Пазаруване от френски сайтове - 5

• 44 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Код 318601 за бялата порта, дава намаление -25% от новата колекция пролет-лято 2013 + този подарък
   bouquet

Code avantage 300002
Vos avantages :
Nous vous offrons une ménagère pour 6 personnes. Une surprise sera jointe à votre commande dès 3 articles commandés. Pour toute commande de 29 Euros minimum, les frais de ports sont gratuits. Vous avez également la possibilité de payer dans 3 mois avec la carte 4 Etoiles Blancheporte, la carte 4 Etoiles ou par chèque. Votre participation au jeu UNE KIA ROUGE A GAGNER est enregistrée.

Code avantage 300003
Vos avantages :
Nous vous offrons un superbe service de table. A partir de 3 articles commandés, une surprise sera jointe à votre commande. Dès 29 Euros d'achats nous vous offrons les frais de ports.

Code avantage 300004
Vos avantages :
Nous avons le plaisir de vous offrir 2 plaids chiots. A partir de 3 articles commandés, une surprise sera jointe à votre commande. Dès 29 Euros d'achats, les frais de port sont gratuits. Vous avez la possibilité de payer dans 3 mois grâce à la carte 4 Etoiles Blancheporte, la carte 4 Etoiles ou par chèque. Votre participation au jeu UNE KIA ROUGE A GAGNER est enregistrée.

Code avantage 193045
Vos avantages :
Déduisez votre réduction de 11 Euros dès 20 Euros d'achat valable sur le catalogue joint. De plus, nous vous offrons une palette à maquillage

Code avantage 300005
Vos avantages :
Nous vous offrons 4 jolies coupelles dont vous choisirez la forme (pommes ou feuilles). A partir de 3 articles commandés, une surprise sera jointe à votre commande. De plus, les frais de port sont gratuits dès 29 Euros d'achats.

Code avantage 300006
Vos avantages :
Nous avons le plaisir de vous offrir un superbe pendentif accompagné d'une montre. A partir de 3 articles commandés, nous vous offrons une surprise. Dès 29 Euros d'achats, les frais de port sont gratuits (hors éco-participation

Code avantage 193042
Vos avantages :
Déduisez votre réduction de 11 Euros dès 20 Euros d'achat valable sur le catalogue joint. Nous vous offrons également 6 verres accompagnés de son panier.

Code avantage 193041
Vos avantages :
Déduisez votre réduction de 11 Euros dès 20 Euros d'achat valable sur votre catalogue joint. Nous vous offrons également l'ensemble prêt-à-déjeuner

Code avantage 193040
Vos avantages :
Déduisez votre réduction de 11 Euros dès 20 Euros d'achat valable sur le catalogue joint. De plus, nous vous offrons des sacs détente de la marque Kappa dont vous choisirez la couleur (Orange et Gris ou Turquoise).

Code avantage 103102
Vos avantages :
Nous vous offrons de jolies maxi peluche que vous choisirez (Harold l'ourson ou Sam le chien). Déduisez votre réduction de 16 Euros dès 30 Euros d'achats valable avec vos catalogues N°1, 2 et 3 de la saison Automne Hiver 2012.

Code avantage 194500
Vos avantages :
Profitez de l'offre cadeau concernant un Maxi sac en cuir et de son portefeuille.

Code avantage 114102
Vos avantages :
Déduisez votre remise de 25% sur votre catalogue N°1. De plus, nous vous offrons de jolis sacs de la marque Kappa dont vous choisirez la couleur (Jaune/Gris ou Turquoise).

Code avantage 114101
Vos avantages :
Déduisez 25% avec votre gros catalogue Automne Hiver 2012. Nous vous offrons la couette chiens câlins dont vous choisirez la dimension (1 ou 2 personnes).
http://www.blancheporte.fr/?utm_source=tradedoubler&utm_content=1249196

# 676
  bouquet за кодчетата ... и да попитам намаленията до 12 февруари включително ли са, знаете ли?

# 677
  • София
Да, до полунощ френско време.  Peace
Утре е последният ден...  Confused

# 678
Да попитам още нещо, с риск да ви досадя Embarassed Когато статуса на поръчката в дамарт е Expédiée това означава ли, че вече са си изтеглили парите от картата... Благодаря ви предварително за отговора  Hug

# 679
  • насън...
begemotka, според мен, да... Peace

аз пък имам друг въпрос...през почивните дни направих две поръчки от дамарт...не получих мейл...имам само по 2 блокирани евро...вчера направих още две - вече са изпратени, съответно парите изтеглени...чудя се какво да правя...да пусна пак, ама да не дублирам...от друга страна ако чакам, днес е последния ден и не се знае утре на какви цени ще работят....какво ще ме посъветвате? някой имал ли е друг път такъв случай? мерси... Hug

# 680
  • София

аз пък имам друг въпрос...през почивните дни направих две поръчки от дамарт...не получих мейл...имам само по 2 блокирани евро...вчера направих още две - вече са изпратени, съответно парите изтеглени...чудя се какво да правя...да пусна пак, ама да не дублирам...от друга страна ако чакам, днес е последния ден и не се знае утре на какви цени ще работят....какво ще ме посъветвате? някой имал ли е друг път такъв случай? мерси... Hug
Аз също съм като теб...  Confused
И не получих мейл, кода ми се хваща отново... в суивито поръчката е енрегистре, а е от събота...

