Намаления 2012

• 104 710
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Жасмин, долното съм го копирала от страницата на Сердика център, публикувано е вчера.  Peace

"Здравейте, приятели! След поредната фалшива заплаха към Сердика Център, се извиняваме за причиненото неудобство на всички наши клиенти. Днес до 22.00 ч. и утре от 07.00 ч. може да вземете автомобилите си от паркинга на Сердика Център. Достъпът до всички паркинг нива ще бъде възможен единствено през паркинг бариерите. Сердика Център ще бъде отворен за посетители утре от 15.30 ч. Заповядайте!"

# 256
  • в ябълковата градина
Днес видях на витрината на Тера нова надпис за намаление ДО -%50%.

# 257
Мерси много, tonkabonka!  Hug
Добре, че не тръгнах, само щях да бия пътищата в това студено време.

# 258
leeCouper от 2мес има в Сердика!Не всичко е намалено с 50%

# 259
И всеки ден да звънят пак няма да ме накарат да отида на Стамболийски или пък в новия мол. Като чета отзивите хич нямам намерение...Много тъпо, ако наистина е конкуренция някаква и си мислят, че така ще привлекат хора...Вчера наминах до Уайкики и точно излязохме от паркинга и видях, че не пускат коли вече, не сме и чули да съобщават, явно в този момент сме излизали.
Уайкики ми хареса, има ДО 30% намаление на НЯКОИ неща. Харесах доста мъжки пуловери и момчешки. Сякаш не видях голям избор обаче за момче 6-7г. Мъжките тънки пуловери бяха на 30лв., тези които харесах- тънък памук  Peace
За себе си нищо не набелязах, просто в момента нищо не търся, та...
Стори ми се, че за момиченца има по- голям избор, отколкото за момченца.

# 260
  • I want it all and I want it now.
То такава истерия, че получиха и фалшив сигнал за бомба и Сердика ще остане затворен до 15,30 ч. днес.  Peace

Shocked  Наистина ли? Тъкмо мислех да тръгвам натам! А дали поне в 15.30 ще отворят?
Слушах новините по радиото там казаха 17,00часа.

# 261
Повече от две седмици не съм ходила в Zara. Дали има някакви намаления? До колкото си спомням при тях май започваха след 10 януари Thinking

# 262
  • Berlin
Не виждам как от Слатина ще се замъкна до България мол, щото Сердика не работи. ooooh! Няма начин. Simple Smile А и освен това мъжът ми напоследък е по-доволен от Сердика пред The Mall. Тоя на Стамболийски изобщо няма да го коментирам, че от години не съм стъпвала.

# 263
  • София
Аз също харесвам Сердика повече от Дъ Мол, въпреки че вторият ми е на една спирка разстояние от дома.  Peace

# 264
Нещо напоследък много бомби и все в Сердика. Направо ми намирисва. Почнаха така учестено с отварянето на Б-я мол (който ми е под носа, но пак си правя разходки до Сердиката.)

# 265
  • софия
И на мен Сердика ми е любим.
Дъ Мол ми е гаден, а на Стамболийски не го коментирам и аз, нищо, че ми се пада най-квартален. В новият не съм ходила, но като чета впечатленията, няма и да ходя скоро.

# 266
И на мен Сердика ми е любим.
Дъ Мол ми е гаден, а на Стамболийски не го коментирам и аз, нищо, че ми се пада най-квартален. В новият не съм ходила, но като чета впечатленията, няма и да ходя скоро.
и аз така Peace харесвам си Сердика и се радвам, че ми е квартален Heart Eyes

# 267
  • Beyond the Frontiers
Аз пък си харесвам този на Стамболийски - някак ми е най-компактен, а и има повечето магазини, които ме вълнуват.

Това получих от НМ

UP TO 60% OFF
Our in store sale is now on! Enjoy up to 60% in our biggest ever sale of the season.
Grab yourself a bargain across our ladies, mens, Divided, kids and accesories departments. Visit your nearest H&M and save big on some fantastic fashion today!

Дали важи и за БГ?

# 268
В ЗАРА не видях намаления, в ХМ също нямаше. Одеве наминах в Дъ Мол  Peace
Том Тейлър имат -20% на всичко, отделно, че имат щендери с ДО 50% надолу.

# 269
  • София
И аз днеска отивайки за Сердика останах разочарована от поредния сигнал за бомба...после скокнах набързо до Скай сити - там беше пълно с доста народ и се отбих в Комсед  да ви споделя - има намаление на играчки Peace - явно конкуренцията не спи Thinking

Общи условия

Активация на акаунт