Eлектронни четци - VIII

• 59 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, приемате ли още един фен на книгите Simple Smile
От няколко дни съм горд собственик на Киндъл и съм много щастлива. Избрах го благодарение на тази тема и страхотната информация, която сте дали за четците  bouquet

# 586
И аз да се похваля, че прочетох първата си книга на първия си Киндъл и се чувствам прекрасно и щастлива Simple Smile
Благодаря на всички в темата, "виновни" за новата ми придобивка, която надявам се ще ме прави щастлива още много книги напред Simple Smile

# 587
Някой има ли впечатление от тези 2 лед лампички? Чудя се коя от двете да си поръчам, вие какво мислите?

# 588
  • Враца
Аз си поръчах тази и съм много доволна. Долната част е гумена, за да не се драскат калъфчето или самия киндъл, с две батерии е и осветява целия екран

# 589

Ако тази е с 2 крушки /или както там се наричат/, значи имам такава и е много добра. Ето я моята http://www.ebay.co.uk/itm/2-Led-Reading-Light-Lamp-For-Amazon-Ki … sh=item43a82d55cc

# 590
# 591

Втората я препоръчвам. Имам и тази, която показва wa_wa. По-неудобна ми е.

# 592
  • София
И аз имам втората,подариха ми я с Киндъла,но съм я пробвала само веднъж,като я защипах на леглото,защото на самия четец не става, а калъфче още нямам.Иначе свети доста силно,даже и за нощна лампа може да се ползва Simple Smile

# 593
  • Враца
Ето линк в Амазон - http://www.amazon.co.uk/MulBess-Amazon-Kindle-Touch-Color/dp/B00 … 86513&sr=1-23
аз си я взех от ebay.

За http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008PO5EVI/ref=ox_sc_act_titl … id=A3SCI354PPRE7M този модел пишешe, че може да надраска гръбчето на четеца, това ме отказа мен. А другото трябваше да се защипва, затова предпочетох моята.

# 594
Някой има ли впечатление от тези 2 лед лампички? Чудя се коя от двете да си поръчам, вие какво мислите?

True Blue, аз имам тази. Закрепва се много добре за калъфчето на Киндъла ми. Доста я използвам, за да не смущавам съня на моето момче с нощната лампа. Доволна съм. С 3 малки батерии е. 

# 595
Благодаря ви, момичета! В крайна сметка ще поръчам и двете, пък да видим Grinning

# 596
Здравейте, отдавна не съм се вясвала тук.  Simple Smile
Какви са като цяло отзивите за PocketBook?

# 597
Здравейте момичета.Аз също притежавам Киндъл4 и съм много доволен.Съпругата ми обаче си хареса Blaupunkt Livro и го закупихме.Аз обаче съм малко разколебан дали направихме правилен избор.Нека ако някоя от вас ползва този модел четец да пише отзиви!

# 598

Никой ли не чете книги на PocketBook?  Thinking

# 599
  • София

Никой ли не чете книги на PocketBook?  Thinking

Аз имам Покетбуук 613.Доволна съм от четеца,но не съм ползвала друг.

Общи условия

Активация на акаунт