# 681

Аз също направих 2 поръчки от Дамарт,като за втората не получих мейл за потвърждение ,но ми блокираха 2 евро и не я отразиха в суивито. Направих още една от друг профил със същите неща на същата цена и вчера имах мейл,че не могата да си изтеглят парите от картата да им се обадя и т.н.  И съответно реших ,че няма да си получа нещата .Но тази нощ имах смс от банката ,че парите са преведени и днес реших да проверя какво става в суивито . И изненада   Shocked ми беше голяма единия профил изтрит а в другия и двете  поръчки  са си там ,но втората не пише че е изпратена а това Un des articles est retardé
А от вчерашния мейл   разбирам  че са имали технически проблем
Votre commande m'est bien parvenue et je vous en remercie.

Suite à un incident technique, le montant de 10.10 € par carte bancaire n'a
 pu être prélevé.

C'est pourquoi je vous propose de me contacter par téléphone au
 03.20.99.49.00 (du lundi au vendredi de 9h à 12h et de 14h à 17h) afin de
 vous satisfaire au plus vite.

Bien entendu, je reste à votre disposition pour tout renseignement
 complémentaire.

Bien cordialement

Joelle Defrance
 Service Qualité Relation Clientèle

# 682
  • насън...
ужас...голяма обърквация...но с теб поне си общуват, а аз нямам мейли, но поръчките са в суивито...явно наистина са имали технически проблем...

# 683
  • Пловдив
И аз да попитам - имам две поръчки от Дамарт, за които имам потвърдителен мейл, не са изтеглили парите, на едната единия артикул е ретарде - това значи ли че ще го чакат и тогава ще теглят парите и ще я пратят или ще я изпратят без него. Моля да споделите опита си. Благодаря

# 684
Здравейте! Много харесах спален комплект за дъщеря ми и не знам дали чрез посредник мога да поръчам от този сайт - http://www.3suisses.fr/maison/linge-de-maison/enfant/linge-de-li … true&idEds=61
Не знам френски, но да разбирам ли, че включва горен плик, 1 калъф за възглавница и 1 долен чаршаф за 52.99 евро?

# 685
Здравейте! Много харесах спален комплект за дъщеря ми и не знам дали чрез посредник мога да поръчам от този сайт - http://www.3suisses.fr/maison/linge-de-maison/enfant/linge-de-li … true&idEds=61
Не знам френски, но да разбирам ли, че включва горен плик, 1 калъф за възглавница и 1 долен чаршаф за 52.99 евро?
Стойййй!
Това с амного пари, дори за любимите на щерка ти герои!
Не, не включва всичко, на тази цена са само калъфка за възглавница и калъф за завивка. Долен чаршаф с ластик е отделно. Имам много сайтове, за тези пари 10 комплекта ще купиш.

# 686
И аз да попитам - имам две поръчки от Дамарт, за които имам потвърдителен мейл, не са изтеглили парите, на едната единия артикул е ретарде - това значи ли че ще го чакат и тогава ще теглят парите и ще я пратят или ще я изпратят без него. Моля да споделите опита си. Благодаря
Ако е с този статус Un des articles est retardé , ще дойде- преди месец имах една поръчка с този статус и дойде, но бяха  разделени подаръка и артикулите. Иначе статуса не е притеснителен, даже под самата таблица с направените поръчки са описани статусите на поръките и какво означават точно. Според гоогле това се превежда, че един от артикулите ще се забави  Peace

# 687
Камъче, ако може да ми пратиш сайтовете да ги видя, държа да е лилав комплекта. Иначе долния чаршаф май няма по-голям размер, нали? Матрака е 90/200.

# 688
ragazza84 , погледни 1-ва страница на темата, има доста магаини. Hug
(аз сега нямам време, много съжалявам)

Намалението в повечето е до днес, но после пак ще има Peace

# 689
ragazza84  Не стига че са безбожно много пари за спален комплект 53+ 26 за чаршафа, а от този сайт никой посредник не пазарува. Потърси в другите сайтове.
А размерите на чаршафа са 90/190 дори не 200.

Общи условия

Активация на акаунт