Eлектронни четци - VIII

• 60 420
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В Амазон има много безплатни книги, които можеш да свалиш от България. Аз получавам ежедневна информация за промоциите от този сайт: eReaderIQ.com. Настроила съм го да ми праща само заглавията за Европа и  съм си свалила доста книги. Peace

# 331
Ясно, благодаря на всички!  Hug Не знам как съм останала с впечатлението, че адреса трябва да е в САЩ.  Laughing

# 332
  • София
Оф,аз май се прецаках Rolling Eyes Регистрирах си Киндъла и ми се появиха рекламите,а нямаше.
Преди за скриинсейвър ми даваше много приятни картинки,а сега реклами Crossing Arms Има ли начин да ги спра?

# 333
  • София
Да, можеш да си доплатиш разликата до цената на модела без реклами и от амазон ще ти ги спрат.  Peace

# 334
  • София
Той моя модел си беше без реклами.Поне така ми каза мъжът ми,който ми го подари.За такъв го е купил.

# 335
Да, можеш да си доплатиш разликата до цената на модела без реклами и от амазон ще ти ги спрат.  Peace

Можеш и да го джейлбрейкнеш, с моя така направихме.

# 336
  • София
Ако е бил без реклами, нямам идея откъде са се появили. Моят е без и не се появяват, а wi-fi е пуснат почти винаги. На майка ми е със и винаги е имал...  newsm78 Има ли вероятност мъжът ти да не е разбрал или да са го излъгали?

# 337
Рекламите се появяват след като се регистрира четецът в Амазон. Преди това ги няма и си има обикновените скрийнсейвъри, които ги имат и устройствата без реклами. Според мен, или мъжът ти се е объркал, ако е поръчвал от Амазон, а ако е от Ибей, нищо чудно да са го излъгали.

# 338
Той моя модел си беше без реклами.Поне така ми каза мъжът ми,който ми го подари.За такъв го е купил.

От къде го е купил? Ще споделиш ли?

# 339
  • София
Или се  объркал и не е разбрал, или са го излъгали защото е от бг посредник.

Сега ми се появи друг проблем,ъпдейтна ми се софтуера  и след като се рестартира възможноста да си изключа wi-fi то вече я няма в менюто newsm78
Що ми трябваше да го регистрирам и да се вкарвам във филми,не знам #2gunfire

sailor от тук

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 15:08 от liani

# 340
Или се  объркал и не е разбрал или са го излъгали защото е от бг посредник.

Сега ми се появи друг проблем,ъпдейтна ми се софтуера  и след като се рестартира възможноста да си изключа wi-fi то вече я няма в менюто newsm78
Що ми трябваше да го регистрирам и да се вкарвам във филми,не знам #2gunfire

Няма ли Airplane mode?

# 341
  • София

Има, но тогава се появява самолетче отгоре Rolling Eyes

# 342

Има, но тогава се появява самолетче отгоре Rolling Eyes

Когато има самолетче, няма wifi. Това е най-лесният начин да го изключиш. Другият е да отидеш в Wifi networks и да му кажеш да "забрави" паролата за твоя wifi, но тогава после пак ще трябва да я въвеждаш.

# 343
Или се  объркал и не е разбрал, или са го излъгали защото е от бг посредник.

sailor от тук

Определено са го излъгали!

Те и моделите, които ги продават в Техномаркет и в Технополис,  твърдят че са без рекламите, но много народ вече изпищя, че са с реклами, а и ги прдават на цената за моделите без реклами! Twisted Evil

# 344
  • София
sailor, ще ги трая докато не ми писне и не го джеилбрейкна.

Vapor, ясно,просто преди беше по друг начин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт