Eлектронни четци - VIII

• 59 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Нещо да похваля, нещо да наплюя и нещо да попитам.
Похвалвам тези протектори за екран. Наистина изобщо не лъщят и не си личи, че има нещо залепено. Мъжът ми се справи досто ловко със залепването и няма мехурчета. Не знам дали има смисъл от протектора, но ако някой иска да си има - тези ги препоръчвам. http://www.ebay.co.uk/itm/140672295615?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

Херметически плик за плаж. Поръчах този http://www.ebay.co.uk/itm/130584684267?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649. Херметизацията наистина е страхотна. Чак прави "пуф" , щом го отвориш. Обаче самият материал на плика така лъщи, че не знам как ще става четенето. Тоест ще става, но няма да е приятно преживяване.
Ако някой е срещал други подобни, по-удачни варианти, моля да сподели. Цената не е от значение, просто не успях да намеря други. Този на снимките изглеждаше най-нелъщящ, но само на снимките.

# 421
Херметически плик за плаж. Поръчах този http://www.ebay.co.uk/itm/130584684267?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649. Херметизацията наистина е страхотна. Чак прави "пуф" , щом го отвориш. Обаче самият материал на плика така лъщи, че не знам как ще става четенето. Тоест ще става, но няма да е приятно преживяване.
Ако някой е срещал други подобни, по-удачни варианти, моля да сподели. Цената не е от значение, просто не успях да намеря други. Този на снимките изглеждаше най-нелъщящ, но само на снимките.

Защо не пробваш в google -> "Водинепромокаем херметичен калъф за e-book"

няма начин да не попаднеш и на по-добри предложения.  Simple Smile

# 422

Защо не пробваш в google -> "Водинепромокаем херметичен калъф за e-book"

няма начин да не попаднеш и на по-добри предложения.  Simple Smile

Пробвала съм го - на български реално излиза само някакъв aquapack, който си личи, че блести. В амазон повечето също лъщят. И понеже този го взех на принципа, че изглежда най-малко лъщящ на снимките, не ми се рискува да поръчвам напосоки. Просто помолих, ако някой има калъф, от който е доволен, да ми даде конкретна препоръка. Все пак благодаря.  Peace

# 423
Имали разлика в захващанията при калъфите за различните ел. книги? Моята книга е 6" , но не е Киндъл или Нуук( от често споменаваните тук) и се чудя дали ако си поръчам калъф (на база 6-те инча) ще ми е добре на моята книга?

# 424
Имали разлика в захващанията при калъфите за различните ел. книги? Моята книга е 6" , но не е Киндъл или Нуук( от често споменаваните тук) и се чудя дали ако си поръчам калъф (на база 6-те инча) ще ми е добре на моята книга?

Различни са захващанията.
Захващането с ластици вероятно би трябвало да става на повечето книги. Има всякакви евтини и скъпи варианти.
 http://www.ebay.co.uk/itm/LEATHER-CASE-COVER-WALLET-WITH-LIGHT-F … sh=item2ec380bcac
http://www.ebay.co.uk/itm/VERSO-POLOGUE-ANTIQUE-CASE-COVER-FOR-A … sh=item19d1c6e53a

Тоест - с ластици.

# 425
  • София
Според мен 6-те инча не са достатъчно мерило да си поръчаш калъф, защото това е размера на екрана, а не на целия четец. Всички киндъли са с 6 инчов екран, но външните им габарити са доста различни - на сайта на амазон има сравнителна таблица. Според мен можеш да премериш с линийка колко е дълъг и широк твоя четец, да видиш до кой от по-популярните модели се доближава най-много и така да се ориентираш какво да поръчаш.  Peace

# 426

Ако споделиш марката и модела на четеца ще е много по-лесно да се препоръча калъфче  Grinning

# 427
Пробвала съм го - на български реално излиза само някакъв aquapack, който си личи, че блести. В амазон повечето също лъщят. И понеже този го взех на принципа, че изглежда най-малко лъщящ на снимките, не ми се рискува да поръчвам напосоки. Просто помолих, ако някой има калъф, от който е доволен, да ми даде конкретна препоръка. Все пак благодаря.  Peace

"някакъв aquapack"  Laughing - Aquapack е водеща световна фирма в областта на херметичните калъфи за много приложения и устройства Simple Smile, а и от къде реши, че блести ???

Аз от 2 години ползвам такъв калъф и съм изключително доволен от него, при положение, че прекарвам по 3 - 4 месеца на морето и по плажовете, като при това не се разделям с книжката си  Peace

# 428

"някакъв aquapack"  Laughing - Aquapack е водеща световна фирма в областта на херметичните калъфи за много приложения и устройства Simple Smile, а и от къде реши, че блести ???

Аз от 2 години ползвам такъв калъф и съм изключително доволен от него, при положение, че прекарвам по 3 - 4 месеца на морето и по плажовете, като при това не се разделям с книжката си  Peace

Ето това исках да чуя - че някой го е ползвал и е доволен! Иначе на снимките си лъщи. Благодаря, ще пробвам сега такъв.  Peace

# 429
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Една приятелка се двоуми между Kindle Paperwhite 3G
Free 3G + Wi-Fi, Paperwhite Display, Higher Resolution, Higher Contrast, Built-in Light или
Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensave

Търси си нещо в диапазона до 220 долара.

Моля ви, дайте съвет Praynig

Предварително благодаря

# 430
Здравейте!
Влизам с едно питане. Имам Kindle Touch WiFi от около година. Не ми е правил никакви проблеми до снощи. Четях си, всичко беше нормално и в един момент спря да прелиства страниците - ни напред, ни назад  Laughing Иначе си работи, влизам в менюто, отваря ми избраната книга, но не сменя страниците  #2gunfire
Какво мислите, може ли нещо да се направи или е за сервиз?
Благодаря предварително!

# 431

Ако споделиш марката и модела на четеца ще е много по-лесно да се препоръча калъфче  Grinning

Diva 6"PRO

Bordeaux и Vapor    bouquet  -  мерси за отзоваването Wink Ще ги разгледам нещата.

# 432
Здравейте. Една приятелка се двоуми между Kindle Paperwhite 3G
Free 3G + Wi-Fi, Paperwhite Display, Higher Resolution, Higher Contrast, Built-in Light или
Kindle Keyboard 3G, Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display - includes Special Offers & Sponsored Screensave

Търси си нещо в диапазона до 220 долара.

Моля ви, дайте съвет Praynig

Предварително благодаря

Аз съм за PaperWhite много съм доволна Simple Smile чета предимно вечер в леглото и ми е супер удобно!

# 433

Diva 6"PRO

Bordeaux и Vapor    bouquet  -  мерси за отзоваването Wink Ще ги разгледам нещата.

Може би най-голяма вероятност има да ти станат калъфите с ластик за Kindle Touch. Той е 172 mm x 120 mm x 10.1 mm

Но е най-добре да потърсиш реален магазин за проба, защото все пак има разминаване.

# 434

Може би най-голяма вероятност има да ти станат калъфите с ластик за Kindle Touch. Той е 172 mm x 120 mm x 10.1 mm

Но е най-добре да потърсиш реален магазин за проба, защото все пак има разминаване.
Благодаря за отделеното внимание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт