Намаления 2012

• 104 072
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • 1st floor
Ами до Нова година всяка седмица щели да намаляват различни групи продукти ... пък де да видим, може и до диваните да стигнат  Wink
Ох, а дано!!! Аз уж им лайк-нах страницата във фейса, пък до сега само седмица на килимите видях... ooooh! Ако изпусна диваните, ще се гръмна!!!

# 61
Да не изтърва нещо:)))

# 62
Ами до Нова година всяка седмица щели да намаляват различни групи продукти ... пък де да видим, може и до диваните да стигнат  Wink
Ох, а дано!!! Аз уж им лайк-нах страницата във фейса, пък до сега само седмица на килимите видях... ooooh! Ако изпусна диваните, ще се гръмна!!!
Me too!

В Juliany има разпродажба на луксозни часовници -50% за доста модели. Пише ги на сайта им.

# 63
  • 1st floor
 hot tea , ако чуеш нещо за диваните, веднага пиши ЛС  Praynig ... както и останалите колежки в темата!!!  Hug

# 64
  • Sofia
Аз очаквам утре да пуснат намаленията в Капаска. Обикновено в началото на декември правят намаления Simple Smile

# 65
  • София
Идвам и в новата тема  Party. Мерси за което   bouquet
Днес ще обикалям Скай Сити и ще сигнализирам ако има нещо промоционално  Peace.

# 66
# 67
Този уикенд ще има ли -50% на нещо в Reserved, понеже последните два имаше  Thinking

# 68
  • Kyustendil
Хайде записче и от мен! И аз чакам с нетърпение мол България, но мисля да пропусна откриването!!! newsm78

# 69
# 70
# 71
  • София
Тpеска за пазаpуване! Laughing

Благодаpя за темата  bouquet

# 72
  • Sofia
България Мол в колко ще отвори утре? Видях, че откриването е в 11, но дали ще отвори тогава или тогава започва програмата?

# 73
И аз се чудех магазините кога ще отварят.

# 74
Playlife - всичко е намалено на 30%.

Общи условия

Активация на акаунт