Пазаруване от френски сайтове - 5

• 44 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
И аз тук   bouquet.

Ще разгледам по-подробно сайта за снимки, защото имам мнооооого за вадене.

# 16
  • София
Код 10MYPIX  -10 евро без минимум и БД да френски адрес:

# 17
  • София
Цитат
9952 - LE CADEAU SURPRISE ... d`un valeur de 59 euro... Recevez pour votre fкte, la trousse satinйe rose en cadeau avec votre commande. Spйcial cliente fidиle, votre livraison est offerte.

Подаракът изненада е http://www.ricaud.com/fr/soin-du-visage/soin-liftant/soin-collag … re-remodelant.htm  Peace

# 18
  • Варна
Как мога да си поръчам http://www.vertbaudet.fr/Views/FicheProduit/Produit.aspx?N=0& … Ns=p_PVENTE1& това огледало? Само с посредник ли?

# 19
И аз да се запиша   bouquet за темата

# 20
  • Бургас
Защо не успявам да се регистрирам в сайта на ПР, дава ми грешка на адреса. Да не би адреса на превозвача да трябва да се пише. Докато се набутам ще изтърва далаверките. А като се направи регистрация дават ли този клиентски номер?

# 21
  • София
Защо не успявам да се регистрирам в сайта на ПР, дава ми грешка на адреса. Да не би адреса на превозвача да трябва да се пише. Докато се набутам ще изтърва далаверките. А като се направи регистрация дават ли този клиентски номер?

При регистрация не трябва да се оставя адреса за фактуриране  този на превозвача!
Пишеш имената си, български адрес, като улица, блок и т.н., но пощенския код, града и държавата трябва да са френски.
При регистрация не дават клиентски номер. Трябва да имаш получена поръчка, за да имаш клиентски номер.  Peace

# 22
Код 10MYPIX  -10 евро без минимум и БД да френски адрес:

Мерси Евка!!!  bouquet
Ей сега ще си направя един Олен с музаната на мъж ми на фланелка му))))))))))))))

# 23
  • Бургас

При регистрация не трябва да се оставя адреса за фактуриране  този на превозвача!
Пишеш имената си, български адрес, като улица, блок и т.н., но пощенския код, града и държавата трябва да са френски.
При регистрация не дават клиентски номер. Трябва да имаш получена поръчка, за да имаш клиентски номер.  Peace
Ееееех то сиромаха кога е имал късмет  Mr. Green, сега трябва да си поръчам нещо, че да ми дадат такъв номер. Ще свършат благинките дето съм им хвърлила око Crossing Arms, ама здраве да е. Мерси Ева   bouquet

# 24
  • София
Така с код 5146 от ДЖ трябваше да получа La crème de beaute (доста готин  крем) + Cadeau suprprise , е да ама във втория мейл пише, че ще получа тъпото поларено одеало. Писах мейл, да видим какво ще се получи.  Crossing Arms

# 25
Да не би одеалото да е подаръка изненада ?

# 26
  • София
Хм, може. Но кремът ми го няма, а аз заради него пуснах поръчка.  Cry

# 27
  • на брега
Момичета, код 5146 от ДЖ беше активиран декември 2011г. Тогава получавахме скъпия крем, а подаръка сюрприз бе розово-лилава чантичка за гримове. Съмнявам се, че година по-късно ще изпращат пак кремчето.

# 28
  • Пазарджик
При поръчка от blancheporte съм отбелязала без да искам да я доставят в пункт, а не на адрес. Седяла си е в пункта доста време и след това са я върнали пак в магазина. Сега съм в чуденка какво да правя, дали ще ми върнат парите ако нищо не им пиша. Незнам грам френски, така че ще пиша писмо с гугле преводача. И въобще се чудя дали да пиша да я пратят пак на адрес, който е на превозвач, директно на българския адрес ли да им пиша да я пратят или нищо да непредприемам и да се надявам да ми върнат парите пък след време да си поръчам пак това което съм искала.
Моля ако на някой му се е случвало това да ми каже как е постъпил.

# 29
  • София
lu4ia , мерси за разяснението.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт