Eлектронни четци - VIII

• 59 516
  • 747
  •   1
Отговори
# 165

3.Относно размерът - екранът е стандартен 6-инчов, но самото устройство е с минималистичен дизайн и наистина изглежда малък. Най-близко до реален размер на стандартна книга е Киндъл 3, но цената при него е друга - 139$ с рекламите (159$ - без реклами).

Само корпусът му е по-голям и той си е с 6 инчов екран като останалите.

Общо взето няма кой знае какъв избор с големината на четците. Това което се предлага са четци с 5,6 или 9.7 инчови екрани .    9.7 инчовите са доста тежички и много мудни. И скъпи. И изобщо не си заслужават парите.

# 166
  • Пловдив

3.Относно размерът - екранът е стандартен 6-инчов, но самото устройство е с минималистичен дизайн и наистина изглежда малък. Най-близко до реален размер на стандартна книга е Киндъл 3, но цената при него е друга - 139$ с рекламите (159$ - без реклами).

Само корпусът му е по-голям и той си е с 6 инчов екран като останалите.

Общо взето няма кой знае какъв избор с големината на четците. Това което се предлага са четци с 5,6 или 9.7 инчови екрани .    9.7 инчовите са доста тежички и много мудни. И скъпи. И изобщо не си заслужават парите.

Нали и аз това казвам - и Киндъл 3, и Киндъл 4, както и Пейпъруайта са със стандартни 6-инчови екрани, но последните два модела са с по-минималистичен дизайн на корпуса и визуално устройствата са по-малки от Киндъл 3 Peace

# 167
Хайде да се похваля и аз с новото калъфче, ако може да се нарече изобщо хвалба... ConfusedТрябваше да е тук на 20-и, но аз го получих тази вечер /по вина на нашите пощи... #Cussing out/. Качеството на калъфчето не е такова, какво очаквах. Шевовете точно отпред са зле, има и малка хлътнатина с големината на копче, пак отпред и силно вони  ooooh!, ама наистина вони на евтина гума. Разочарована съм. Прилагам и снимки, за да видите сами.
Иначе е ОК-пасва идеално, цветът е мнооого бледо розово, което ме радва. Ще го оставя на терасата за през нощта, та дано се измирише и все пак мисля да го ползвам.
Мога само да похваля обслужването на Амазон. Peace
Весели празници, момичета!
http://freakonaleash.snimka.bg/other/tuff-luv-case.721700.29333237
http://freakonaleash.snimka.bg/other/tuff-luv-case.721700
http://freakonaleash.snimka.bg/other/tuff-luv-case.721700.29333238

# 168
FreakOnALeash , странно  newsm78, аз съм в калъфче на Tuff-Luv вече година и половина и ми е перфектно, единствено на кожа миришеше за няколко дни, но в никакъв случай не беше неприятно.

# 169
FreakOnALeash , странно  newsm78, аз съм в калъфче на Tuff-Luv вече година и половина и ми е перфектно, единствено на кожа миришеше за няколко дни, но в никакъв случай не беше неприятно.
Радвам се, че си доволна. Party  Дано и моето калъфче се окаже издръжливо, дават им доживотна гаранция, уж... Както казах, ще го ползвам, нямам друг избор засега. Просто ме е яд, защото дълго време го избирах и дебнех да пуснат на по-приемлива цена модел точно на тази фирма. Може би точно това ми е грешката-нали обикновено евтиното излиза скъпо... Confused
За кожа и дума не може да става. Изкуствена е и мирише на гума и лепило, но дано миризмата и при мен премине, че не се трае.  ooooh!
Поздрави!!!

# 170
  • UK
И аз се включвам в темата с едно Киндълче.  Peace Ей такова:
http://4.bp.blogspot.com/-YASS7E8ws3w/UB0Qy5rlx4I/AAAAAAAALg4/m7 … 58/s1600/k4-1.jpg
Подариха си ми го направо с коженото калъфче и от два дена не мога да го оставя. Аз по принцип съм от хората, които са на мнение, че нищо не може да измести хартиената книга, но Киндълът за мен е страхотен начин да прочета много книги на една доста по-приемлива цена. Simple Smile Изключително удобен ми е, а e-ink е нещо невероятно, нямам думи. Няма да се цъкля вече по монитора на лаптопа да си чета стотиците страници pdf, които ми минават пред очите на ден.  #Crazy Изобщо съм накефена максимално.
Имам въпрос за лампичките: искам да си взема, но не знам изобщо къде да почна да търся и да си избирам. По какви параметри трябва да се водя, освен очевидните финансови? Някой да помогне?   bouquet

# 171
  • Dùn Èideann
И аз се присъединявам към вас, но с Nook Simple Touch.
Цял ден търсих книги из интернет и сега имам достатъчно за няколко години напред.  Crazy
Някой може ли да ме насочи към хубави калъфи за Nook и евентуално къде да ги намеря?

# 172
Songbird, има оферти в Амазон.

# 173
Много добре изглеждат! Peace

# 174
Аз май се спряхна този калъф: http://www.ebay.co.uk/itm/271077011556?var=570118241715&ssPa … p3984.m1438.l2648
Някой, по-горе, беше писал, че лампичката не струва, та още се чудя дали да я поръчвам.  newsm78

# 175
  • Dùn Èideann
Благодаря за линка. Simple Smile
И аз първо гледах там (+ eBay), но повечето не се вписват в скромния студентски бюджет.  Blush
Мисля да се спра на нещо подобно като вариант.

# 176
Аз и преди бях питала за тези силиконови протектори.
Само за четци с тъч ли са? Понеже не мога да разбера как се натискат копчетата за прелистване и вкл/изкл.
Изобщо каква е идеята?

# 177
Здравейте момичета. От днес съм горд притежател на Киндъл. Това ми е коледния подарък от сестра ми, с калъф в тъмно лилаво и сладка лампичка. Вече свалих 10-тина книги, сега съм го включила да се зарежда,но докато се зарежда не мога да отворя нито една от книгите. Натисках всички копчета      /не,че са кой знае колко/но не ще и не ще да ми отвори книга.Така ли е по принцип или аз нещо не правя както трябва? Според мен няма логика докато се зарежда да не може да се чете на него.

# 178
  • Казанлък of all places
Когато включиш Киндъла да  се зарежда в компютъра,излиза съобщение,че не мжоеш да четеш, докато зарежда. Имаме keybord и 4-ка, и при двата съобщението е едно и също.

# 179
  • София
И аз се шашнах първия ден,тъй като първо го включих да се зарежда,преди да го разцъкам и стоеше в компютъра само като устройство,но не можех да го отворя. Rolling Eyes
Като се зареди вече нямаше проблем.
Всъщност трябва да го изключиш като устройство(даваш му eject) и тогава можеш и да четеш и да браузваш,докато се зарежда. Peace
На моя му излиза  такова съобщение когато го включа към компютъра,ако се зарежда в ток обаче,не знам.

Общи условия

Активация на акаунт