АВГУСТовските деца чакат коледните чудеса!

• 49 949
  • 653
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Лу,мерси!
 Hug
Нa Рaйън преди месец му пaднa първото зъбе и вече почти половинaтa от новия е нaлице Simple Smile

# 556
  • Видин
Хелоууууууууу  bouquet
Гледам доста теми сте коментирали:
Зъбите, няма изгледи скоро да пада някой. Но до другата година ще е без зъби Mr. Green
За училището, вече съм го записала в 1 В клас, в най-близкото училище, което е сред най-добрите в града. Има още едно което ние близо, но според мен то е прехвалено. Нашето училище е с добра материална база, тази година му правиха ремонт (дограма, изолация, тоалетни, класни стаи). Запознахме се с госпожата, Марти я хареса и тя беше любезна, но то май всички са такива пред родителите. Показа ни класната стая, даже Марти седна на чин (според него се казва клин Joy).
За Коледа, темата продължава да е Макуин. Сега си е харесал душ гел и тоалетна вода с Макуин в Кауфланд и мисля да отида да му я взема, за да му е сигурен единия подарък. От баба си и дядо си поръча тортинетка. Но съм сигурна, че ще има още много желания.
Ди, честито! Лека и безпроблемна бременност с пухкав и малко ревящ финал Hug Голямата разлика наистина е предимство за родителите, само дето трябва отново да свикваш с бебешки неща. Но Марти на мен много ми помага, носи ми разни неща за Ивайло, занимава го, гледа го докато се изкъпя или го пази да не се удари, даже 3 пъти му се случи да го приспи. В това отношение съм много доволна, ще видим как ще е след 2-3 години, когато Ивайло ще иска да е непрекъснато покрай батко си.
Иначе след серия лоши неща, нещата започват като че ли да се подобряват. Първо баба ми почина, на 01.10, след 10 дни правиха четворен байпас на вуйчо ми, баща ми си продължава борбата с рака, доктора на Ивайло каза че ще се наложи още една операция, която вече е факт от сряда. За щастие мина успешно и Ивайло свикна толкова бързо с гипса, че не е за вярване. Буквално за 2 дни беше същото дете, даже нощем започна да спи малко по-добре, защото до преди операцията се будеше по 7-8 пъти нощем и пиеше по 2 шишета чай, малко вода и едно шише мляко сутрин. А последните 2 нощи се буди чак в 4ч, пие малко чай и заспива до 6-7ч (пу-пу-пу), дано така да продължава, май наистина зъбите много го тормозеха. На 4м му изби първия зъб, и от тогава непрекъснато му избива по някой. До 2-3 дни ще избие последния кучешки и ще станат 16 зъба, другите избиват малко по-късно. Това е от нас за сега. Стана доста дълго, но така е като не съм писала от 2м Mr. Green

# 557
  • В светлината на слънцето
Ния, радвам се, че с детенце всичко е вече наред.  Hug И стискам палци това да ви е наистина последната среща с доктор по сериозни въпроси.  Praynig За останалото - животът е такъв, редуват се добри неща с неприятности, няма как. Важното е лошото да е по-малко. Сигурна съм, че оттук нататък ви предстоят само хубави неща. Много, много те прегръщам - и теб, и дечковците.  Hug Hug Hug

# 558
Димяни, стиснати палци и от мен. Нека вече всичко лошо е зад гърба ти
Ния, и на теб много ти  си е насъбрало. Добре, че Ивайло понася добре гипса. Направо не ми се мисли през какво минаваш. дано това е краят на неприятностите.
Аз започнах коледен календар. За първа година реших освен шоколадовия да има и друг, че нали съм си в къщи и имам безкрайно много време за губене. Даже вчера ходехме за шишарки. Ще си правим сами венец за елхата. Календара ще е от кибритени кутийки. От клечките, които останаха видяхме идея за много красива снежинка. Амбицирала съм се да я правя,ама да видим, че трябва търпение и прецизност, а с Теодор трудно мога да се съсредоточа в нещо. В събота правихме пробно сладки, заради декорацията им. З а първи път ми беше и не бях сигурна, че ще се справя. Но Деян така хубаво рисуваше върху тях, че го оставих сам и не съжалявам. Все още е с млечни зъби и почва да се комплексира, че само на него не му падат "бебешките" зъби

# 559
  • София
Уф, тия млечни зъби са ми голям проблем. Но да не си помислите, че става въпрос за зъбите на Ани, не... Става въпрос за зъбите на голямото магаре, което след по - малко от 2 седмици става на 8. Та той има само два сменени, точно преди година и от тогава до ден днешен не само, че няма други нови, ами няма и признаци Close. Водила съм го при няколко зъболекари и всички ми казват, че рано или късно ще се появят. Дори една от тях ми каза (според мен това са пълни глупости), че се смятало, че месеца на поникване на първото зъбче е годината на поникване и на постоянния. Ако предположим, че това е така, то да очаквам към 10 - та му година да започне да си сменява зъбите. То в неговия случай може и вярно да се окаже Joy.
Ани също няма постоянни и няма и признаци за това. Надявам се поне при нея скоро да се появят, 'щото, ако и тя е като брат си, не ми се иска на абитурентският си бал да е беззъба.

