Намаления 2012

• 104 192
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Въпрос към посетилите България мол. Да разбирам ли, че в новия мол няма магазини на Орсе, Манго, Мотиви, Селио, Бенетон, Сисли, Овиезе, Амиго, Фокс, Интерспорт, Промод... Rolling Eyes
 Детски кът има ли? Големият ми син вече е решил, че там ще си празнува рожденния ден.

Нито един от изброените няма, етажа с храната не е довършен, имаше само KFC, Subway, някакво суши и Българска кухня. Кино още няма, детски кът не видях.

# 106
  • София
 Благодаря, vaflichka!

# 107
  • София
 А за Debenhams нищо не казвате?

МОЛ-а е ориентиран към по-заможните клиенти от уж по-богатите южни райони.
Цитат: Като се каже южен квартал, се имат предвид не само престижните ”Лозенец”, ”Иван Вазов”, ”Бели брези”, но и пълните с тузарски къщи ”Бояна”, ”Драгалевци” и ”Симеоново”.

Покупателната способност на населението там е несравнима с никоя друга част на столицата. А дори и на България. Не е за вярване как районът досега е без мол. Но скоро това ще се промени.

..Само, че са поизлъгали, на Околовръстното имаше и такъв МОЛ- Pearl park, който точно след 1г.фалира  hahaha

# 108
  • в ябълковата градина
Посетих по бързата процедура новия мол на бул. България.
Достъпът за пешеходци е труден. Единственият начин е от подлеза на бул. България.
Няма тротоар, ако посоката ти е по Каблешков, Комсед или квартала.
То в цяла София лампите са кът, но поне в околното пространство да бяха сложили.
Няма една лампа. Няма кошчета за боклук, имаше купчини с боклуци (чашки, салфетки).
Вътре има все още много празни магазини.

Явно бързат да отворят за Коледа, но има още работа.

# 109
  • Sofia
Сега е звездният миг на този МОЛ. Нека отвори врати и този на "Сребърна" и ще видим кой кого  hahaha

# 110
  • София
 Не знам откъде идва тази заблуда, че масовата част от живущите в тези райони сме заможни! Май вместо един по-близък и удобен за нас мол си спечелихме затруднено придвижване в и без това пренаселения ни район. Днес към 15.30 ч. двойната колона от коли стигаше от светофара на Т. Каблешков и България чак до светофара на пазара на Борово. Дано това да е временно, иначе ни чака кошмарна зима.

# 111
  • София
Сега е звездният миг на този МОЛ. Нека отвори врати и този на "Сребърна" и ще видим кой кого  hahaha
Според мен няма да има място за сравнение  Crazy Този на "Ч.връх" е грандиозен и ще има супер много забавления, както писах в старата тема-ледена пързалка/целогодишна/, лунапарк на покрива, фитнес, басейн 14 киносалона, сцена и т.н. Crazy
А и като пуснат метрото дотам ще е идеално за много хора.

# 112
Кога ще пускат този на Сребърна? А за мол-а до Икеа да знаето нещо?

# 113
  • София
Кога ще пускат този на Сребърна? А за мол-а до Икеа да знаето нещо?

ето инфо докъде са стигнали новите молове  Laughing Парадайз център пишат, че до края на годината ще е готов, но на друго място четох, че закъсняват и че към март 2013 ще е завършен

# 114
Новият мол е като хангар - празен и грозен. Пет магазина на кръст има, тоя Дебенхамс, както обикновено в Бя са внесени боклуците. Нищо хубаво нямаше. А Карфур е пълна скръб. Толкова е тясно, че може да те изнасили някой! И цените са надути в сравнение с Карфур в мола на Цариградско. Повече няма да стъпя там.

# 115
Добре изглеждаше новия мол по новините,пълен с хора и интересен дизайн.

# 116
  • София
от 1 до 31 дек. в марсел -20% на всички играчки.

# 117
  • София
Така, сега и аз да разкажа за новия МОЛ.

Първо - магазините са малко на брой, има много не заредни и затворени помещения. Тези, които са отворени са много тесни, имат около една трета от стоката, която предлагат в другите си магазини.Няма Коледна украса.

Дебехамс- ами не съм впечатлена - стока, която има вид на стара и вехта, с надути цени без покритие, нищо впечатляващо. На единия им етаж има хавлиени кърпи, които също не ме впечатлиха.
Н&M - ами малък, няма избор, имат 2 съблекални и естествено километрични опашки от хора пред тях.
 Андрюс за мъже - ами пълна скръб - стока тук там.
Геокс - ами три модела ботуши дамски, толкова детски и малко маратонки, малко дрешки. Малък и тесен магазин. Същото е положението и в БАТА.
 Може би единствено Еспри ми хареса - изглеждаше прилично, като магазин, но и те нямаха много стока.
Карнивал кидс - натъпкан, разхвърлян, малък.
В Хиполенд не влизах,  изглеждаше горе-долу, но и той е малък в сравнение с другите им обекти.
Уайкики - няма

И сега най-голямото ми разочарование - Карфур- имах чувството, това си говорихме със приятелката ми, че влизаме в един магазин, който продават трето качество храна - неуютен, малък, изглеждаше ми мръсен, схлупен, няма достатъчно осветление. Като се наредят трима човека на касата и се удрят в стелажите със стока - няма място да се наредят хората, бутат се. И както се предполага и асортимента им е беден в сравнение с този на The Mall.

Е, както се казва, дано следващия  (този на Хладилника) да бъде по-хубав.

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 22:15 от Jujka

# 118
  • софия
За Уайкики - ММ каза, че видял рекламен борд, на който пишело, че първият магазин ще е в Сердика.  Peace

# 119
  • 1st floor
НеПоКоРнА-на каталога пише от 1.12 до 31.12,но продавачките казаха,че е възможно по-рано да свършат някои от артикулите,седмицата на Лего свършва днес,а на Мега Блокс имаше останали доста единични бройки,намалени на прилична цена  Peace
Мерси!!!  Hug
А някой да знае дали почнаха да намаляват детските дрешки в Карфур в The Mall? Купувала съм от там дънки и суитчери, и съм много доволна. Сега нямаме нужда от нови дрехи, но ако са на добра цена мога и да се излъжа... Mr. Green

Последна редакция: нд, 02 дек 2012, 08:35 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт