Намаления 2012

• 104 277
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
  • 1st floor
В Сердика не всички магазина работят след 22. Работното време било по желание на собствениците. Вчера останаха да работят половината магазини. Така, че ако сте решили да пазарувате по нощите, питайте...

# 376
Някой да знае какво е намалението в Теранова и Калиопе?

# 377
  • София-Лагера
Maй 50% мернах в Калиопе.
В Бенетон и Зара нищо Twisted Evil какво чакат не знам.
В Окайди до 50% и пак е много скъпо.Детски дънки 46 лв ,ей сегааааааааа.
От Уайкики взех долнища по 10 лв и блузки по 12лв.
Панталон 10лв,момичешко долно за 5 лв,дънки имаше по 20 лв.

# 378
Maй 50% мернах в Калиопе.
В Бенетон и Зара нищо Twisted Evil какво чакат не знам.
В Окайди до 50% и пак е много скъпо.Детски дънки 46 лв ,ей сегааааааааа.
От Уайкики взех долнища по 10 лв и блузки по 12лв.
Панталон 10лв,момичешко долно за 5 лв,дънки имаше по 20 лв.

Къде има отворено Уайкики в София? Пропуснах напоследък темата Simple Smile

# 379
Уайкики има в Сердика, на мястото на Еспри, на двата етажа. Има чудесни дрешки детски наистина. Имаше дънки по 10,90 и сиви пролетни панталончета пак 10,90. Взех на моя батко, +една бяла ризка пак за толкова. И анцузи намалени на 22,90 комплекта имаше. За градина има перфектни комбинации- много съм доволна и аз.

# 380
  • София
Добре де, нали някой беше писал по-назад в темата, че детският сектор в Уайкики е много беден. От последните постове оставам с друго впечатление.

# 381
А, съвсем не е беден детският сектор, това е погрешно инфо.  Peace
На моите деца им накупих сума ти неща от там - на каката - пуловер, пижама и блуза; на малкия - ватиран панталон, пижама, бельо, блуза. По-хубави са от H&M, а като цени са същите.
Аз не видях панталони за по 10 лв., но ходих миналата седмица. Но ватираният панталон на сина ми беше 35 лв., съвсем добра цена; пижамките бяха по 20-на лв., блузата на малкия - 12 лв., на каката не ги помня, но нищо не беше над 40 лв., а тя е тийнейджърка. Имаше страхотни неща за по-малки момичета - роклички, туники, обувки...

# 382
  • София
Как ме е яд, че съм пропуснала Уайкики, а ходих до Сердика скоро. И аз чакам Зара , а за да не е съвсем спам да споделя, че в Мола на България има 30% във Форнарина и 50% в Стефанел.

Има ли Дика в някой мол или са си само на Витошка?

# 383
Не е беден детския сектор. Не са им лоши нещата, цените също са ОК, но на мен ХМ повече ми харесват, ако трябва да се прави сравнение.

# 384
Днес отново е имало сигнал за бомба в мол Сердика http://dnes.dir.bg/news/biznes-park-bomba-12671298?nt=4  Коледното пазаруване става все по-трудно и неприятно  Sad

# 385
Добре де, нали някой беше писал по-назад в темата, че детският сектор в Уайкики е много беден. От последните постове оставам с друго впечатление.

Малко са им шаренички нещата , но иначе цените са добри , даже май е по евтино от H&M. Според мен  е въпрос на вкус.

# 386
  • София
забелязала съм, че големите намаления започват след празниците.
Януари месец винаги си взимам ботушки на половин цена. Party

# 387
 В Дебенамс има -20% днес. Беше пълно в магазина, доста хора се възползваха от малкият процент намаление. Харесах си много дрешки, но си купих само двечки... Simple Smile Ако имат по-голям % и останали номера, с удоволствие ще посетя отново магазина. А в Масимо Дути няма ли още %?

# 388
Ооо верно ли в Сердика пак  и Бизнес парка ooooh! ooooh! ooooh!  7 000 човека евакуирани
Е тоя дето подава фалшиви сигнали да му теглят един голям пердах  Crossing Arms

# 389
  • София
Да питам тук , за да не пускам отделна тема.
Имате ли представа къде са преместили магазина на Pepe Jeans който беше на Витошка. Не бях ходила от миналата година и вчера минах да видя дали имат намаление да си взема някакви дънки и магазина го няма  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт