Търсим най-стария работещ уред AEG!

• 65 203
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,

Семейството ми сме дългогодишни фенове на марката АЕГ. Хладилници, перални, печки - всичко купувано 78-79 година и функциониращо до днес.

На снимката е хладилника, купуван 1978 година от Кореком. Дядо ми е работил дълги години в Либия и със заветните долари е закупил "луксозните" стоки - хладилник АЕГ. Машината функционира безупречно и до днес.

Поздрави

Елена Кумчева

# 76
Здравейте.
Честита Коледа.
Казвам се Валентин Радков.
Живея в София.
Купих перална машина AEG през 1982 от бившия Кореком на ул.Калоян  в София.
Машината е модел LAVAMAT 400 F работи безупречно до ден днешен, на нея се пере редовно и най-важното е, че никога не е ремонтирана!!!

Благодаря и весели празници!

# 77
Здравейте!
Във връзка с Ваша кампания "Най-стария работещ уред AEG", Ви изпращам снимки на хладилник AEG закупен 1980 година.

Мара Делчева
гр. Елхово

# 78

Здравейте,
Нашето семейство също е имало щастието да има верни помошници в лицето на хладилник AEG SANTO и пералня AEG LAVAMAT. Не знам кога са произведени, но са били закупени от моите родители през 1977-78 година. Сега продължаваме да разчитаме на тази марка и имаме уреди произведени тази година и много се надяваме те да имат качеството на своите предци. Те още продължават да работят неуморно.

Благодаря им на тях и на вас.
Весели Празници
Сем. Илиеви 

# 79
Тази AEG Lavamat 402 F е закупена от Магдалена Иванова от Кореком в Пловдив през 1985 година. От тогава служи вярно на своята домакиня.

# 80
С удоволствие се включвам в играта "Най-стария АЕГ уред."
Имам пералня AEG LAVAMAT F, закупена на 23.07.1975 г. от Кореком. От закупуването до сега          работи безотказно. Преди няколко месеца се наложи подмяна на кондензатор. Други ремонти          не са правени.

Емилия Хаджийска-Йорданова

# 81
Здравейте,
Изпращам Ви снимка на перална AEG закупена 1976 год. от Кореком и работеща до момента.
Този електроуред се характеризира с изключителна надежност. Може би това няма да бъде най-стария работещ електроуред на AEG, но Ви изпращам снимката защото съм впечатлен от качесвото и надежността на тази перална.

# 82
Това е пералнята AEG Lavamat на Красимир Начев от Плевен.
Този модел ее произведен през 80-те години и в някои европейски държави е извествен под модел Domina, а в други под името Lavamat 521.

# 83
Василена Абаджиева от Пловдив използва хладилник AEG в своя семеен ресторант, за да съхранява едни от най-чувствителните на тепература хранителни продукти - месо. Уредът е донесен от Германия преди много години от нейния покоен дядо.

# 84
Имам готварска печка AEG DE LUX, закупена на 23.07.1975 г. от Кореком. За съжаление не съм запазила упътването за ползване, за да взема от там някои подробности за типа, дата на производство и др. Печката работи и днес, ползваме я на вилата. Преди 3 години единият нагревателен кръг от горе изгоря и го подменихме с друг. Единственият проблем е, че дол ният нагревател на фурната нагрява по-слабо, но това не  пречи да я ползваме с удоволствие и да се радваме на чудесните качесва и дълголетието.

Емилия Йорданова

# 85
ето още една класика от модела Lavamat 402 F.
Получихме я от Юлия Господинова.
Уредът е закупен през септември 1986 година.

# 86
Здравейте!
Пише Ви една щастлива потребителка на електро уреди AEG. Преди 27 г., родителите ми са обзавели апартамента, в който живея в момента. Легендарната история започва от ЛЮБИМИЯТ магазин - Кореком, в кв. Младост 1, гр.София. Покупката включва хладилник и пералня. През годините на тежка експлоатация, уредите измениха и своя външен вид.
Хладилникът се сдоби със страхотна жилетка от спомени. Картички и магнити от целия свят. Подаръци и покупки с неизмерима стойност. Въпреки всички положителни емоции, които получаваше един ден пострада тежко и остане без краче. Сега е леко нестабилен и издава ужасяващо силни стенания, когато превключва на различен режим. Въпреки това е страхотен в работата си и е неразделна част от ежедневието ми!
Моята най-любима приятелка - пералнята е най-страдалния предмет у дома. Десетки чичковци, оставиха ръцете си по барабана и. Мъчиха я и я разглобяваха не веднъж! Имаше и случай, в който бе заменена с нова, но не за дълго... Старата ми позната е все още на работното си място! Превързана е като ветеран от войната. Доста хора се стряскат от външния и вид, но след разказ за доброто и държание, всички се привързват към нея.

Снимала съм ги днес, на закуска. Още са сънени, но готови за работа!
Изпращаме Ви нашите най-сърдечни пожелания за успешна нова година и весели празници!

С уважение,
Петя Карабойчева

# 87
Здравейте,
изпращам ви снимка на нашата стара пералня. Купувана около 1995-1996 г., но втора употреба, внос от Германия. Този уред все още работи за мое голямо oчудване. С него стигнах до извода, че уредите AEG са "железни".
Mоделът е LAVAMAT 604.

Поздрави,
Тони

# 88
Здравейте,

Поздравявам Ви за инициативата "Най-стария уред AEG".
Пералнята е закупена е от Кореком София през 1987 г. До ден днешен работи безотказно и служи вярно на цялото семейство.

Весели празници на целия Ви екип!

Петя Биджева

# 89
Здравейте!

Изпращам Ви снимки на закупения от родителите ми през 1965г хладилник AEG SANTO 15L.
Собственик на уреда е майка ми - Йорданка Христова Евстратиева.

С уважение,
Ж. Димитрова

Общи условия

Активация на акаунт