Намаления 2012

• 104 177
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Какъв е точният адрес на новия мол, някой знае ли? Simple Smile

# 91

Коледно намаление във верига Марсел  /всичко  -20%/
 Grinning На някои от магазините им все още и надпис на вратата няма.

# 92
Какъв е точният адрес на новия мол, някой знае ли? Simple Smile
България Мол се намира на бул. България 102.

Ето и линк към сайта, за да се ориентираш по-добре: http://www.bulgariamall.bg/index2.php

# 93
Здравей те и от мен включвам се да ви следя  благодаря за темичката супер е!

# 94
  • Sofia
Бях в Мол-а и съм малко разочарована. Доколкото зная трябваше да има и по-масови марки, но явно се залага на по-скъпите в този мол. Много хора, не пазаруват естествено, само опашка за безплатни ваучери за H&M. Пред Карфур баби чакащи промоции, Карфур е много тесен, нещо не ми хареса.

# 95
  • София
Бях в Мол-а и съм малко разочарована. Доколкото зная трябваше да има и по-масови марки, но явно се залага на по-скъпите в този мол. Много хора, не пазаруват естествено, само опашка за безплатни ваучери за H&M. Пред Карфур баби чакащи промоции, Карфур е много тесен, нещо не ми хареса.
Зара има ли?

# 96
Никъде не пише да има Зара,поне в  първоначално обявените магазини  Peace Дано след време отворят и магазини на по-достъпните марки  Peace

# 97
Ето тук има инфо за магазините в новия мол.

https://www.facebook.com/BulgariaMall

# 98
Влязох набързо в България мол - навалица на паркинга, тълпи от хора вътре...Не разгледах подробно, но много коментирания  темата Waikiki не видях.

Всички мъкнеха прах Ариел по 20лв за 6.5кг.

# 99
  • София
Ето тук има инфо за магазините в новия мол.

https://www.facebook.com/BulgariaMall
Инфото от фейсбука го знам,питам тези които са били,иначе живея отсреща ,но днес и утре там не стъпвам Mr. Green

# 100
  • Sofia
Zara няма. Ккато казах има само скъпи марки (поне за мен).
Хора пазаруващи в други магазини освен Карфур също не видях, както каза paleto всички купуваха кутии с Ариел и някакви възглавници. Опашки има в Карфур ужасни, а в мола дори няма 1 кафе. За момента по-приятно ми е в The Mall, а да за паркинга да кажа - само 2 часа е безплатен, след това по 3 лв/час, което за мен не е приемливо много.

# 101
Не ми хареса новият МОл-лудница. Целият бял, като болница, една коледна украса да бяха сложили.

# 102
Понеже новия мол ми е далече, минах на разходка през The Mall, нищо интересно само бях приятно изненадана от Lee Cooper, днес откриваха нов магазин там и всичко беше намалено на 50%. Да ви кажа дамско нищо не ми хареса но мъжът ми е доволен риза много готина и пуловер от двата артикула ни излязоха 55 лв.

# 103
Понеже новия мол ми е далече, минах на разходка през The Mall, нищо интересно само бях приятно изненадана от Lee Cooper, днес откриваха нов магазин там и всичко беше намалено на 50%. Да ви кажа дамско нищо не ми хареса но мъжът ми е доволен риза много готина и пуловер от двата артикула ни излязоха 55 лв.
Само днес ли е намалението?

# 104
  • София
 Въпрос към посетилите България мол. Да разбирам ли, че в новия мол няма магазини на Орсе, Манго, Мотиви, Селио, Бенетон, Сисли, Овиезе, Амиго, Фокс, Интерспорт, Промод... Rolling Eyes
 Детски кът има ли? Големият ми син вече е решил, че там ще си празнува рожденния ден.

Общи условия

Активация на акаунт