Намаления 2012

• 104 067
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • в града на вечния купон
Pink me,the mall_50%

# 46
В Комсед на Каблешков дали има намаление на настолни игри Лего? В сайта им не ги намирам. И също на това http://www.comsed.net/search/images.php?id=28858&nimg=3182a.jpg&count=1 дали му е объркана картинката, или цената  newsm78
Пътническия самолет е към 80 лв. другаде  Thinking

# 47
  • София
Вместо запис да питам някъде има ли намалени дамски дебели шушлякови якета дълги, нещо такова

А аз да попитам конкретно това яке дали може да се види някъде?
Оргинал няма в България,има доста реплики ,обикновено са в магазините където продават други реплики.Аз съм в Борово и при нас има 3-4 такива магазина и във всичките има такива пухенки,с лисица,без лисица,дълги къси,сто модела на Moncler цените са от 380 до 700.Оргинални в сайта им,цените са други Peace

# 48
  • Бургас
А спортните магазини кога по принцип пускат намаления? След НГ?

# 49
  • на последния етаж
Бързо бързо изписахте 4 страници.
Да се присъединя, както обикновено.  Grinning

# 50
  • София
  bouquet Да ви следя

# 51
  • София
И аз ще чакам офертите за Мол България, че както се казва ми е на 2 крачки Simple Smile
и аз така Grinning

Аз съм в същата ситуация  Simple Smile

# 52
Здравейте!
Някой знае ли кога започват коледните намаления в Мол Пловдив?
В частност се интересувам от марките Фокс и Мадъркеър?

# 53
  • София
хъм Фокс в софия са от 1 месец някъде все в някаква гранд разпродажба, то нищо не е останало по магазините им вече... сигурна ли си, че и във вашите няма.

# 54
Голяма опашка направихме за България МОЛ  Sunglasses Само, че аз няма да отида първият ден.

И аз на опашката.  Mr. Green

# 55
В Лидл има намаление на Памперси от 30 на 24 лв, ако някой го интересува.

# 56
  • 1st floor
Последно в Сердика видях:
до -50 в Калиопе
намаление и в Теранова, но не пишеше колко
до -30 в Манго (и то на част от зимните пухинки и палта!!!)
В НМ имаше намаление на push up сутиени на 17-18 лева...Видях само плакат на витрината, не съм влизала, но бельото им ми харесва на пръв поглед, не съм имала ...
В Зара и Бершка нищо не беше обявено...
И аз чакам спортните, но те май по-късно почват с разпродажбите... Crossing Arms А и не им се отпуска душицата кой знае колко, та май пак ще поръчвам от Спорт Директ-а... Naughty

# 57
  • София, България
Хайде да се цопна и аз тук. Да не е съвсем голо - в Икеа има промоция на осветителни тела (-20%) и ако си разпечаташ талон от сайта им, можеш да си купиш от вкусните им тортички за 1,99 вместо за 3,50 лв. (може и да сте го написали вече, но не съм чела темата назад)

И на мен Мол България ще ми е най-близкия мол. Радвам се, че ще има и кино. А какво става с Мол София, дали конкуренцията не иска да го съсипе ...

# 58
  • 1st floor
Ох, тази Икеа!!!  Crazy Аз чакам да ми намалят дивана... Laughing

# 59
  • София, България
Ами до Нова година всяка седмица щели да намаляват различни групи продукти ... пък де да видим, може и до диваните да стигнат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт