Лидл ::20::

• 67 287
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Не знам дали сте коментирали, но ми липсват някои неща от Лидл - в началото имаше влажни тампони за почистване на грим - изчезнаха, после пуснаха влажни кърпички, пак за същото, но и тях вече ги няма. Само в нашите магазини (Бургас) ли е така или навсякъде?
Много неща ги няма вече,на доста има увеличение на цената,
и все по-малко нови стоки.
Сещам се за липсата на "гръцка вита баница" ,сапуни , масло за тяло
"Лидл" на Резбарска сутринта работеше с пълна сила,но купих само нутела !
Има от всичко по много.
Таня,за кои турски краставички пишеш ? В какъв буркан са ,като вместимост ?Благодаря!
Фен съм на турската кухня,но такива краставички не съм забелязала.

# 136
  • София
Таня,за кои турски краставички пишеш ? В какъв буркан са ,като вместимост ?Благодаря!
Фен съм на турската кухня,но такива краставички не съм забелязала.

Ето като тези:

Но са 2 вида - едри и дребни с разлика в цената около 80-90 стотинки. Миналата година много купувах дребните. На дъното се виждат нарязани на дребно чушки. И пишеше, че са произведени в Турция. Скоро не съм купувала, но се надявам все още да са същите. Едрите също не са лоши, но разликата не е само в големината на краставичките, но и в маринатата.

Така и не съм се заглеждала в Нутелата им. Къде е произведена? В почти всички магазини е от Полша и е доста различна от произведената в Германия или Италия. 

# 137
Тaня67 Нутелата е произведена в Полша или поне тази,която купих днес от Лидл.
Аз вчера питах дали някой е правил от смеските за бисквити,но нямаше отзиви и днес запретнах ръкави и забърках една доза.Стана много бързо и много вкусни.За сега са мекички надявам се да останат такива пък ще видим.Спестяват много време и миене на съдове.

# 138
Тaня67 Нутелата е произведена в Полша или поне тази,която купих днес от Лидл.
Аз вчера питах дали някой е правил от смеските за бисквити,но нямаше отзиви и днес запретнах ръкави и забърках една доза.Стана много бързо и много вкусни.За сега са мекички надявам се да останат такива пък ще видим.Спестяват много време и миене на съдове.

На мен ми стоят смесите, още не съм ги почнала. Сега съм спокойна, че ще станат хубави.

# 139
  • София
Патенце, благодаря! За момент си помислих, че като карат толкова неща от Германия, може и Нутелата да е от там. Жалко!  Sad

# 140
Тaня67 Нутелата от Германия по-хубава ли е?Аз досега не съм обръщала внимание къде е произведена.Аз повече харесвам НуКремата ама този път реших да променя малко пък и нали е на "промоция".

# 141
  • Бургас
Аз пък се сещам за кетчупа на Микадо. И той изчезна безследно.

# 142
  • София
Тaня67 Нутелата от Германия по-хубава ли е?Аз досега не съм обръщала внимание къде е произведена.Аз повече харесвам НуКремата ама този път реших да променя малко пък и нали е на "промоция".

Ами по-различна е на вкус. Пробвай когато има някакво събитие (примерно футболно първенство) и в Метро пуснат специална Нутела в буркан във формата футболна топка или нещо подобно. Доста по-скъпа е, но е оригинална. Много добре си спомням как преди 15-ина години Нутелата в нашите магазини изведнъж поевтиня и промени вкуса си, защото започнаха да я внасят от Полша. За съжаление много неща са с различен вкус. Шоколадите Милка и Нестле също са други. Спомням си когато фабриката в Своге започна да прозвежда шоколади на Якобс Сушард. Имаше обяснение как българският вкус се различава от този на западноевропееца и затова шоколадите и бонбоните им ще са съобразени с това.  Laughing

# 143
Ооо това с различния вкус на шоколадите ми е много познат.Баща ми пътува по света и у нас и ми е носил шоколади/понеже са ми слабост/от къде ли не и определено имат разлика.Дори и продукти от немския Лидл са по-различни от тези,които купуваме тук.Понякога имам чувството,че всички боклуци на нас ги дават Simple Smile
И по темата за изчезналите неща аз се сетих,че преди имаше свински джолан овкусен в плик направо да го пъхнеш във фурната,а сега не го намирам.

# 144
  • София
Да похваля новата едросмляна лютеница с патладжан. Бях доста скептична, след като видях надписа Чира, нали някой се оплака от цвеклото им, но се оказа много сполучлива. Последните 2 години само от едросмляната на Блу маунтин взимахме, но и тази не й отстъпва. Като домашна е!

# 145
  • велико търново
Записвам се да следя темата,че и аз напоследък започнах много да пазарувам в Лидл.Днес си купих от смеските за коледни бисквитки някоя от вас да ги е пробвала?Не очаквам нещо кой знае какво да са ама знам ли понякога има доста сполучливи неща.
Аз купих от зелените елхички и ги направих с малката веднага вечерта.Станаха много вкусни.Маслени сладки на следващият ден свършиха .Излязоха ми две тави от големите на фурната ми.Бързо се изпекоха за 8 мин. както пише в упътването , но е пипкаво зелената глазура бързо се сгъсти и топченцата не искаха за залепнат .Допълнително ги топих в сместа /зелената/. Simple Smile

# 146
От "Карфур" Нутелата също е полска.Взехме си, няма да я връщаме я!;)

# 147
  • Русе
До кога беше офертата с книгата? Сутринта напазарувах доволно от магазина при Дома на киното, но не ми предложиха нищо. Имаше от всички неща. Освен това, може и да не съм видяла в брошурата, но поне 80% от плодовете и зеленчуците са "акция" - аз взех китайско зеле * 0,69 лв./кг., дайкон * 0,62 лв./кг., помело *1.99 лв.

Имаше отзиви.

Нещо не мога да намеря отзивите, от половин час търся. Моля ви, помогнете ми.

# 148
  • Русе
Миналата година имаше много хубави домакински ръкавици, по 2 чифта в опаковака за към 1,40 лв. Толкова здрави ръкавици никога не бях купувала - нямаха скъсване. За съжаление и те изчезнаха безследно от асортимента.

# 149
Нещо не мога да намеря отзивите, от половин час търся. Моля ви, помогнете ми.

Ето, в поста на QueenBee, последния на страницата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт