Намаления 2012

• 104 255
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Уж, хванаха някаква ученичка за сигналите в Сердика, но ето, че отново се започва. Добре, че напазарувах, каквото има от там.
Аз на откриването на Уайкики не видях почти нищо за моите момчета, затова писах, че няма голям избор. Но те вадят напрекъснато нови дрехи и зареждат. Тази седмица ходих 3 пъти и всеки път имаше все повече дрехи  Peace Говоря за момчешките до 9+, просто си трупат дрехите хората. Консултантите ми направиха изключително добро впечатление.
На ХМ всички тениски на баткото са с избелели цветове. Аз ги харесвам по принцип, но "овехтяха" някак за един сезон  Thinking

# 391
  • София, България
На мен ХМ ми изглеждат малко като дрехи втора употреба. И цените ми се струват надути. Но най не ги харесвам заради рехавите и постни намаления, които правят  Naughty

# 392
И на мен ми направи добро впеатление персоналът в Уайкики.
Освен това питах дали може да се връща или само се заменя и приятно ме изненадаха, че до месец от покупката може да се върне вече купеното  Peace

# 393
  • 1st floor
И на мен ми направи добро впеатление персоналът в Уайкики.
Освен това питах дали може да се връща или само се заменя и приятно ме изненадаха, че до месец от покупката може да се върне вече купеното  Peace
На мен даже без да питам ми казаха да запазя бележката.  Simple Smile Много са готини, да!!!  Peace Детските дрешки страшно ми харесаха, на съвсем сносни цени са. Купих това-онова, което ми е по-належащо. За останалото ще мина януари, ще чакам намалението... Mr. Green
Относно ХМ, харесах обувки на девойката, тип балетни пантофки. Знаете ли дали са здрави? И каква е номерацията в тинейджърския сектор? Тя е на почти 13, но вече носи 38,5  ooooh!....

# 394
Хора, искам да попитам на каква цена вървят дамските блузите в Тренд Бокса в София Оутлет Център, ако някоя от вас е пазарувала от там? newsm78

# 395
  • София
И аз доволно си напазарувах от Уайкики за детето.Хареса ми магазина,обслужването и цените. :lol:HM са ми другите любимци за детски дрешки.

# 396
  • UK
Малко прясно инфо от днес  Crazy В Манго ( за Варна става въпрос) има вече 30% намаление, но само на някои артикули. Някой питаше за Тера Нова там има 50% погледнах. В ЗАРА обаче, няма все още, нищо намалено и ако още го почакам ooooh! ще свърши всичко за моята номерация , което си бях набелязала Tired

# 397
  • Berlin
През 2-3 страници се казва, че Зара ги чакаме след Коледа.

Аз да питам знаете ли нещо за The North Face и Peek&Cloppenburg?

# 398
През 2-3 страници се казва, че Зара ги чакаме след Коледа.

Аз да питам знаете ли нещо за The North Face и Peek&Cloppenburg?

В П и К вече има намаление Peace

# 399
Уффффф, аз днес си харесах едно яке там за 350 лв...  Confused Crossing Arms Искам го!  Cry

В Некст има някакво намаление. Освен това до него са отворили магазин на LTB.  Heart Eyes

# 400
  • 1st floor
Малко прясно инфо от днес  Crazy В Манго ( за Варна става въпрос) има вече 30% намаление, но само на някои артикули.
Това намаление е от доста отдавна и в София го има. Но на мен лично , само якетата ми харесаха от намалените неща...Ще чакам същинското намаление, че съм си заплюла дънки и пуловери, но не са ми спешни... Mr. Green

# 401
Някой има ли инфо в MEXX дали започна намалението?

# 402
  • София
FOX са в ликвидация, напускат в Мол Сердика и в Сити Центъра на Хемус. Фалираха ли, кво стана.. Rolling Eyes
Няма почти нищо останало.

# 403
Жалко за FOX, харесвах бебешките им дрешки  Sad

# 404
FOX са в ликвидация, напускат в Мол Сердика и в Сити Центъра на Хемус. Фалираха ли, кво стана.. Rolling Eyes
Няма почти нищо останало.

Аз питах една продавачка от магазина им в Мол София, който също затваря - каза, че марката си остава, но минавали само на онлайн търговия. Не знам обаче доколко е достоверна тази информация

Общи условия

Активация на акаунт