# 560
  • В светлината на слънцето
Марти, ясно. Значи и аз да чакам Сашо да остане беззъб към 10-ата година. hahaha Между другото дъщерята на една колежка наскоро беше на зъболекар, за да й извадят останал млечен зъб. Колежката е пред пенсиониране, а момичето е към 24 години.

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, друго си е да ги смениш два пъти............ мда, моя милост предните два, горни го смени два пъти
Сега на Констанца й се клати един, вече сменяван зъб.
Емма до момента е сменила 5-6-7 зъба

Аз иначе не пиша, ама ви чета, де

# 562
НаЧи Ивон към 11 год ще да я огрее ..... hahaha
Сега забелязах,че и расте един от постоянните кътници.Разгеле нещо ново в устата й Mr. Green

Честит първи сняг Nature Snowman

# 563
  • Златна Добруджа
Да се появя и аз в цялата си прелест  Flutter

Тринайсетгодишният синковец има да сменя още цели 9 зъба в устата си. До абитуриентския бал това може и да се случи  Mr. Green Последно му паднаха 4 почти наведнъж /по-скоро ги извади зъболекар, клатеха се и решихме да ги пришпорим/, но мнооого бавно му растат и е голям красавец с 4 липсващи зъба  Crazy
При Ния няма никакви признаци за падащ зъб. Явно ще е като него.
Колкото до училищата - в момента е ПГ в училището до нас, което по случайност е едно от трите най-добри в града /добро като преподаватели и подготовка, иначе откъм база положението е ...  Tired/. Вече е записана за 1-ви клас в същото у-ще, избрали сме учител /мъж/. С Йоан бях постъпила по същия начин.

Попреглеждам ви от време на време  Heart Eyes

# 564
  • ГОре на черешата...
Ооо, каке, айде де Hug...за зъбите - младежЪт отдавна е с постоянни зъби, а дребното не е сменил ни един и май е последният в групата...аз пък знам, че колкото по-късно се сменят, толкова по-здрави са постоянните, ама истината е, че всичко си е генетично...тук си е истинска зима, бърррр, нещо не ми се щеше да се разделям със златната есен Crossing Arms...

# 565
  • Ланкър, планините Овнерог
Ооооооо, Ментич  Grinning

Мариетка, аз лятото не си давам още, ти за есента ми говориш. Най-омразният сезон е най-дълъг  Crossing Arms

# 566
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ехо, как сте момичета Simple Smile

Да се поразпиша, че зачезнах, но работя на две места и направо съм в луда въртележка. Повечето от вас следя във Фейс  Grinning

Йована много порасна, взе много да ми знае и я стягам, че иначе няма да я разберем. Тук започват училище от 6 години и вече се вижда края на първия семестър. Много съм доволна от нея, даже ми дадоха допълнителни учебници по матеметика, че много й вървяла, да се развива. Аз много я натискам да учи в къщи и се упражнява с допълнителни помагала. За мен е много важно първите три години да им се създаде навик да работят в къщи и като гледам има ефект.  Grinning Отделно 3 пъти в седмицата ходи на плуване, просто програмата е пълна.
След нова година я мятам и на български да се учи да чете и пише и се надявам до лятото да можем да се похвалим на баба  Laughing

Малкото е страшен дявол, много темпераментно и хитро и направо ми стопява лагерите Crazy Само се дразни с кака си и налита на бой и не увира от приказки, че така не се прави, нито от наказания.  Rolling Eyes Иначе е много сладко и гушливо, когато слуша. Laughing

Гледам за зъбите говорите. Имаме сменени 4 и петия тя си го извади вчера.  Crazy Отделно й поникнаха постоянни кътници от четирите страни.

За Коледа съм без идея. Чакам Йована да си напише писмото, но знам, че ще ми иска невъзможни подаръци като живо куче, например. Направо незнам какво да подарявам вече.

# 567
Ние предколедно се сдобихме с риба....... CrazyСега познайте кой обслужва и нея.Децата се радват де,пък и по-добрият за мен вариянт от куче.Не,че не обичам животните,но момента с раздялата някак ми е в повече,пък и си е отговорност,която нямам възможност да поема.

# 568
  • Stavanger,Norway/ Varna
При нас всякакви животни са неподхдящи, пътуваме често и няма на кого да ги оставяме. А ми е жал, особено Мила, която обожава животни, като види куче вързано от магазина и немога по час да я отлепя от него  Rolling Eyes

# 569
И ние пътуваме много.За това рибата е една и е в малък аквариум-джобна работа,така да се каже Laughing

Общи условия

Активация на акаунт