Та като знам, че тези обещания обикновено се спазват само в началото, миналото лято с мъжа ми се съгласихме да им вземем котка. Мързеливо животно излезе, само от време - на време има проблясъци на подивяване /бяга като пощуряла от стая в стая и се катери на една определена стена в кухнята/. Беше си харесала дивана за острене на нокти, но след като вече не остана ненадрано място по него, загуби интерес
Определено котка се гледа по-лесно. /Лятото падна от 8-я етаж, за щастие върху покрива на една кола и оцеля. С такава сила е хвърчала надолу, че го беше огънала. Като си спомня как с мъжа ми търчахме до ветеринаря....Корава душица излезе
/
Обаче аз не обичам пернати и сега майка ми го гледа. Той й е другарче.
Иначе съм на мнение,че това да имаш куче в детска възраст може да бъде само в плюс-психически,емоционално ,възпитателно...всякак.
В Лондон е невероятна лудница, буквално Коледна истерия по магазините
Иначе пък са украсили подобаващо и ако успее да се абстрахира човек от тълпите, е много красиво.
Та вече чак не я заблязвам декорацията
Дано не се задълбочава, че ще пътуваме 

Кога минаха 12г хич не ми е ясно
Да ти е жива, здрава, ученолюбива, дваж и триж по-успяла в живота и сбъднала всички мечти. 

В работата ще си се съберем колегите и ще си направим една дружна почерпка на работното място, но ще е между двата празника някъде. Аз съм планирала да взема една дълга и напоителна отпуска, само на 30-и ще ходя на работа, дано не ми мине котка път.
и познайте кой винаги се пада на работа, та не съм била досега. Но имам и друга работа от две години вече и ще се ходи на банкет тази година. Миналата пропуснах, защото бях на конкурс, та ми е вълнуващо едно такова 

Препоръчани теми