Намаления 2012

• 104 075
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
Реалните цени ще се видят след намалението, нека изчакаме 5 дни.  
..Тоест след 5 дни приключват намаленията ли???? ooooh!

Да, намалението в Комсед е от 5 до 10 януари.

И дори и да ги сезираш пред закона, то как ще докажеш, че таци цена вчера наистина е бла такава? Документите в крайна сметка са си техни и едва ли са рискували да не ги коригират.

Не съм специалист по финансови ревизии, има си органи, които се занимават с това - но със сигурност един проверяващ може да види каква е била цената на даден артикул по дати - има си счетоводни документи, фискални бонове, отчети. Примерно, фискалните (касовите) бонове как ще се коригират - там се вижда дата, артикулен номер и цена?
А жалко за Карфур, че са предприели и те търгашеска практика, лошите неща бързо се научават, особено като няма санкции за тях. Колкото до талибанските пазари, не знам какво е това - сигурно е нещо различно от веригата магазини Комсед (12 на брой), която е една от най-старите, големи и престижни вериги български детски магазини.

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 19:51 от Анонимен

# 706
 Embarassed  талибанския пазар е нещо като битак. В смисъл една дълга улица, на която има много малки магазинчета и вътре е пълно със стока, но не като наЩа китайска, а сравнително хубави дрехи, с номерации. И когато аз живях там до 2007г всичко почти беше по 5 евро. Баси кефа.
Извинявам се за лекото лирично отклонение.

Това намаление в Карфур на бельо и пижами знаете ли от кога епонеже не намерих брошура в нета. А имам истерична нужда от бельо  Rolling Eyes Покрай бременността старите "гащи" ми дразнят на пупито  Confused

# 707
Така, пообиколихме днес, не съм впечатлена от т.н. намаления.
В повечето магазини цените са завишени и после уж намалени. Пред Комсед на Каблешков имаше паркирани коли дори на булеварда, голяма обсада е било/ не сме влизали/
Някои магазини направо не знам защо са залепили големи постери с НАМАЛЕНИЕ -......%, след като намалените артикули са малко или със символични намаления. Бенетон, нищо интересно.
Във ФОКса в Сердика имаше интересни бебешорски летни дрехи/ до2г/ 3бр. за 15лв.  Интересното е, че в магазина им в МОЛа на Хемус, нямаше подобно нещо, там намалението беше друго: бройката по 6-10лв на абсолютно същите артикули.
Овиесе ми хареса намалението, наистина е 50%.
Андрюс са сложили:  до-50%, но аз вътре нищо намалено на -50% не видях. Както ми каза преди време една продавачка: " Намалението е ДО, А НЕ ВСИЧКО НА -...........%". Преди НГ имаха намаление -20%, реално сега повечето неща са на -30%, т.е. намаление е с още 10%. Пуловер, който бях харесала на 100лв, после намален на 79.99 сега беше 69.99.
В ХМ имаше символични намаления. Мъжки пуловер, който беше 80лв, сега е намален на 70лв. Ще ме простят , но качеството им не ме изкушава за тази цена, по-добре да купя от Андюс......

# 708
По повод дискусията за Комсед с изкуственото завишение преди намаление и евентуално оплакване: ето с две думи нашият случай: старата редовна цена на играчката си стои като лепенка върху кутията. Намалението 40% не е от нея, разбира се, а от надута с 10 лв нова цена, която ми обясниха, че била актуалната към момента, така излизало на касите като намалят, т.е. взимам или връщам, това е избора.  Оттук нататък според вас има ли смисъл да предприема нещо? Все пак става въпрос само за 10 лв, но пък доказващи каквото говорихме досега. Simple Smile

# 709
Влизам да похваля Оviese. Рядко добро намаление, всичко е на 50%. Народа пазарува като за последно и номерацията бързо се изчерпва. Самата аз им оставих над 200 лв., но се снабдих с дрешки и за малката и за баткото  Peace
От Комсед купих кукла на обявена цена 45 за 27 лв. и това лего за 41 лв. Синът ми, който отдавна препира да го купим каза, че преди е било 62 лв. За мен намалението е истинско, доволна съм и от там  Hug

# 710
Привет, в Debenhams започна 50% намаление на всичко, без парфюмерия и козметика!
Приятно пазаруване   bouquet

# 711
Ако още някой посети Комсет, би ли погледнал има ли детски велосипеди, със спомагателни колела и евентуално цените им? Съмнявам се да има нещо изгодно, а само за това не  ми се ходи до там.
Здравей, днес купихме от Комсед това колело http://kodbebe.com/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0 … D0%BD-smart-trike за 180лв. На кутията имаше залепена цена 359 лв. отпред имаше картонче с цена 300 лв. и с намалението от 40% го платихме за 180 лв. Купихме много неща, всичките си бяха с абсолютно реални 40%, но лего-та изобщо не сме гледали. Аз си взех комплект шишета, който от много време гледам на 45 лв. навсякъде, днес платих за него 27 лв. Отделно още доста неща, чиито цени си знам и си имаха съвсем реално намаление.

