Намаления 2012

• 104 176
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the Frontiers
Аз преслушах няколко магазина в Бургас - Зара - намерих, каквото бях харесала за бебето - комплект бодита. Друго нищо не ме впечатли, честно казано - загледах и пухенките, след всичките хвалби във форума, ама 200 лв ми е малко множко - за щастие S ме устройва и ще почакам. В Bershka - също нищо интересно, едни панталони на 30 лв ми хванаха окото, в най-различни цветове. Но пък съм харесала на Манго дънки и ще го преслушам първо него и ще реша.

# 496
  • София
Аз днес си останах доволна от  Манго в МОЛ София.Намерих си дънките,които ми трябваха,нямаше хора.Бях сама в пробната,потрябва ми по-малък номер,момичето ми го донесе.Стана ми приятно,че от преди няколко години съм запомнила една възрастна жена на касата и сега пак беше тя.Много любезна и приятна!От другите магазини находките ми бяха дребни за потенциала ми,та няма какво да споделя.

# 497
  • UK
Тъъъъй аз мрънках, мръхках ooooh! ма накрая са сдобих с пухенка Blush от ZARA еми, не съжалявам за 169-те лева дето ги дадох  Crossing Arms ми удобна си е и си топли Mr. Green

# 498
  • Бургас
И аз поразгледах днес.  Simple Smile

Манго... Добре подредено, с пълни номерации общо взето, но качеството е доооста занижено.
Е, отнесох едни дънки за 25лв. Само това.  Rolling Eyes

В Уайкики-то няма все още кой знае какви намаления. За там ще чакам.  Peace

Някой да има информация кога ще започне намалението в Адидас?
В Англия вече е започнало, но при нас явно все още не.

# 499
  • UK
АДИДАС-а и аз ги чакам да започват с намаленията Mr. Green Mакар, че като им гледах цените лееееко се втрещих ooooh! Ми то в Англия няма такива космически цени на дрехи Thinking Те тука трябва поне 200% намаление да им направят Crossing Arms егати, според мен, голяма надценка на цени за стоки сделани в China :ooooh:

# 500
  • Бургас
Ммм, зависи...
Чакам едни маратонки, тук са 145лв., ама искам намаление.  Mr. Green
В Англия бяха 77 лири, сега са 53 лири.

# 501
  • UK
Ммм, зависи...
Чакам едни маратонки, тук са 145лв., ама искам намаление.  Mr. Green
В Англия бяха 77 лири, сега са 53 лири.
Ееее аз гледах анцунзи, якета Crossing Arms нема такива цени  Naughty

# 502
  • Варна
Обиколих и двата мола днес,голяма скръб нищо не си купих потресена съм.В Манго нищо не ми хареса в сравнение с други години колко много неща съм си купувала  ooooh!
Зарата нищо интересно ,намалението почти не се усеща  Naughty
От цялата работа исках някаква блузка за нова година и се прибрах с празни ръце...

# 503
Адидаса от 2 ри аЯнуари влиза в 40 процента, вътрешно инфо  Wink.  

Иначе за китайското, почти целият телстил и то на известни марки е мейд ин китайско, заради евтината работна ръка, както и бг.......но от китайско до китайско има разлика....стоката е оригинална и качествена, просто използват работната сила и заводите им са позиционирани там

# 504
...
Иначе за китайското, почти целият телстил и то на известни марки в китайско, заради евината работна ръка, както и бг.......но от китайско до китайско има разлика....стоката е оригинална и качествена, просо използват работната сила....

Същото мислех да пиша и аз ...   bouquet

# 505
Хммм и аз не съм очарована от тура днес. Дъ Мол! В Кенвело едни табели -70%, само проверих една блузка, която съм харесала, но е намалена НА 56лв.  Shocked...за този магазин е направо скъпотия... Mr. Green
Зара- започвам да си мисля, че нещо не ми е наред на мен, ми не ме кефи тоя магазин, никога нищо не ми харесва...не знам защо така...Чета ви, хвалите го, чакате намаления...ми влизам и...излизам...Детско съм купувала веднъж- дваж и това е. За цените пък- естествено, че като не ми харесва нищо ми е скъпо. Оплаках се! Пак ще ида на по- голямо намаление, та белким за децата взема нещо.
Некст- слабичко и там, ама взех една симпатична тениска, която е в моя стил. Имаше дънки и панталони на -30%. Дано останат размери на -50%  Mr. Green
ХМ е пълна скръб в този мол. Искам една жилетка и аксесоари от там, ми...нищо не намерих. Ще посетя Сердика за да си ги потърся. Очаквам намаленията в Уайкики-то.
Абе нещо се скръндзят много засега, но пък и аз съм стисня и ще чакам  Crossing Arms

# 506
Голямо обикалне накрая под носа ми взеха една намалена чанта на Зара,която я чаках от незнам си колко месеца...... Sad
Една рокля от Страдивариус и един пуловер от Манго Peace
 Миналата година си спомням,че Януари месец накупих доста пуловери от Окаиди и бяха стигнали до - 70% на определени артикули.

# 507
  • Бургас
Адидаса от 2 ри аЯнуари влиза в 40 процента, вътрешно инфо  Wink.  

Иначе за китайското, почти целият телстил и то на известни марки е мейд ин китайско, заради евтината работна ръка, както и бг.......но от китайско до китайско има разлика....стоката е оригинална и качествена, просто използват работната сила и заводите им са позиционирани там

Благодаря за информацията! 40% ми харесва.  Laughing

За китайското... съгласна.  Peace

# 508

Зара- започвам да си мисля, че нещо не ми е наред на мен, ми не ме кефи тоя магазин, никога нищо не ми харесва...не знам защо така...Чета ви, хвалите го, чакате намаления...ми влизам и...излизам...

Това все едно аз съм го писала.  Joy

# 509
  • София
Да питам някой да знае кога Тера нова минават в 70% намаление? Гледам, че  Калиопе вече пуснаха до 70% днес в мола на Стамболийски, че ходих да си заменя една рокля, но Тера нова само пренареждаха. Дебна една жилетка която намалиха на 80 лв, но нещо не ми се дават толкова за нещо от там.

Общи условия

Активация на акаунт