Eлектронни четци - VIII

• 60 384
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
За регистрацята ми иска кредитна карта Rolling Eyes.Вие давали ли сте такава, аз и нямам. Simple Smile

Какво не можеш да изтеглиш?

Първото което ми попадна.

Сега пробвах и еpub и за двете ми изписва, че не може да ги тегли Rolling Eyes Не мога да разбера аз ли не правя нещо както трябва Banghead

Не ги тегли с четеца, а с компютъра.После ги конвертираш с някоя програма и ги качваш на киндъла. Ако искаш да товариш директно с киндъла то тогава от тук http://mobireaders.org/httpl/index1.html

# 301
Аз не разбрах че направо с четеца теглиш.
Така не съм пробвала. Тегля на компютъра в .txt формат, разархивирам, сменям името (по-прегледно ми е на кирилица) и с кабела слагам в четеца.
Не съм се и регистрирала.

# 302
Не съм сигурна, че огледалният сайт работи. По-добре тегли с компютъра.
За регистрацията най-лесният начин е да си направиш регистрация в амазон /не ти искат кредитна карта/, да се свържеш с Customer Service, да им дадеш серийния номер на четеца и те да си го регистрират.

# 303
Някой по-напред в темата питаше как стои въпроса с гаранцията в e-depot. Ето какво ми отговориха на мен днес :
Цитат
...Интересува ме при проблеми с гаранцията транспортните рзходи за сметка на кого са ...
Здравейте,
Ако има проблем ще вис меним киндъла своевременно. Няма да се налага да чакате да го пращаме някъде. Ако въпросът ви е за транспортните разходи с Еконт в Бг, то те са за сметка на клиента.
Поздрави,
Екип ЕДЕПОТ-БГ

# 304
Аз питах за гаранцията. Благодаря PolaanaHug
Значи транспортните разходи на територията на страната са за наша сметка, а от там нататък те си се оправят, нали? Така го разбирам аз, или...

# 305
Ами и аз така го разбрах, не поемат само разходите за Еконт до офиса им в Сф.

# 306
Ами и аз така го разбрах, не поемат само разходите за Еконт до офиса им в Сф.
Устройва ме!  bowuu

# 307
В случай че огледалния саит на читанка не работи ето архив на читанка в моби формат- 3.25 ГБ.

# 308
  • ВАРНА
Благодаря на всички включили се с отговор за ел.книга/таблет   bouquet Засега мисля да взема електронна книга,понеже мъжо има лаптоп и като пътуваме е с нас,за да гледаме филми,после ще му мисля дали и от личен таблет имам нужда  Peace
В Технополис гледах такива ел.книги http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/%28cpgnum=1&lay … name=%29/.do?rf=y

Доколкото четох в темата повечето хвалят Киндъл 3,аз само за четене на книги ще го използвам,така че тези някаква по-нова верия ли са,с подобрения?Откъде си струва да се вземе Киндълче,че гледам някои поръчват от Амазон?

принцип финансово не сме ограничени а и съпружието често пътува извън страната така че мога да го помоля нещо и оттам да ми донесе,стига да реша естествено аз какво искам  Laughing То и незнам доколко ще имам изобщо време за четене с новородено и кака на 5г,както и доколко ще е удобно разнасянето по разходки на двата вида устройства  newsm78 Ще се радвам да съпоставите и дадете мнения ,благодаря предварително  Hug
Най-добре си купи и ел.четец и таблет , препоръчвам киндъл за 170-180лв , а таблет според възможностите Simple Smile

# 309
Преди две страници (върни се на 18-та долу, май) точно това е коментирано и много подробно обяснено. Аз имам точно този и ми е много удобен. Чета само художествена литература, на български и свалям от Читанка.
Моя го купихме от тук, но вчера поръчах за майка ми от Амазон с посредник и излезе 180 лв. С доставката до Бургас - максимум 190лв. Според мен си заслужава да се поръча...

# 310
  • Варна
Мерси на всички ви!  bouquet Hug
Свалих на компютъра в txt и оттам в четеца. Стана работата Grinning
Довечера ще го разучавам още.

# 311
  • ВАРНА
Преди две страници (върни се на 18-та долу, май) точно това е коментирано и много подробно обяснено. Аз имам точно този и ми е много удобен. Чета само художествена литература, на български и свалям от Читанка.
Моя го купихме от тук, но вчера поръчах за майка ми от Амазон с посредник и излезе 180 лв. С доставката до Бургас - максимум 190лв. Според мен си заслужава да се поръча...

Благодаря,сега прочетох  Peace А като го получа какви програмки трябва да се инсталират  или директно тегля от Читанката и качвам в Киндъла?Моля обяснявайте като за пълен идиот,защото много много ме няма в техниката,а мъжо заминава и ще трябва да се справям сама  Mr. Green

А калъфче от Ибей да търся,така ли?Това показаното с лампичката удобно ли е,в смисъл лампичката добре ли се сгъва да не стърчи нищо  newsm78

# 312
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
На първа страница в първия пост на Анджи е обяснено точно какво да направиш - инсталираш си Calibre и с нея конвертираш. В Читанка няма mobi, затова ще трябва да конвертираш от друг файл в него. Можеш и директно txt да си качваш, но според мен txt е орязан откъм форматиране.

# 313
Аз нищо не инсталирах. Калибрето не можа да ме спечели и не го ползвам. Единственото, което направих, беше да регистрирам киндъла в Амазон. Тегля и качвам с кабела.
Калъфа с лампичката е много удобен. Много стабилно стои в ръката и на ме ми е много по-удобно да прелиствам, когато киндъла е в него.
Лампичката също е готина, но така и не ми се налага да я ползвам.
За мен се оказа напълно излишна.
Мисля да я подаря на майка ми, когато дойде неният четец. Simple Smile

# 314
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Когато четеш в txt, нямаш възможност например да ползваш линкове от съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт