АВГУСТовските деца чакат коледните чудеса!

• 49 953
  • 653
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Много се радва милия.Той цяло лято повтаряше,че иска :"Мама да роди бебе."Мъжа ми също много иска,само аз се дърпах.
Няма да ми е лесно със сигурност,тъй като мъжа ми е постоянно в командировки, а аз самичка.
Но се надявам само на живот и здраве,всичко друго се подрежда някак си.

# 526
  • В светлината на слънцето
Ди, всичко ще е наред, ще видиш.  Hug И аз първия път като раждах беше преждевременно, а Сашо го преносих няколко дни, така че споко. Всяка бременност си е сама за себе си. И е много хубава разликата във възрастта, наистина при малко по-голямо дете е по-различно. Съдя от приятелите, които имат подобна разлика при децата си. Peace

# 527
  • София
Di83 честито! Лека и безпроблемна! Моите са с 8 години разлика, но е хубаво да е по-малка...

# 528
ДИ, страхотна новина Simple Smile Честито! И аз мисля, че голямата разлика е само предимство както за децата, така и за родителите, но ти ще кажеш после как е Wink  Peace Аз все отлагам, та да видим до кога  Laughing Може заедно с внуците да гледам второ  Crazy

От много време не съм писала, но чета когато някой се включи, което е все по-рядко за жалост. Готвите ли се за Коледа? Подаръци? Почивки, ски?

Неди е голям фен на Коледата, много я обича тази студена зима, особено снега  Flutter От другата седмица започвам Коледните покупки - украса, подаръци, че да не ми дойде всичко на куп, а и Декември тук е непоносимо по магазините  Tired

Весела Събота и Неделя Simple Smile

# 529
Готвим се и още как. За ските още е рано. Сигурно февруари догодина. Но подарьците вече са избрани и всеки момент започваме покупките. Украсата я правим по традиция на 1 декември, а елхата по-кьсно, че много падат игличките. В кьщи. Поддьржаме 26 градуса и тя се скапва веднага, а играчките, по нея почват да падат една по една

# 530
Танче,  Hug
И ние много си обичаме Коледата и особено времето преди празника - месец, месец и половина по-рано. Мирисът на сладки, обмислянето на задачите в коледния календар, украсата, подаръците... всичко е някак магично. Днес даже пекохме шведски шафранени кифлички.
С подаръците си стиснахме ръцете. Теди ще получи мечтания таблет, а за Сашо имам да черпя Валето, щото благодарение на нея и на един сайт успяхме да му вземем мечтания влак (трета година поред ще му носи Дядо Коледа влак, но поне този път е истински, със скорости и т.н.)
Ето го влака.
http://www.mytoys.de/M%C3%A4rklin-my-world-Startpackung-Forstwir … a01.01.01/3246148
Допълнително поръчахме гара, тунел, дървета и т.н. Преди седмица влакът пристигна и татко му се разтрепера от вълнение. Подозирам, че не само Сашо ще играе с него. Mr. Green

# 531
Лу, страхотен подарьк. И на нас три години това е част от подарька' ама разни евтини варианти дето ги потрошава за 10 дни. Последният оцеля, защото му омрьзна бьрзо и го прибрахме. Дано не се затрьшка за влак като вашия, че много скьп и няма да го огрее. А за сладките бях забравила. Тябва да помисля какви да са. Забравих да кажа, че тая година Део ще украси детската с играчки, които сам ще нправи. Вече почна четириметров гирлянд. Голямо щастие. Постоянно тьрчи да го мери и ни се хвали колко дьльг става

# 532
Ауу, страхотен влак! Неди написа писмо до дядо Коледа преди около месец и половина  Crazy искам да отбележа, на български  Sunglasses и си поиска полицейска кола, рибка Дори и топка на Челси  Rolling Eyes Доста бях изненадана от желанията му, но...това ще да е  Mr. Green

За Коледни сладки си мечтая да имах повече търпение, за да направим, но нещо не ми се вярва.. Въпреки че аромата на канела през Декември е неповторим у дома  Heart Eyes Но календар ще направим!

