АВГУСТовските деца чакат коледните чудеса!

• 49 952
  • 653
  •   1
Отговори
# 540
  • В светлината на слънцето
Мариетка, защо смяташ, че по-скъпият подарък автоматично означава липса на духовност?  Peace В тази връзка - колко точно пъти в месеца децата ти посещават театър, опера, класически концерт, изложба, музей, срещат се с жив писател - от известните имам предвид? Колко нови книги получават всяка седмица - не една, а 3-4? Духовното трябва да бъде неделима част от ежедневието, а не да бъде получавано от време на време, само на празник. То и затова ни е на такъв хал държавата - защото щом наближи празник и повечето хора се сещат да излъскат духовния си имидж и да го размахат като знаме пред другите, за да задоволят може би своята нужда от минутка слава. А после - както винаги е било. Peace
Сас, браво на момчето!   bouquet Ето от такива неща има смисъл. Peace
Ади, сега се чудиш за училището, ама само да знаеш какво те чака за периода 5-7 клас. В момента в темата на третокласниците точно това обсъждаме - къде да учат децата след 4 клас. Изборът е отчайващо малък. Tired
...а Ивон иска "винаги да я обичам и цял живот да сме заедно" Heart Eyes
Сладурана. Heart Eyes
И недей да споменаваш думата количка за кукли, материалистка такава. Mr. Green
И Неди твърди, че иска цял живот с мен и не иска да си има жена  Mr. Green Ще им напомним след десетина години  Wink
Сашо пък ще се жени за Теди. Mr. Green

# 541
  • ГОре на черешата...
Лулу, някъде да съм казала подобно нещо Wink? За останалото - посещават толкова често, колкото общественият живот в провинцията позволява, все пак в тази държава има и други градове освен София, в които живеят хора...книги - през ден...
Скрит текст:
не е нужно обаче по форуми да демонстрираме материалното си положение, при положение, че има хора, които едва свързват двата края...

# 542
Мариета, явно не си ме разбрала. Както и да е. Peace
Далеч съм от мисълта за каквато и да е демонстрация, още повече че и двамата получават материални подаръци 2 пъти в годината - за Коледа и за рождения си ден. Просто много се зарадвахме, че най-после можем да му купим нещото, което иска без да се налага ходене в чужбина за целта. За което пак да благодаря на Валето, че сайтът много ми помогна. Hug

# 543
охх горките ми деца....ни книги им купувам (само дядо коледа носи по коледа),не ходят на обществени мероприятия Crazy и подаръци получават само два пъти в годината по коледа и на рд си дни Crazy е това е да живееш в голям град..скукаааа Laughing Laughing Laughing

# 544
Ейййй,стига бе хора.Така не се прави преди Коледа (а най-добре изобщо Wink ).
Всеки си постиля според възможностите и разбиранията.Това като с онзи празник на тиквата.....Не го разбирам,не ми харесва,ама на-направих тиквен фенер,защото знам,че това ще бъде приятна емоция за децата ....и не беше скъпо,но пък малко материално Wink Heart Eyes
Важна е усмивката-с влак,книжка или просто обич,нека я има Heart Eyes

Лу ,и преди и след 4 клас,направо съм в ужас къде да се запишем ooooh!

# 545
Ади Peace

За мен най важно е децата да са обичани и да се чувстват обичани Heart Eyes другото е дреболии Wink

# 546
Ади, няма ли никакво читаво училище на сравнително близко разстояние? До четвърти клас най-важна е учителката, а след това - ако трябва да се степенуват нещата: базата (все пак е важно да не е порутено и децата да не се стискат по цял ден, защото тоалетната е като в евтин хорър - за съжаление има и такива училища, в това число и елитни); разстоянието (колкото по-близо, толкова по-добре) и вече на последно място бих сложила разни допълнения, които не са чак толкова жизненоважни. Но преди всичко трябва да търсите добра учителка - и като педагог, и като подход към децата. За след четвърти клас е мъка, защото наистина се броят на пръстите читавите училища. Confused
Вале, така е - обичта е на първо място.  Peace Но според мен нея я има винаги, освен при някои клинични случаи, което е вече друга тема.

