Eлектронни четци - VIII

• 59 566
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Не знам какво ти е устройството за да ти кажа къде точно, но по принцип търсиш в Setings менюто, Date and Time , Time zone.
Благодаря миличка.

# 196
Благодаря на OswinOswald и на Ледената кралица за поясненията за номерирането. Hug
Особено на втората Wink, че за абориген като мен, по-ясно от това - здраве му кажи Grinning

# 197
  • София
Не знам какво ти е устройството за да ти кажа къде точно, но по принцип търсиш в Setings менюто, Date and Time , Time zone.

При мен обаче в Setings няма Date and Time  newsm78  и  моя часовник си се движи 2 часа назад Rolling Eyes

# 198

При мен обаче в Setings няма Date and Time  newsm78  и  моя часовник си се движи 2 часа назад Rolling Eyes

Кажи кой ти е модела и имаш ли 3G.

# 199
  • UK
OswinOswald, сори за офтопика, но Милениум на български ли ти е и ако да, може ли дадеш линк, откъдето си я свалила?
Благодарско предварително! Hug

Те вече са ти отговорили с линк, но аз да кажа, че моята я смъкнах от замундата Simple Smile Ето тук:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=332930&hit=1

# 200

След като nikolexa бе така любезна да ми обясни и часовника ми вече е сверен,надявам се, че и аз ще ти помогна.Когато си на началната страница натискаш Меню, отиваш на Setings след това със стрелките които са встрани на устройството/моя е KINDLE 4/ превърташ страниците напред докато ти излезе Devise time. Сверяваш и вече ще имаш верен часовник.

# 201
  • София
И моя е Киндъл4,но имам само 2 страници на Setings и имам само Registration, Wi-finetworks,Device password, device languageqdevice info, dictionaries и page refresh newsm78

# 202
liani , може би не си го регистрирала? На мен също ми ги нямаше тези опции преди регистрацията  Peace

# 203
  • София
Да,не съм.
Всъщност пробвах още онзи ден,но нещо не се справих и после не ми остана време.Ще го свърша някой ден след новата година,не,че е толкова важно,но..

# 204
  • Монреал
Здравейте, изчетох последните 2 теми и се присъединявам към търсещите ел. четец. За сега не съм се спряла на никакъв модел. Въпросът ми е има ли някъде, където да сравня различните модели един до друг, така направено по-лесничко и разбираемо Grinning Трябва ми за четене на книги (по възможност да се избегнат хватките със конвертиране на различните файлове) и за четене в интернет, най-важната характеристика да е лек.

# 205
Здравейте, изчетох последните 2 теми и се присъединявам към търсещите ел. четец. За сега не съм се спряла на никакъв модел. Въпросът ми е има ли някъде, където да сравня различните модели един до друг, така направено по-лесничко и разбираемо Grinning Трябва ми за четене на книги (по възможност да се избегнат хватките със конвертиране на различните файлове) и за четене в интернет, най-важната характеристика да е лек.

TariliMom  забрави опцията "четене в интернет" .Макар и някои модели да имат уеб браузер, той изобщо не е удобен за четене. Използва се най-вече да влезеш и да си дръпнеш някоя книга. Аз ти препоръчвам Сони, като предлагане на функционалности, четене на pdf с reflow ,пълнота на речниците и лекота. В момента е 100$( 40$ намаление за празниците), но в Kijiji можеш да намериш сега след празниците и на половин цена Simple Smile.

Ето ти сравнение между по-популярните модели:

http://www.youtube.com/watch?v=WasoneaZRbE

http://www.youtube.com/watch?v=w7azy-SqNEU

http://www.youtube.com/watch?v=BLYfVNWqEwQ

Един съвет- не си купувай в никакъв случай четец с бял корпус.

# 206
  • Монреал
Nicolexa, благодаря много за отговора и особено за линковете - този първият е много интересен, друго си е някой така да ти обясни нещата нагледно  Grinning От нейната презентация също ме впечатли Сони-то, особено, че каза, че е най-лекият, а на мен това ми е голямо предимство.

TariliMom  забрави опцията "четене в интернет" .Макар и някои модели да имат уеб браузер, той изобщо не е удобен за четене.
Cry

Това за кижижи е добра идея, мерси много!

# 207
Нещо не мога да се справя като хората с изпращането на книгите през калибрето. Днес се опитах да "накачуля" всички изтеглени вече книги и повече от половината не пожела да ми го качи. Пък и бавноооо, ужас! После пробвах през пощата си в абв, ама там пък ми каза, че имало ограничение от 25 файла.
Бутнах си кбела в компютъра и за 3 секунди всичко си беше по местата. Ще им се невиди и на технологиите.  Crossing Arms
Сетих се да попитам, имате ли зарядни на четците? Моят е само с кабел за компютъра и го зареждам от там.

# 208
  • в тристайна гарсониера :)
nikolexa, какво имаш предвид със съвета да не избира четец с бял корпус? Аз обожавам бели джаджи  Hug

# 209
nikolexa, какво имаш предвид със съвета да не избира четец с бял корпус? Аз обожавам бели джаджи  Hug

E-ink екрана  изглежда  жълтеникаво сив когато е обраден с бяло. Зрителна илюзия просто. Черен или тъмносив корпус е по-доброто решение.

http://www.youtube.com/watch?v=E6Oecp142fM

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 20:40 от nikolexa

Общи условия

Активация на акаунт