Нa Рaйън преди месец му пaднa първото зъбе и вече почти половинaтa от новия е нaлице

).
Голямата разлика наистина е предимство за родителите, само дето трябва отново да свикваш с бебешки неща. Но Марти на мен много ми помага, носи ми разни неща за Ивайло, занимава го, гледа го докато се изкъпя или го пази да не се удари, даже 3 пъти му се случи да го приспи. В това отношение съм много доволна, ще видим как ще е след 2-3 години, когато Ивайло ще иска да е непрекъснато покрай батко си.
И стискам палци това да ви е наистина последната среща с доктор по сериозни въпроси.
За останалото - животът е такъв, редуват се добри неща с неприятности, няма как. Важното е лошото да е по-малко. Сигурна съм, че оттук нататък ви предстоят само хубави неща. Много, много те прегръщам - и теб, и дечковците.
. Водила съм го при няколко зъболекари и всички ми казват, че рано или късно ще се появят. Дори една от тях ми каза (според мен това са пълни глупости), че се смятало, че месеца на поникване на първото зъбче е годината на поникване и на постоянния. Ако предположим, че това е така, то да очаквам към 10 - та му година да започне да си сменява зъбите. То в неговия случай може и вярно да се окаже
.

/. Вече е записана за 1-ви клас в същото у-ще, избрали сме учител /мъж/. С Йоан бях постъпила по същия начин.
...за зъбите - младежЪт отдавна е с постоянни зъби, а дребното не е сменил ни един и май е последният в групата...аз пък знам, че колкото по-късно се сменят, толкова по-здрави са постоянните, ама истината е, че всичко си е генетично...тук си е истинска зима, бърррр, нещо не ми се щеше да се разделям със златната есен
... 

Отделно 3 пъти в седмицата ходи на плуване, просто програмата е пълна.
Само се дразни с кака си и налита на бой и не увира от приказки, че така не се прави, нито от наказания.
Отделно й поникнаха постоянни кътници от четирите страни. Препоръчани теми