Лидл ::20::

• 67 248
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Миналата година имаше много хубави домакински ръкавици, по 2 чифта в опаковака за към 1,40 лв. Толкова здрави ръкавици никога не бях купувала - нямаха скъсване. За съжаление и те изчезнаха безследно от асортимента.

Много хубави бяха!!! За цената си бяха върха!!

# 151
  • Русе
Мерси, labrex.

# 152
Покажете моля тези готови смески за сладки  Simple Smile От няколко ходения търся в магазина, рових и в сайта, не намирам...И къде да ги търся в магазина, щото може пък и да не съм търсила дет' трябва.

# 153
  • София
Покажете моля тези готови смески за сладки  Simple Smile От няколко ходения търся в магазина, рових и в сайта, не намирам...И къде да ги търся в магазина, щото може пък и да не съм търсила дет' трябва.
Ама те бяха изкупени още на първия ден, когато ги пуснаха.  Mr. Green  Аз им се чудех, но после реших, че не е трудно да се забърка тесто и с формички да нарежеш фигурки. Готовите смески съдържаха доста химийка.   chef

# 154
  • София
И аз харесвах влажните тампони за разгримиране, наистина ги няма отдавна.

# 155

За компенсация поне сухите не са лоши, не оставят влакънца. Grinning Peace

# 156
Ама те бяха изкупени още на първия ден, когато ги пуснаха.  Mr. Green  Аз им се чудех, но после реших, че не е трудно да се забърка тесто и с формички да нарежеш фигурки. Готовите смески съдържаха доста химийка.   chef
Помислих си го, но толкова много ги коментирате, че реших да поразтърся. Абсолютно ме отказа, благодаря, че го написа, сега ще спя спокойни  Mr. Green Иначе мисля да забъркам и аз, взех силиконови форми с елхички  Flutter
Взех си 2 буркана Нутела, тази вечер правих десерт с цедено кисело мляко, шоколад и бананче...ммм...Не знам за разликата между полската и немската Нутела и за шоколадите, значи съм си екстра така в неведение...хихихи...
Не знам дали са коментирани едни шоколадови близалки, с формата на Дядо Коледа- много са хубави, още миналата година купувахме.

# 157
  • 1st floor
ММ работи в Нестле и мога да ви уверя, че произвежданото тук е по еднаква рецепта и за Европа и за БГ. Само опаковките са различни, защото всяка страна си има изисквания. Качеството и вкуса са еднакви!!! Но пък имат серии, които се произвеждат единствено и само за износ, тях ги няма в България. И сигурно са по-хубави... Laughing ...или поне така си мисля...Аз обаче си оставам заклета фенка на Своге!!! Mr. Green Много по-сладки са ми шоколадите им от тези на Нестле...

# 158
За киселите краставички: и ние купуваме от дребните. Много ни харесват и тази година купихме и са същите на вкус.
Да похваля и едро смляната лютеница на Chira. Както и охладените горни пилешки бутчета (български са) и бяха пресни.  Peace

# 159
  • София
И от мен глас за едросмляната лютеница на Чира! Толкова много и големи парченца чушки има, че спокойно минава за гарнитура на кюфтенца, пържолки и т.н. И на филийка е страхотна. Направо съжалих, че взех само един малък буркан за проба.

# 160
  • София
Видях, че в понеделник пускат шипков мармалад. Много обичам такъв. Спомням си обаче, че бях взимала преди и не беше никак хубав. Дали не са го променили? Някой пробвал ли е скоро?

# 161
# 162
  • София

За компенсация поне сухите не са лоши, не оставят влакънца. Grinning Peace
Абсолютно е така, ползвам ги и съм доволна.

Да похваля и пастите им за зъби - детски и за възрастни  Peace
Вчера взех и от любимите на цялото ни семейство коледни бисквитки с канела Spectaculus (зелена опаковка с вятърна мелница). Другите коледни лакомства - по-нататък.

# 163
Много полезна тема - запис.

# 164
Аз искам да похваля прясното бутер тесто, станаха страхотни бутерки с кашкавал и шунка.

Общи условия

Активация на акаунт