Eлектронни четци - VIII

• 60 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
A в немския Амазон е 59 евро. Наистина изкушаващо.

Знам, че сте го обсъждали, но някоя добра душа може ли да ми резюмира как стои въпроса с книгите на кирилица и Киндъла? Имам предвид и свободни книги в електронен вариант (Читанка и прочие), но и официално закупени от ел.книжарници. Прочетох първия пост, разбрах че с книги от Читанката няма да имам проблем, но с книги от ел.книжарници - да. Бих ли се справила, като един технически инвалид с тази трудност и отзиви за модела  от ползвали го?
Благодаря горещо!

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 09:48 от Анонимен

# 451
  • София
Сбъдваща мечти, проблемът с книгите на български от електронните книжарници идва от т.нар. ДРМ защита на файловете. Имай предвид, че някои книги се продават без нея, а други - с нея. Като технически инвалид, член на този форум, бъди сигурна, че когато опреш до конвертирането, все някой от нас ще се наеме да ти помогне и съм сигурна, че би могла да се научиш в бъдеще как и сама да се справяш Peace.
Киндълите нямат абсолютно никакъв проблем с кирилицата, както и повечето ел. четци, които се предлагат.

# 452
С две думи казваш - купувай Киндъла, не му мисли толкова?

Благодаря за отговора тоест, ще пробутам идеята за Валентински подарък, нищо че не го празнуаваме Simple Smile

# 453
  • София
Да, порбутвай идеята за Валентинския подарък, нищо че не го празнувате  Joy  Hug. Вярвам, че няма да си разочарована от четеца пък и това намаление, за което споменавате, си е изгодно.

# 454
Идеята мина! До 2 дни си чакам четеца и ви почвам подред с досадните въпроси. Вени*** е виновна, нали е ясно?  Wink

# 455
  • Стара Загора
Аз поръчах за свекървата. Благодаря за инфото за намалението Simple Smile

# 456
  • София
А някакви особености има ли при Киндъла от немския Амазон?
Защото в темата в На пазар са споменали нещо, а се чудя дали да не поръчам.

# 457
А някакви особености има ли при Киндъла от немския Амазон?
Защото в темата в На пазар са споменали нещо, а се чудя дали да не поръчам.
Не знам какво имат предвид. Може би че може да купуваш книги само от немския амазон? Но моя Киндъл е от Англия, а съм купувала книги и от немския амазон. Няма логика да е по-различен.

# 458
  • София
Поръчвам и това е. И на мен ми се стори нелогично. Мерси!

# 459
Поръчвам и това е. И на мен ми се стори нелогично. Мерси!

Може би съм правила някаква врътка с адреса, за да пазарувам, но не беше нещо сложно.

# 460
Здравейте момичета!
Търся си четец с подсветка, Освен Kindle Paperwhite другите марки предлагат ли такива модели?

# 461
Здравейте мо

мичета!
Търся си четец с подсветка, Освен Kindle Paperwhite другите марки предлагат ли такива модели?

Kobo Glo и Nook Glowlight  Ето един сравнителен обзор. http://www.youtube.com/watch?v=adLtTKy56X0

Bookeen HD също http://www.bookeen.com/en/cybook-odyssey-hd-frontlight

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 20:30 от nikolexa

# 462
Благодаря, ще разгледам ревютата  bouquet

# 463
Здравейте  wavey

И аз днес забелязах промоцията в немския амазон и ми минаха няколко тъпи въпроса през главата Blush.Ако поръчам четеца от немския сайт,той с немско меню ли ще бъде?Предполагам,че не,но все пак ще се радвам да потвърдите  Simple Smile

Вторият ми въпрос е дали калъфчетата за paperwhite модела стават за обикновенния модел? Напр. този калъф
 http://www.amazon.de/Amazon-Paperwhite-Lederh%C3%BClle-Onyx-Schw … 003708&sr=1-2

Долу пише,че е съвместим с paperwhite,но се надявам да става и за други модели.Ако не-има ли калъф за обикновения киндъл(сори,че му викам обикновен),който да прилича на този от линка?

Много ще съм благодарна ако обърнете внимание на глупавите ми  чуденки  bouquet

Хубава вечер

# 464
bel4eto, за съжаление точно този става само за Kindle PaperWhite. Когато си избираш кавър си пише за кой модел става Simple Smile
за "обикновения" киндъл е подобен, но има и лампичка и е с 10 лири по-скъп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт