Eлектронни четци - VIII

• 59 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
От вчера и аз съм горда собственичка на Kindle  6 wifi.Понеже ми беше подарък-изненада се чудя каква е разликата м/у Kindle 6 и Kindle 4( който повече тук го имат)? Освен това сега съм в издирване на калъфче, ако някой може да ми предложи нещо ще съм му много благодарна. Само, че ако е от чуждестранен сайт ще трябва доста да се озори да ми обясни как се поръчва. Embarassed

# 601
  • Ямбол
Я го покажи този Киндъл 6. За първи път чувам за такъв.
Да не би да е Киндъл с 6 инчов дисплей?

# 602
Не съм наясно.
http://www.technomarket.bg/products/09122967/amazon-kindle-wifi-6-reader
Прилича на този. Laughing
На гаранционната карта пише Описание: Kindle 6"Wifi" Rolling Eyes

# 603
Тази 6-ица означава големината на дисплея, не номера на модела Simple Smile
Прилича или е същия?

# 604
Същия е, само че черен. Laughing
А как да разбера кой е модела като не го пише никъде. Embarassed

# 605
# 606
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Това не ли Четворката?

# 607
  • Пловдив
Това не ли Четворката?
Да, 4-ката с черния корпус (по-новото издание) Peace

# 608
  • София
От вчера и аз съм горда собственичка на Kindle  6 wifi.Понеже ми беше подарък-изненада се чудя каква е разликата м/у Kindle 6 и Kindle 4( който повече тук го имат)? Освен това сега съм в издирване на калъфче, ако някой може да ми предложи нещо ще съм му много благодарна. Само, че ако е от чуждестранен сайт ще трябва доста да се озори да ми обясни как се поръчва. Embarassed
Аз си търся калъфче за моя от Коледа.Или са ми скъпи ,или не ми харесват Embarassed Най-накрая миналата седмица попаднах на това в английския и бей .Доставчика е от Хонг Конг,но ми дойде за 5 дена с безплатна доставка до БГ,  излезе ми около 22лв Laughing Калъфчето е супер има си и протектор и кърпичка.Много съм доволна newsm44
Това ми е първата поръчка от чуждестранен сайт и втората по интернет изобщо Wink

# 609
От вчера и аз съм горда собственичка на Kindle  6 wifi.Понеже ми беше подарък-изненада се чудя каква е разликата м/у Kindle 6 и Kindle 4( който повече тук го имат)? Освен това сега съм в издирване на калъфче, ако някой може да ми предложи нещо ще съм му много благодарна. Само, че ако е от чуждестранен сайт ще трябва доста да се озори да ми обясни как се поръчва. Embarassed

Eто от български сайт http://hama-bg.com/bg/product-view/8266.html. Имам подобен тип калъфче, удобно е.

# 610
Аз си търся калъфче за моя от Коледа.Или са ми скъпи ,или не ми харесват Embarassed Най-накрая миналата седмица попаднах на това в английския и бей .Доставчика е от Хонг Конг,но ми дойде за 5 дена с безплатна доставка до БГ,  излезе ми около 22лв Laughing Калъфчето е супер има си и протектор и кърпичка.Много съм доволна newsm44
Това ми е първата поръчка от чуждестранен сайт и втората по интернет изобщо Wink

Благодаря, но сякаш ми се иска да е от този тип
Скрит текст:
В смисъл и рамката на Киндъла да е покрита. newsm78

# 611
  • Враца

Благодаря, но сякаш ми се иска да е от този тип
Скрит текст:
В смисъл и рамката на Киндъла да е покрита. newsm78
В Продавалника има няколко такива калъфа

# 612
В момента в Техномаркет има промоция на http://www.technomarket.bg/products/09122967/amazon-kindle-wifi-6-reader
В чуденка съм, заслужава ли си?

# 613
http://www.ebay.co.uk/itm/Leather-High-Quality-Case-Cover-for-th … sh=item25759a3be2
Аз да си го похваля пак този калъф, дойде и е много много ОК. Най-хубавото е всъщност, че се зарежда от самия Киндъл и няма шанс да си забравиш лампата някъде или пък допълнително да ти заема място. Взех си и за плаж непромокаемо калъфче от китайците ( то все едно, че съвсем е наближило морето, ама... Mr. Green)

# 614
  • София
Аз си поръчах тези два.
Края на другата седмица, предполагам, ще са тук и ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт