Няма да ми е лесно със сигурност,тъй като мъжа ми е постоянно в командировки, а аз самичка.
Но се надявам само на живот и здраве,всичко друго се подрежда някак си.
И аз първия път като раждах беше преждевременно, а Сашо го преносих няколко дни, така че споко. Всяка бременност си е сама за себе си. И е много хубава разликата във възрастта, наистина при малко по-голямо дете е по-различно. Съдя от приятелите, които имат подобна разлика при децата си.
Честито! И аз мисля, че голямата разлика е само предимство както за децата, така и за родителите, но ти ще кажеш после как е
Аз все отлагам, та да видим до кога 
От другата седмица започвам Коледните покупки - украса, подаръци, че да не ми дойде всичко на куп, а и Декември тук е непоносимо по магазините

искам да отбележа, на български
и си поиска полицейска кола, рибка Дори и топка на Челси
Но календар ще направим!
))))
))Мин. година правих по рецепта на Мариетка,тази година мисля пак същата 

пише домашни,по математика и български език
стихчета учи:) от училището имат извънкласни занимания ,ходи по негово желание на народни танци и кикбокс
)
сръдла,държи да става на нейното,опърничаво,налага се,но като изключим всичко това е ОБОЖАВАМ
родена да дава любов и да получава,ужасно гушливо същество,моята лепка 

Изобщо нямахме идея пак да подаряваме влак, но той се запъна и затова решихме поне да е нещо, което ще се задържи.
Браво на Теди. Слушах го как рецитира във ФБ, браво, браво.
А девойката е толкова красотна, че... пу пу...

)за експерименти.Освен ако не реши друго.Аквариум също е сред желанията,но за сега го отлагам.
! Голямата разлика е добра и за двете страни, е, има период в който са като куче и котка, но предпалагам винаги е така...
. 

Пъпчиците на Неди можеш да мажеш с обикновен Алергозан,ако са на алергична основа.Ако са от влага,вятър или студ,аз съм доволна от Нахтхерцен (сигурно не се пише така 
От към подаръци тази година,сме скромни.Ал иска автомат "голям мамо и да бръмчи"
Разбира се втората част от желанието едва ли ще важи след 10-ина година,но за сега е актуално 
Трябва ми осн.училище с транспорт,езици и добри учители 
И Неди твърди, че иска цял живот с мен и не иска да си има жена 
Препоръчани теми