Лидл ::20::

• 67 303
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Бяха пускали два гофретника. Един 1000 вата, другият 1200.Този от 1200 беше по добър по отзивите.

# 121
Минах през нашия Лидл тази вечер и отмъкнах от свинските контрафилета, както и две бутилки пепси. Утре рано-зарана съм на линия за Нутела.
Карола, при нас имаше цели кашони от онова месо, печеното по 1,88 лв., от всички видове.  Peace

# 122
Записвам се да следя темата,че и аз напоследък започнах много да пазарувам в Лидл.Днес си купих от смеските за коледни бисквитки някоя от вас да ги е пробвала?Не очаквам нещо кой знае какво да са ама знам ли понякога има доста сполучливи неща.

# 123
Карола, при нас имаше цели кашони от онова месо, печеното по 1,88 лв., от всички видове.  Peace

ееми, добре, в нашия хич нямаше Wink А днес нямаше ни едно пакетче 3 в 1 в единият от нашите Лидл-и

# 124
Някой по назад в темата питаше за гофретника. Днес си купих, даже изпробвах. Гофретите станаха страхотни и много бързо се пекат. Ако някой се колебае, да взема спокойно.  Peace

# 125
  • Бургас
ние вече напазарихме от новооткрития/преместен/ Лидл

# 126
За грейките:
Малко късно отговарям, видях, че някой вече ти е казал. Грейките и аз първия път не можах да ги втечня напълно, но после им хванах цаката. Цяла година ги ползвам много често, да повечко време се варят, с дървени щипки ги вадя на кухненско руло и ги оставям така да изсъхнат. Опитай, ще стане - малко повече търпение, предполагам, че не са дефектни, но ако няколко пъти не стане-може да ги смениш.  Simple Smile
Исках да попитам за маслото, май днес взех грешното защото ми приличаше повече на маргарин или просто вкуса не беше на краве масло. Хвърлих опаковката, но искам да ви попитам, чуден ли пише и пилос или само пилос.

# 127
  • София
само пилос е хубавото.

# 128
Да попитам някъде да има от термо бельото, търся мъжко размер L, блуза и долнище/клин?

# 129

Кой лидл е преместен? Да нямаш предвид този от Резбарска? Понежехвиждам, че персонала е същия?

# 130
  • София
Тази сутрин се сдобих с гофретника магазина в Дружба. Отзиви ще дам утре като го пробвам. Имаше много и от захаросаните корички. Някой май търсеше. newsm78

# 131
  • София

Кой лидл е преместен? Да нямаш предвид този от Резбарска? Понежехвиждам, че персонала е същия?

newsm78 newsm78 newsm78 Мъжът ми в четвъртък пазарува от Лидл на Резбарска. Той е мрънкало по отношение на пазаруването, но трябваше да ме отмени. Със сигурност си е бил там магазина иначе щях да чуя.
Интересно за кой Лидл става въпрос.

# 132
  • София

newsm78 newsm78 newsm78 Мъжът ми в четвъртък пазарува от Лидл на Резбарска. Той е мрънкало по отношение на пазаруването, но трябваше да ме отмени. Със сигурност си е бил там магазина иначе щях да чуя.
Интересно за кой Лидл става въпрос.

Потребителката май е от Бургас.  Wink

Аз пък отидох да купя от салатата (тази, която на външен вид е подобна на руска салата, но е с особен вкус). Сложена е на страницата с промоциите от четвъртък до неделя. Намерих я на рафта, но не беше намалена. Оказа се, че страницата в брошурата е разделена на две и само 3 продукта са за тези дни. Салатата и др. неща са от понеделник. Вярно, че беше написано, но си е доста подвеждащо. Не си спомням друг път да е имало подобно разделяне в брошурата.  Confused

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 11:47 от Тaня67

# 133
Не знам дали сте коментирали, но ми липсват някои неща от Лидл - в началото имаше влажни тампони за почистване на грим - изчезнаха, после пуснаха влажни кърпички, пак за същото, но и тях вече ги няма. Само в нашите магазини (Бургас) ли е така или навсякъде?

# 134
  • Viena
Бутер тестото наистина е страхотно,направихме уникална пица с него newsm44

Общи условия

Активация на акаунт