Лидл ::20::

• 67 316
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
аз моите после ги извадих и зарязах в кухнята, където е около 15 градуса, сега ги проверих, стоят си  течни...
Пробвай ги повари пак и ги остави просто в стаята някъде, не на парното и пак ти се втвърдят ги върни или смени, това прилича на дефект повече.

Ще пробвам пак!

# 106
  • 1st floor
Относно ватовете - на скоро четох в една тема за пресите за коса, че не са от значение кой знае колко. Гледало се температурата, която достигат. Например може да харчи 150 вата, но да достига температура 200, а друга преса да е 200 вата и пак да нагрява двеста. Демек - еднаква работа вършили. Тези ватове били мерило колко ток се харчи за единица време. Само подчертавам, че това  съм чела, дали е вярно - не знам!!! Laughing

# 107
Пак да питам  Rolling Eyes... някой нещо да каже за грила?

Лазур, ние имаме раклет-грил, но от този вид http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_19301.htm
Доволни сме и го експлоатираме много.
Както вече писах по-назад, пече чудесно и се поддържа лесно.
Колебахме се преди да го вземем, заради това, че е 1200W. Но се оказаха предостатъчни.

Благодаря!
Спам:
Ватовете означават не просто изхарчения ток а мощността на даден уред. Принципно във хода на времето се работи в посока уреди, които с по-малко ватове произвеждат повече ... ако мога така лаишки да обобщя.
Повече ватове - по-бързо нагряване до желаната степен.
Аналогично и с колите - по-малко кубици, съответно и разход, възпроизвеждат повече мощност (коне Simple Smile)

# 108
  • 1st floor
 Hug Мерси за разясненето, хич ме няма по тая тема...

# 109
а някой пробвал ли е формил за вълна и деликатно?

Аз го ползвам в момента. Ми пере си, не степва, нямам забележки -  не е лош според мен.
Аз не съм доволна от течния Формил за тъмни дрехи - правеше много бели петна и не бих взела пак от него.
Вчера взех комплекта с пръскалките,  макар че не знам дали ще ги ползвам често, ама да не изпусна та после да съжалявам Laughing.  Чаши за вино исках, обаче те всички са огромни с високо столче и много голяма вместимост и няма да са ми удобни за ежедневна употреба, иначе са доста красиви и хващат око ... може пък да размисля

# 110
  • София
Не случайно има понятие като "полезна мощност" или нещо такова. Най-видно е при прахосмукачките, където всмукателната им мощност е различна при различните марки, а иначе изписаната мощност на корпуса е една и съща. Добрите марки смучат по-силно при еднакво изписани характеристики. С други думи написаното е свързано с тока, който се харчи и колко ще ти се отрази на сметката, а полезното е както се случи.  Wink

И тъй като заговорих за прахосмукачки, преди 3-4 години дъщеря ми си купи някаква от Лидл с изписани доста ватове, а гледа да чисти когато съквартирантките ѝ не са в къщи и да изчисти с някоя от техните, че с нейната нищо не може да изсмуче.  Laughing

Да похваля киселите краставички от 2лв в голям буркан. За пръв път купувам от тях и много се харесаха. Само такива ще купувам вече.

Има едни със същия вид, но са 50-60 стотинки по-скъпи (само на промоция са 2 лева), които са с по-дребни и крехки краставички и са с повече чушка в буркана. Аз все от тях купувам. Турски са. Wink

# 111
  • София
Banshee - а с наелектризирването как стоят нещата?

# 112
  • Пловдив
При нас снощи имаше намаление на олио за 2,20 и захар за 1,80 онази на Захира,фин кристал Heart Eyes Имаше и други неща-св.филета,плодови млека...абе много неща.Не знам що беше тая Примоция  Laughing

И аз взех от грейките за една колежка...Ще видим дали ще се справи с тях Rolling Eyes
Гледах и консервити със свинско дето коментирахме,но нещо ми се досвидяха 3 и нещо за тая кутийка Confused

# 113
  • София
Снощи е магазина на Сливница нямаше от захаросаните портокалови корички и черешки, дето се слагат в сладкиши. А аз специално за това отидох. По другите магазини има ли?
Иначе чашите за вино и на мен ми харесаха, но си имаме достатъчно в къщи.... Взех едни меденки с кайсии вътре, приятни са. А защо изчезна йогурта с боровинки, той ми беше любимия....

# 114
Banshee - а с наелектризирването как стоят нещата?

Е, не съм забелязала да е станало по-голямо от обичайното -  зависи от състава на тъканите най-вече (винаги слагам и омекотител, а това предполагам също помага)

Съвсем обикновен и сравнително евтин препарат за вълна си е - от типа на Медикс да речем, не е кой знае какво, за да го рекламирам чак толкова, та ако си купиш и не си доволна да се чувствам виновна  Laughing  Peace

@Zazzy, тези захаросани корички бяха свършили още на втория ден след като ги пуснаха Confused  и аз исках да си взема още от тях

# 115
  • Варна
аз също се бях запътила за чаши, но като извадих една за червено вино от кашона, беше крива, и не купих.

пробвах пръскалките - за хора на диета са много добри, можеш да сложиш съвсем малко мазнина и оцет, и ще бъде равномерно навсякъде. за любителите на по-мазните и пикантни салати обаче не стават, ще трябва да пръска сто пъти докато си овкуси салатата
плюс това не знам защо пише, че е за омазване на тави, като олиото пръска в една струя, докато оцета пръска навсякъде като мъгла...тоест пак ще трябва да се маже с пръст или нещо друго по тавата, само с пръскане не виждам как ще стане
но не съжалявам за покупката, за салати са ми идеални

# 116
Аз пак да питам някой купувал и е възглавница, скоро ще ги има и са 20на лева само, дали ще са хубави?

# 117
Аз пак да питам някой купувал и е възглавница, скоро ще ги има и са 20на лева само, дали ще са хубави?

Преди доста време купих лидълска с такава форма, не знам дали са същите, има хубава калъфка с цип, удобна за сваляне и пране, и много мекичка, плата ми харесва, приятен е като си легнеш. Аз съм доволна, защото спя добре на нея, но половинката не я одобрява. Така че, просто трябва да си прецениш. Преди съм купувала българска такава, бяха ги напускали от дунапрен, без калъфки, кучо обаче нещо не я хареса и един ден я заварих разпарчадисана. Тая не му предизвиква интереса или е поумнял вече.  Grinning Peace

# 118
  • Русе
Аз като Ви казвам да дойдете в Ловеч и да си напазарувате - Вие не чувате  Laughing Сега се връщам от ЛИДЛ. Има си всичко, дори има още от италианските сосове и бисквитки Амарети.
Засилих се да взема от промоционалния кашкавал, но като се зачетох в съдържанието и експресно го върнах обратно - съдържа оцветители, консерванти, стабилизатори...
Добре, че споделихте за черния Формил. Днес доста ги оглеждах, защото вчера си купих черен Персил и съм бясна - дадох 9 лв. за 1,5 л.(белгийски) и якето ми е на петна. Та, няма да рискувам с Формил. За вълнените не ми хареса миризмата.

# 119
  • Стара Загора
Амаретите, никой не ги яде вкъщи, ако ги залея с нишесте дали ще стане добре.

Общи условия

Активация на акаунт