общи условия

Активация на акаунт