Лидл ::20::

• 67 367
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Мда, благодаря ти, и аз това се замислих
Ще търся от друго място дебело  яке на прилична цена

# 196
  • София
♥ LOST ♥ - пускаха ги миналата година тези якета, изобщо не са дебели, има и дебели ски якета, но тези са от най-тънките, но грейките не са лоши Wink

# 197
Имате ли представа дали тези термочорапогащници ги е имало и миналата зима, по какво се отличват от другите такива, които са били пускани в промоция?
Аз преди 2-3 седми;ци взех един за момчета на цена 4 лева, този гледам, че е 6 лв, да не би да е по-плътен?

# 198
  • софия
Имате ли представа дали тези термочорапогащници ги е имало и миналата зима, по какво се отличват от другите такива, които са били пускани в промоция?
Аз преди 2-3 седми;ци взех един за момчета на цена 4 лева, този гледам, че е 6 лв, да не би да е по-плътен?
Не знам какви са другите. От тези купувах миналата година. Целите са плътни и са като хавлиени от вътре (дано да ме разбереш какво искам да кажа, че не знам как да ги опиша по друг начин.)

# 199
Аз не търся точно такива, търся си най-обикновени чорапогащници за зимата, имам 2 такива вече, но ми се иска да купя поне още 1, че трудно съхнат, доволна съм от качеството.
Да, единият наистина го купих още миналата година на една суперсъбота за 3 лева, а другият съвсем на скоро, май бях писала в темата.Бяха напускали преди 2-3 брошури едни чорапогащници за момчета, ще се изям от яд, че не купих още един тогава.Дано пак пуснат някакви подобни, чакам също долнища или ватирани дънки.Миналата година бяха пуснали подобни след 20 декември.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 09:28 от gitadam

# 200
  • София
Покажете моля тези готови смески за сладки  Simple Smile От няколко ходения търся в магазина, рових и в сайта, не намирам...И къде да ги търся в магазина, щото може пък и да не съм търсила дет' трябва.
Ама те бяха изкупени още на първия ден, когато ги пуснаха.  Mr. Green  Аз им се чудех, но после реших, че не е трудно да се забърка тесто и с формички да нарежеш фигурки. Готовите смески съдържаха доста химийка.   chef
Ето алтернативен вариант: http://www.bg-damma.com/trapeza/Kulinarni-taini/1268_Koledni-djo … mp;utm_campaign=0

# 201
  • София
gitadam - не знам за разликата, но тези като гледам някои са клинчета, не чорапогащници. може нещо в размери да има разлика...или да си купувала на супер събота...или от някакви обявени с намаление...

# 202
Писахте по-горе за пастета от четвъртък, аз много обичам. От години не съм яла, затова като видях миналата седмица тези малките-различни видове взех веднага. Отворих и изненада-целия отгоре в мухъл, върнах го разбира се. Но сега от тези пак ще пробвам, дано имам късмет Rolling Eyes
За детските якета, тънки са да, но малкия миналата година цяла зима кара ски и с якето и с грейката, нямам оплакване, дори са здрави все още Wink

# 203
  • Стара Загора
Тези пастети са много хубави, миналата година доста изядохме. При нас не се купуваха много и ги имаше известно време.

# 204
От четвъртик до събота ще има разпродажба, 50% намаление на някои от тематичните продукти. И някои други.

Къде го гледаш това?Simple Smile

# 205
От четвъртик до събота ще има разпродажба, 50% намаление на някои от тематичните продукти. И някои други.

Взех вчера такава брошура от Лидл, ако някой иска ще напиша какво на каква цена ще е.

# 206
Предполагам, че го имаме в кутията.Мерси за информацията!:)

# 207

Взех вчера такава брошура от Лидл, ако някой иска ще напиша какво на каква цена ще е.

Напиши да знаем, при нас брошурите се събират скорострелно от бабите за да се слагат в печките  Crazy

# 208
  • о`майна лунна нощ е
Аз докато отида до магазина, и ми свършиха термовъзглавничките  Crossing Arms Още в събота нямаше, а чак благоверният дойде с мен и приветства идеята да си вземем още един комплект.

# 209
Кокосово мляко - 1,99
азиатските супи - 1,25
еко почистващ препарат W5 - 1,25
Cien пълнител за течен сапун 1л - 1,65
Florlis кухненска хартия 8бр - 2,99
почистваща пяна за стъкла - 1,25
активна пяна за почистване на тоалетни - 1,25
дървени въглища 2,5 кг 2,49
сос фахита - 1,29
хлапеньо - 0,99
чили кон карне 800г - 1,99