# 547
  • София
Я, как е живнала темата. От последното ми включване (което не беше много отдавна) има изписани цели 2 страници Grinning.
Сас, браво на твоето момче. Голям сладур е Heart Eyes.
Londra, пробвай с Бепантен, ако имате. Навремето Дани имаше около устата дребни пъпчици и колко мазила и сиропи изпи тогава и единствено Бепантена му помогна.
Ади, доколкото ми е известно 96 - то е едно от най - добрите в Люлин. 79 - то май вече "лежи" на стара слава. Но, както и Лу е споменала до 4 - ти клас най - важна е учителката.
Аз много се надявам, че ще успея да запиша Ани при една невероятна учителка, която е не само невероятна като учител, ами и като човек е един път.
За Коледа, още не сме писали на Дядо Коледа и въобще не знам Дани какви желания има. Той обикновено казва какво иска, едва след РД. Ани пък иска разтегаемо детско диванче за куклите си, което да става на спалня ooooh! (някой ако има идея, от къде да се сдобием с такова чудо, ще съм му много благодарна) и перука + костюм на фея. 

# 548
Това с учителката ми е ясно,но няма как да разбера коя каква е newsm78

Марти,96- о ми е близо,но наплива е много голям,масово не са доволни от занималнята и всички са се запътили натам Confused

# 549
Ади, пробвай с дните на отворени врати. Тогава можеш да поседиш в някой от часовете на учителите и да видиш директно как преподават, как се отнасят към децата. Колкото и да преиграват, защото неминуемо го има и този момент, истината няма начин да не проличи. Лошото е, че дните са чак в средата на март - поне така ги правят обикновено. Но така или иначе никой не те спира да се запишеш и в 20 училища, ако поискаш, а после, когато дойде време за същинското записване (в края на уч.година), да подадеш документи в най-харесваното. То по принцип детето може да бъде прието на няколко места едновременно, така че да имаш и този избор.

# 550
Много благодаря за похвалите кьм Део. Много сьм горда като се има предвид, че досега даже в групата си за тьржествата не искаше да каже и думичка. Преди 2 дни училището кьдето ще учи имаше празник и поканиха децата отградината,, които имат желание да се включат сьс стихче. Учителката от градината, която помогна на Део да се поотпусне не беше на работа и естествено пак го бяха пренебрегнали. Аз го взех наобяд в деня преди празника , за да учи стихче. За 10 минути го запомни/ от два куплета беше/. На другия ден не можеха да повярват, че така перфектно гознае и го взеха. Ама пактрябваше да изхабя кило нерви с тия учителки. По скоро с едната

# 551
Добър вечер  Hug

Марти, Бепантен определено даде резултат, още ги борим пъпчиците,но видимо завяхнаха и почти не се забелязват! Благодаря за съвета  Hug

Тук много лош вирус нападна малко и голямо, хем кашлица зверска, хем повръщане с разстройство  Sick Ние с кашлица май се разминаваме за сега, дано леко мине  Praynig

Има ли някой друг с млечни зъбки само останал? Неди няма никакви изгледи за смяна на зъбки, а май си е време  Thinking Чудя се, да се притеснявам ли? Да го водя ли на зъболекар?  Thinking

Хайде да идва тази Коледа, нещо ми се почива  Crazy

Хубава вечер!

# 552
Танче,същия вирус вилня две седмици из градината.Надявам се да не се завърне ooooh!Сега има нов-с обрив ooooh!

Млечните зъби са ни в пълен състав,но видимо и малеят в устичката.Явно челюста вече е нарастнала,защото от зъб до зъб има място за още един зъб.Много са разредени....
Не мисля,че има нужда от зъболекар освен , ако не са започнали да излизат новите зъбки зад старите.Тогава си е задължително.

# 553
  • София
Здрaвейте Simple Smile
Рaйън зa Коледa все още не знaе кaкво искa.....всеки ден си мени желaниет.Мaлките искaт Лaптоп Уинкс Simple Smile с Пликове Уинкс/много е вaжно/
Зa училище  съм се спрялa нa 96 то поне до 4 ти клaс след товa ще мислим.Близо ми е пък доно имaме и късмет с добър преподaвaтел.
Нaй нaкрaя вчерa бих последнaтa вaксинa нa мaлките Синфлорикс и изгоряхме от темперaтурa Sad дaно от утре сме ок.
Ди,лекa и безпроблемнa бременност!
Инaче в обще линии всичко е ок с децaтa,с мен.... нa 10 декември съм нa контролен преглед и се нaдявaм вс дa е ок.Минaх и Телк ,a сегa ме чaкa тичaне и до Нои и не знaм още къде.

# 554
Димяни, стискам палци всичко да е ок.  Praynig
Млечните зъби и при Сашо са в пълен състав, при това с никакви индикации за клатене. Притеснително е само, ако излязат постоянните зад местните, както Ади вече е писала. При Теди имахме такъв проблем и се наложи да ходим за първите два зъба при зъболекар. После тя сама си ги вадеше. Дори вчера извади поредния. Сашо - какъвто е бъзльо, изобщо не го виждам сам да си вади зъбите. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт