Лидл ::20::

• 67 330
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Имам спешно питане, някой от вас купувал ли е от новото кисело плодово мляко?Като гледам с какви неща не наблъскано хич не ми се иска да го купувам за детето и купувам от другото плодово за сега, просто искам да чуя и вашето мнение.Искам да похваля киселото мляко Чуден в новите опаковки, страхотно е за цената си.

В румънският Лидл ще пускат ето такива ботушки, много ми харесаха ето тези с трите лепки, но вече купих на малката подобни от Дайхман, но по-ниски, като боти са нашите

http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-D8CC24E7-7DC5F9F3/lidl_ro/hs … l/index_15165.htm

# 331
Ние си купихме замразена риба, която се оказа развалена
Върнаха ни парите, но...тъпо
Почти никога не купувам хранителни стоки от Лидъл, сега вече- никога
Определено има голяма разлика между качеството, цената и разнообразието на стоките отпреди година и сега. Хората все повече намаляват поне в магазина, който е близо до нас. Преди се пукаше по шевовете от сутрин до вечер. Преди отварянето още от 6ч и нещо се виеха опашки по 30-40 метра, сега се моткат по 10-тина човека през деня. А продължават да отварят магазини... Време е за нова верига, че тая вече я прецакахме типично по български.  Laughing Peace
+1 Peace А кой е магазина с развалената риба ?

# 332
Слатина

# 333
Някой виждал ли е скоро захаросани портокалови и лимонови корички и къде в магазина би трябвало да ги търся?  newsm78

# 334
Четох в един друг форум (за коли ли беше, попаднах на него докато търсих нещо за лидл), в който имаше следните цитати: "Как се пазарува в Лидл- Първо набиваш една бабичка за назидания на останалите box, които тутакси ти правят път...(но бабичката да е по-хилава, че повечето в Лидл са яки hahaha и си пазаруваш спокойно newsm71"
  към края на същия форум, вкойто се разискваха ползите и недостатъците от пазаруване в Лидл и членуваха предимно мъже имаше следното:
'Хайде стига, че заприличахме на форума на бг мама" Laughing

# 335
Ми в Слатинския имаше преди два дни корички, бяха наредени на един стилаж, на който май слагат изостаналите тематични хранителни стоки

# 336
Някой виждал ли е скоро захаросани портокалови и лимонови корички и къде в магазина би трябвало да ги търся?  newsm78

Няма вече.

# 337

Няма вече.
И аз вчера търсих, но няма. Дано преди Коледа пак пуснат

# 338
  • Варна
във Варна има лимонови корички, и есенции, вчера ги видях. ако ви трябват си поръчайте да ви доставят

# 339
във Варна има лимонови корички, и есенции, вчера ги видях. ако ви трябват си поръчайте да ви доставят
За Пловдив ми беше питането, та ако някой е мернал - да свирка  Peace

# 340
  • До хладилника, който обичам
За Пловдив ми беше питането, та ако някой е мернал - да свирка  Peace
В Пловдив няма. Със сигурност. От горещия телефон обясняват, че не знаят къде има, та даже не може човек от друг град да си поръча.

# 341
За Пловдив ми беше питането, та ако някой е мернал - да свирка  Peace
В Пловдив няма. Със сигурност. От горещия телефон обясняват, че не знаят къде има, та даже не може човек от друг град да си поръча.
Благодаря, Бу   bouquet явно пак ще трябва да си ги правя...  #Crazy

# 342
Днес търсих ски ръкавици в люлинския Лидл - естествено нямаше  Mr. Green
Но пък сега се връщам от този до Дома на киното - пълно беше, имаше всички цветове и размери, взех и за двете деца. Ако ви трябват - това е мястото  Laughing

# 343
  • София
Гита, принципно съм купувала и лидл-ски и не само...но избягвам, като цяло...предпочитам чисто да му давам, или ако ще със нарязани плодове, мед, ядки или каквото там имам под ръка, пък дори и със сладко 1 лъжица ...

# 344
  • UK
Аз пък си търся от мрежичките против лед/хлъзгане/. Слагат се върху подметките Crazy Във Варна и в 3-те магазина, никъде няма newsm78 Някой да знае къде из София ги има? Бяха в предната брошура, но тук така и не ги заредиха Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт