Eлектронни четци - VIII

• 59 211
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • ВАРНА
Момичета,на първа страница сте дали ей този линк за поръчка на Киндъл 4 от английския амазон http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17286 … mp;pf_rd_i=468294  Това с/без реклами е?Има ли някакво значение?

За калъфчетата гледам че някои се предлагат със протектор и моливче,те трябват ли ми? (stylos)

# 346
Момичета,на първа страница сте дали ей този линк за поръчка на Киндъл 4 от английския амазон http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007HCCOD0/ref=amb_link_17286 … mp;pf_rd_i=468294  Това с/без реклами е?Има ли някакво значение?

За калъфчетата гледам че някои се предлагат със протектор и моливче,те трябват ли ми? (stylos)

Без реклами е. И не ти трябва моливче, той не е с тъч-скрийн.

# 347
Извинете за може би тъпия въпрос, но какво значи Kindle с реклами и Kindle без? Става въпрос за вградените приложения като Facebook, Amazon и т.н., които са "фабрично" качени ли...? Thinking

# 348
Извинете за може би тъпия въпрос, но какво значи Kindle с реклами и Kindle без? Става въпрос за вградените приложения като Facebook, Amazon и т.н., които са "фабрично" качени ли...? Thinking

Става дума, че вместо скрийн-сейвър има реклами от Амазон.

# 349

Става дума, че вместо скрийн-сейвър има реклами от Амазон.
Мерси!
Значи нямам реклами Mr. Green.
Мен ме дразни това, че всяко едно действие с Kindle-а, автоматично "залепва" на първа страница, става една дъъълга върволица от страници и книги, абе всичко, което въобще съм отваряла. После трябва ги трия една по една. Ако някой знае как може да се спре това, моля да сподели /макар в други форуми да четох, че май няма как/ Praynig .
Поздрави! Peace

# 350
Някой може ли да сподели мнение за този модел http://www.technomarket.bg/products/09125268/prestigio-ebook-per3474b
Благодаря предварително  Simple Smile

# 351
  • Враца
Някой може ли да сподели мнение за този модел http://www.technomarket.bg/products/09125268/prestigio-ebook-per3474b
Благодаря предварително  Simple Smile
Моят не беше такъв, но от тази марка. Не съм доволна от гаранцията, която идва с четеца. На моя му се развали usb входа и не можеше нито да се зарежда, нито да прехвърлям книги. Беше в гаранция, но ми отказаха да го поправят, защото това не влизало в гаранцията. Поискаха ми и сума, колкото струва нов. Оправиха ми го, но 3 месеца по-късно пак се развали. Затова не те съветвам да си купуваш.

# 352
  • София
Освен това показаният модел е с TFT екран, което на практика значи, че не е е-книга - т.е. екранът не е еink и ще уморява очите.

# 353
  • Разград-София
Здравейте  Hug
Извинявайте че нахлувам така в темата ви  Blush
Искам да попитам дали някой си търси Kindle 4 ?
Използвала съм го около 2 месеца ,няма никакви забележки по външен вид,като е модел без реклами . Продавам го защото моето прекрасно момче ме зарадва с Paperwhite модела за коледа.
Някой ако е заинтересован да ми пише лично съобщение.
Извинявайте още веднъж ако поста ми не е за тук или съм нарушила правило.
Хубав ден на всички и много  прочетени книги Simple Smile  Hug    bouquet

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 15:36 от Margaret

# 354
  • Враца
Имам въпрос за лампичките като тази например:

закрепят се за калъфчето или за самия четец? Достатъчна ли е светлината за четене?

# 355
  • Стара Загора
Аз на калъфа си я слагам с 2 диода свети по - добре, тази май е с един.

# 356
  • София
Margaret, ще ми е интересно да споделиш и твоите впечатления за paperwhite, защото срещаме много противоречиви...

# 357
Здравейте, момичета Simple Smile

Моят Киндъл тъч дойде с превозвач от Англия и всичко си беше точно. Поръчах го амазон.
Докато разглеждах инструкциите ми направи впечатление, че виждам очертанията на буквите от предната страница - мн неприятно, така и буквите не са идеално очертани. Като уголемя или намаля шрифта, се "опреснява" и фонът си става бял и буквите ясни. Вие срещали ли сте този проблем? Нещо обичайно ли е, въпрос на настройки някакви ли е или е повод за рекламация? Благодаря Ви

ПП: мисля че по-напред в темата едно момиче спомена за подобен проблем, но не мога да го открия и не се зачетох задълбочено...  Embarassed

Поправям се, порових се още малко и видях, че има опция за "опресняване на всяка страница" и вече не ги виждам въпросните очертания" Simple Smile сори за спама в такъв случай. Аз се потапям отново в разучаване. Хубав ден на всички Simple Smile

Sad Да ама не - опреснява когато си иска

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 13:10 от Анонимен

# 358
Здравейте, четящи!  Simple Smile
Търся подходящ подарък на един 60-годишен младеж и се чудя дали пък да не се спра на това:
http://www.technomarket.bg/products/09126047/prestigio-e-book-reader-3464b

Интересува ме вашето мнение за този модел.    bouquet

# 359
  • Казанлък of all places
Наскоро на таткото на приятелка , младеж на около тази възраст:), купиха подобен четец. Човекът е доволен, защото по принцип не е компютърно грамотен, езици , освен руски, не говори , а тук менюто е на български, форматите са прилично количество и боравенето е лесно. Други приятел има подобен, моделът мисля,че е различен, но пак е Престиджо - ми, не можах да го убедя в предимствата на Киндъла .Simple Smile
С две думи -за младежи на тази възраст е подходящ заради менюто на български и множеството формати, които могат да се четат на него.

Общи условия

Активация на акаунт