Лидл ::20::

• 67 321
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Днес търсих ски ръкавици в люлинския Лидл - естествено нямаше  Mr. Green
Но пък сега се връщам от този до Дома на киното - пълно беше, имаше всички цветове и размери, взех и за двете деца. Ако ви трябват - това е мястото  Laughing
Мерси Дуду, много ми трябват ръкавичките-добре че каза

# 346
Днес търсих ски ръкавици в люлинския Лидл - естествено нямаше  Mr. Green
Но пък сега се връщам от този до Дома на киното - пълно беше, имаше всички цветове и размери, взех и за двете деца. Ако ви трябват - това е мястото  Laughing
Мерси Дуду, много ми трябват ръкавичките-добре че каза
За нищо, радвам се, че съм била полезна.
Все пак ако имаш възможност, отиди днес, че не е ясно докога ще ги има.

# 347
Angel_Dust, BoBoDes , благодаря ви за съвета. Купих рибните филенца в сините кутии. Харесаха ни много, при положение , че в къщи риба не се яде, но трябваше поне заради традицията да има нещо рибно на трепезата ни. Добър избор беше това Peace

# 348
  • София
И аз вече два пъти попадам на развалена замразена скумрия - веднъж от цялата и веднъж от чистената. Не купувайте такава риба от Лидл Дружба.
Филетата пангасиус са ок.

# 349
Интересно ми е замразен грах Ядея дали навсякъде е увеличен с 10 стотинки (вече е 1,09) или само в новия Лидл е на тази цена?

И в Бургас е толкова, не са ви минали!:Д

# 350
Днес бананите в Лидл са 1.45лв/кг
Няма ги в брошурата при Супер събота, но сега ми се обадиха приятели, които са в магазина, да ме питат дали ми купят

# 351
  • о`майна лунна нощ е
Вчера имаше реклама за Супер съботата, в която дадоха офертата за бананите. Взех си тази сутрин, не съм ги опитала още, но на външен вид са доста зелени. Дано като поозреят се окажат сладки.

# 352
Моля, някой, който пече рибните пръчици,15 бр, синя опаковка, а не ги пържи, да ме осведоми слага ли мазнина и вода и по колко в тавата- изобщо как ги прави. Разбрах че на 150 градуса и на вентилатор, а нещо повече? Praynig
Благодаря!  bouquet  bouquet

# 353
Слагам хартия за печене и подреждам отгоре пръчиците.След 10 минути ги обръщам (това май може да се спести, но така е упоменато на опаковката) и след още 5-7 минути ги вадя.Никаква мазнина и вода.Всички накуп (това вече зависи от големината на тавата ти).

# 354
И аз ги пека върху хартия

# 355
# 356
  • Stuck in a moment
Някой купувал ли си е Лечо с гъби на Chira, ако може да даде отзив. Солено ли е много, рядко или гъсто ли е?

# 357
Рибните пръчици в синята кутия с 15бр. са любими и у нас. Пека ги на парти грил Mr. Green, без допълнителна мазнина, с едно обръщане. Стават идеални!
От Лечо-то купихме снощи, изядохме го на вечеря, днес си взехме още един буркан. На нас много ни хареса. Не е просто лютеница, нито доматено пюре. Изядохме си го като гарнитура Laughing

# 358
Някой купувал ли си е Лечо с гъби на Chira, ако може да даде отзив. Солено ли е много, рядко или гъсто ли е?
Ние купуваме два пъти от него. На нас ни харесва. Не е солено, нормално е. По-скоро е гъсто и ние го ползваме като гарнитура към кюфтета, печена наденица.

# 359
Днес в нашия магазин нямаше банани, за разлика от вчера..Бяха зеленкави ама взех..все ще озреят някой ден Wink

Лютеницата Чира наистина е хубава!

А стъргалка за плот не намерих Sad

Общи условия

Активация на акаунт