# 712
  • SOFIA
Мами, моля някой ако е видял във HUMANIC-а  - интересува ме една марка ботуши .Едни такива червени  кутии  пише нещо като FIRE......., дълго  име ,но не го запомних , а искам да погледна цените  в нета. Харесах си едни ботуши  -179 лв. Абсолютно  всички модели на обувките и ботушите  от тях бяха намалени , само единствения чифт и то който ми хареса -не. Shocked. Това ме озадачи доста.Та ако някой се сеща .... моля да пише.

И да не съм оф топик : В Овиезе - доста прилични нещица на вече прилични  цени,  в Том Тейлър - намаление 30% и на намалените неща дори. Взех си страхотен колан - ест. кожа  за 27 лв.,  в Peek&Cloppenburg - както обикновено се намират хубави неща на добри цени. Като процент не съм гледала.

# 713
  • София
 Аgnesana, намалението би трябвало да е поне няколко дни, защото е от вчера или днес. Имаше памучно бельо в тройни комплекти  бикини за около 7 лв. За цената не съм сигурна, тъй като обърнах внимание най-вече на детските дрехи.

# 714
  • София
Привет, в Debenhams започна 50% намаление на всичко, без парфюмерия и козметика!
Приятно пазаруване   bouquet
..и без нови колекции.
Уважих ги, имат симпатични неща, въпреки че без намалението едва ли бих си ги купила.  Множко ми се виждат 53лв. за обикновена дамска блуза, 26 е по-нормално.  Казаха, че до 27-ми било намалението.

В Комсед не купих играчки, малко козметика на Чико и бои за рисуване на лице. Видях, че Легото много се харчеше. Видях и една доста обикновена детска блузка на Майорал без намалението за 56лв  Mr. Green   Имаме доста неща на Майорал, но такива пари не съм плащала, дори и с намалението става 33,6, което пак не е нормално.

Резерве в Сердика докога са с -50%-те процента?

# 715
  • София
Да се оплача. Купих си яке от намалението в  Кенвело. След първото пране/спазих указанията на етикета/ ватата му стана на топки  Confused Естествено в магазина не ми уважиха рекламацията....Tired

Жалко Confused Кенвело паднаха като качество, имаме някои нещица, избледнял цвят на детски панталон и 2-3 размъкнати и не с правилна кройка мъжки тениски  Tired

# 716
Аgnesana, намалението би трябвало да е поне няколко дни, защото е от вчера или днес. Имаше памучно бельо в тройни комплекти  бикини за около 7 лв. За цената не съм сигурна, тъй като обърнах внимание най-вече на детските дрехи.

Щяло да има намаление от вторник. Така ми казаха преди малко в магазина. Сега имаше разни дрехи и бельо намалени. Купих си "гащи" за 8лв и стотинки 6бр. Купих и една пижама с дълъг ръкав, но доста тъничка и за детето за 9лв и стотинки. Останалите дрехи ми се видяха все още скъпи.

В Уайкики също ми се стори, че намалението обхваща все по вече неща. Намерих и мъки дънки за половинката, но малкия се киснеше, та му се разминаха. Иначе имаше доста намалени неща, особено детското.
В Кенвело гледам имаше намаление до -70%, но аз там нищо не мога да си харесам. Този магазин страшно много ми напомня на НМ в Белгия и всичко вътре ми изглежда като парцали.

# 717
Моето яке от Кенвело го взех за тънко пухено. На пипане поне е така. Изпрах го вчера, минах го и през сушилня точно заради пуха. Имам сълга пухенка от Найк и мин. година я дадох на химическо, защото ме беше страх да не се скапе пуха. Там ме инструктираха да пускам пухените якета в сушилня за да се "разбият" топките, на които е станал пуха при прането. След сушилнята имаше леки топчета, но се надявам след хубаво изсъхване да се наместят. Не  съм го проверявала сега как е. Обаче наистина там не си поплюват. Една жилетка дебна аз, 56лв. -намалена е от 70 и няколко  Shocked

# 718
  • София
За пуха е нормално да стане на топки, само най-високия клас пухенки не стават доколкото знам. Но вата на топки...това е много ниско качество, направо си е подлост  Twisted Evil

# 719
  • софия
И аз днес съм горе-долу доволна:
Комсед на Каблешков - към обяд имаше доста хора, но купихме Лалалупсита, няколко чорапогащника и книжки. Според мен цената им не беше завишена. Трудно ми беше да търся и избирам, защото нямахме списък и нищо конкретно за купуване.
Овиес - много съм доволна. Истинско намаление.
Н&М -  на касата "забравят" да отчетат намалението. Добре, че бяхте предупредили и внимавахме. Като цяло съм разочарована. Не мога да си обясня защо в чужбина харесвам толкова много неща в техните магазини, а тук е голям зор. Същото с пълна сила важи за Зара.
Най-голямото ми разочарование е Бенетон. Имаме ваучер за добра сума за там и не мога да го оползотворя. Това, което харесваме е с необоснована, според мен, цена. Защо в чужбина нямам този проблем?
Да не говорим, че Зара и UCB са с различни стоки тук и в западните държави. Тотално съм се изкривила от нет пазаруване.
Доволна съм от Комсед и Овиес.

Общи условия

Активация на акаунт