П.С От месец някъде се боря с обрив около устата на Неди, ситни пъпчици, много дразнят (мен). Мазах с разни бебешки кремове тип Бочко но пак си се появява  Twisted Evil Идеи с какво да го мажа?

bouquet

# 533
Деси,много се радвам ,че съм помогнала! Simple Smile))))
 За подаръци ние рано още Crazy

коледни сладки ще правя като наближат празниците Simple Smile))Мин. година правих по рецепта на Мариетка,тази година мисля пак същата Heart Eyes

Ди,лека и безпроблемна бременност Simple Smile

Да ви разкажа малко за наборчето Heart Eyes

Ходи с голямо желание на училище Heart Eyes пише домашни,по математика и български език Simple Smileстихчета учи:) от училището имат извънкласни занимания ,ходи по негово желание на народни танци и кикбокс Simple Smile)

за Малкото щастие.....ами ужасна е Joy сръдла,държи да става на нейното,опърничаво,налага се,но като изключим всичко това е ОБОЖАВАМ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes родена да дава любов и да получава,ужасно гушливо същество,моята лепка Heart Eyes

# 534
Танче, защо не пробваш с нещо антиалергично - имам предвид за пиене, от типа на Ериус, Зиртек и т.н. Може да е алергична реакция към нещо, а обривът да е вторична проява. С Теди ми се е случвало подобно нещо, та затова така си мисля. Thinking
Сас, и ние минахме през чупещите се влакове. Имаше един, който издържа всичко на всичко 24 часа. ooooh! Изобщо нямахме идея пак да подаряваме влак, но той се запъна и затова решихме поне да е нещо, което ще се задържи.
Вале,  Hug Браво на Теди. Слушах го как рецитира във ФБ, браво, браво.   bouquet А девойката е толкова красотна, че... пу пу... Hug

# 535
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug
За разликата все си мисля,че е доста голяма,предвид моята и на брат ми (1 година и 3 месеца).
Но в същото време,скоро роди моя приятелка,която има детенце колкото Стили и каза,че и е лесно,защото баткото е по-самостоятелен и тя отделя повече грижи за бебето.
За Коледа-вече нямаме търпение.Особено като ми замирише на тиква с канела и ми се преяде кисело зеле.
Подаръка за Стили вероятно ще е една лаборатория (детска разбира се  Simple Smile )за експерименти.Освен ако не реши друго.Аквариум също е сред желанията,но за сега го отлагам.

# 536
http://www.dk-tv.com/index.php?t=3&id_video=4839&type=videos
да се похваля с Деян. Той е момчето, което казва думите за Васил Априлов. Сменихме учителката в детската градина, която го караше да се затваря и резултатът е прекрасен. Все едно имаме друго дете

# 537
  • ГОре на черешата...
Ди, честито и лека бременност  bouquet! Голямата разлика е добра и за двете страни, е, има период в който са като куче и котка, но предпалагам винаги е така...
Сас, браво на детето!
За Коледа - и аз съм на такава игра - сега правя плетени играчки за елха, скоро подхващам сладките...подаръците не съм ги мислила, играчката за Андриан ще е символична, останалото - книги. Подобен влак няма как да купя на този момент, това е над половината ми заплата, а и моите са научени да ценят повече духовното, отколкото материалното Peace.

# 538
Много ни е живнала темата.Супер Hug

Ди,прекрасна новина.Лека бременност и пухкав бебок на финала Hug

Сас,много Убав младежа.Браво на него Hug

Танче,радвам се да те видя в нашите редици Heart EyesПъпчиците на Неди можеш да мажеш с обикновен Алергозан,ако са на алергична основа.Ако са от влага,вятър или студ,аз съм доволна от Нахтхерцен (сигурно не се пише така Mr. Green) на Тайс Peace

Коледата....обожавам я Heart EyesОт към подаръци тази година,сме скромни.Ал иска автомат "голям мамо и да бръмчи" Laughing,а Ивон иска "винаги да я обичам и цял живот да сме заедно" Heart EyesРазбира се втората част от желанието едва ли ще важи след 10-ина година,но за сега е актуално Joy
Ще получи нова количка за кукли,защото тази която Ал и донесе когато се роди,вече е пред разпад.Ще има и книжки за двамата ,както и нещо занимателно от рода на "направи си сам великденско яйце или оцвети гипсова играчка".

Иначе и мен трески ме тресат с това училище.Не знам къде да я запиша.Изобщо не ми се ще да е в квартала TiredТрябва ми осн.училище с транспорт,езици и добри учители Grinning
Само това са ми критериите,скромна работа Peace

# 539
сас, браво на младежа!

Ади, много сладко желание има Ивон  Heart Eyes И Неди твърди, че иска цял живот с мен и не иска да си има жена  Mr. Green Ще им напомним след десетина години  Wink

Пъпките едва ли са му алергични, пи Ериус около 2 седмици по друга причина, но все са си там. Ще пробвам с разни неща тези дни и ще го заведа на док сигурно, че доста ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт