Eлектронни четци - VIII

• 59 188
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Izma, и аз като теб съм направила папки по жанрове - криминални, исторически, фентъзи и една папка микс, в която слагам разни други.
Анн Шърли, всъщност пипка е само първият път, защото веднъж създадени, колекциите си остават, а ти само си класираш в тях книгите  Peace.

Калибрето, което почти всички ползваме, има плъгин за работа с колекциите, но никога не съм си служила с него  newsm78. А вчера четох и за някаква програма Киндъл мениджър, но се отказах да я пробвам.
В интерес на истината, повечето книги в електронен вариант са на компютъра ми. Кирчо се старая да не го задръствам и обикновено трия книгата, която съм прочела. Имам не повече от 20-тина романа, качени на четеца.

# 406
  • София
Момичета много ви благодаря за указанията относно Нук-а, сега направо по мейла ще й ги пратя и ще я оставя да се бори сама, пък ако не успее ще го мисли.
Златни сте  Hug

# 407

какво означава 'да се регистрира' киндъла  Praynig

# 408
Регистрирането на Киндъл представлява въвеждането на потребителското име и парола, с които собственикът е регистриран в сайта на Амазон. Предимствата на регистрирането на Киндъла е достъп до безплатните ресурси на сайта (но в интерес на истината тях ги има в мрежата отново на свободен достъп). Другата екстра е възможността да се прехвърлят на книги без usb-кабел, а именно чрез използване на киндълска поща (потребителско_име@kindle.com), което в някои случаи е доста по-удобно. Както и една от любилите "Cloud"  Simple Smile

Не съм сигурна дали може да се пропусне регистрацията на устройството  newsm78

# 409

благодаря  Flutter
за облака ще се опитама сама

# 410
От една седмица съм горд собственик на Kindlе PaperWhite  Laughing
Горещо Ви го препоръчвам! Много удобен при четене в леглото! Не досаждам на любимия с нощна лампа, не измаря очите и още не ми е паднала до край батерията, а чета по 3-4 часа на ден Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 00:08 от Кратунка

# 411
Добро утро, може ли да ми препоръчате извънгаранционен сервиз за Киндъл 3г с клавиатура в София? Предварително благодаря   bouquet
Скрит текст:
Бял екран, обичайните лекове - рестартиране, зареждане, рестартиране и т.н. не помогнаха особено Mr. Green

# 412
регистрацията не е задължителна, но дава достъп до някои функции които иначе не са възможни. Освен споменатите създаването на колекция е привилегия на регистрираните.  Peace

# 413
Здравейте,
да ви се оплача- снощи са ни разбили апартамента, като са взели всичко движимо и ценно, включително и Kindlе ми #2gunfire
Моля ви да споделите мнение дали е възможно според вас да бъде проследено устройството, нещо което да подскажа като възможност на полицията Thinking Не, че имам някакви големи надежди, но все пак  Tired

# 414
  • София
Патенце, моите съчувствия за кражбата! Hug За проследяване трябва да имаш документ или снимка с фабричния номер на устройството, така много по-лесно и бързо се намирали нещата.  Peace

# 415
sweetkids_mama, Да- подготвили сме въпросните документи за полицията, но това само в случай, че го занесат в някоя заложна къща. Моя Киндъл е регистриран в Амазон- смених си паролата, но следващия примерно "потребите", т.е. който го ползва ще трябва да му се води под мое име или ще може да го пререгистрира?! :thinking
Впрочем, вкъщи имаме доста харитиени книги- тъпите крадци всички бяха извадили от шкафовете и бяха претърсвали - явно за пари #Cussing out

# 416
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
  Sad Да им се не види и мръсните гадове...
За съжаление могат да си го пререгистрират - дерегистрират го и наново го регистрират.
Но това не означава, че ще може му сменят серийния номер.
Би могла да предупредиш в амазон да те алармират, ако някой регистрира Кинндъл с този номер (предолагам, че е възможно), но това няма да е доказателство за пред никой, освен за пред теб самата. Възможно е да го пуснат и в Продавалник. Какъв беше твой Киндъл?

Преживявала съм го точно преди две години, на 30-ти декември 2010.
Два фотоапарата (eдна турбосапунерка и един dSLR със закачен 50 1.4 на него), монитор, телевизор, купен десет дни преди това.... всичко разровено, за да намерят пари... отврат, съчувствам ти. 

# 417
  Би могла да предупредиш в амазон да те алармират, ако някой регистрира Кинндъл с този номер (предолагам, че е възможно), но това няма да е доказателство за пред никой, освен за пред теб самата.  

Ако Киндълът ти е регистриран в акаунта, дерегистрирай го /от акаунта/, за да не напазарува някой книжки за твоя сметка. Уведоми Амазон - така никой друг няма да може да го регистрира.

# 418
  • Варна
Пате, много съжалявам. Аз си изпатих от крадец, но на мобилен телефон, честно казано полицията хич не ги интересува да хванат крадеца. моя го знаеха кой е ,аз го разпознах на снимки, но не си направиха труда за нищо.

# 419
Здравейте,
По Ваш съвет писах на Амазон и получих много бързичко отговор от тях. Писаха ми, че деактивират регистрацията на Киндъла, както и че вкарват в базата си данни серийния номер на устройството, като същото да не може да бъде регистрирано от друго лице. Ако полицията го намери и върне, да им пиша- за да го активират отново Peace

Благодаря на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт