Намаления 2012

• 104 114
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
В Mango дали ще пуснат повече от 50 % или да си взимам сега каквото съм харесала ?

# 586
Мисля, че повече от 50 % няма да има. Така, че избирай сега.  Днес бях там имаше доста интересни неща. Магазина беше добре зареден  Peace

# 587
  • Sofia
В Mango дали ще пуснат повече от 50 % или да си взимам сега каквото съм харесала ?
По-добре си купи сега набелязаните неща. В края на месеца може и да има по-голямо намаление, но със сигурност няма да има голям избор от номера, а и повечето артикули ще са изчерапани  Tired

# 588
  • София
А някой дали има представа кога ще има намаления в PEPINA M ? Харесах си едни ботуши , обаче ми досвидя да дам 460 лв.  Rolling Eyes Ако поне малко ги намалят ще е добре ...

Още преди преди Коледа пуснаха 30% PeaceХубавите модели се изчерпват винаги преди намаление обаче,получават малко серии

# 589
Аз пък се чудя, ако изчакам, ще остане ли нещо за купуване или всичко ще бъде плячкосано smile3533

Обикновено така става  Laughing

Колкото до намалението в H&M, констатирано на място днес в мол пловдив- изнесли са и са "намалили" непродаваеми "хитове", които преди това не фигурираха на нормалните цени, докато всичко по-ценно от колекцията е прибрано... В детския отдел стоката не е зареждана изобщо от откриването...  Tired

# 590
  • 1st floor
По-добре си купи сега набелязаните неща. В края на месеца може и да има по-голямо намаление, но със сигурност няма да има голям избор от номера, а и повечето артикули ще са изчерапани  Tired
Ще намалят още, но Машка е права - нищо читаво не остава... Peace

# 591
Мисля, че повече от 50 % няма да има. Така, че избирай сега.  Днес бях там имаше доста интересни неща. Магазина беше добре зареден  Peace
За кой магазин говориш? Хвърлила съм око на една тънка пухенка, но ми трябва ХЛ, в Сердика нямаше обаче.

# 592
  • 1st floor
Детското на Теранова на Пиротска е добре намалено. Купих дънки на вече порасналото си момиче, стават ми и на мен тоест  Mr. Green, за 12 и за 15 лева, блузи тънки с дълъг ръкав по 15 и страхотни дънки за момчето ми, което е на осем. Последните изглеждат от доста дебел качествен плат , изчистени, нито широки, нито тесни. Точно такива харесвам, а не протъркани, които се късат на първия ден. Те струваха 16 лева, намалени от 44....

# 593
Здравейте, някой има ли информация дали в Nike и Adidas има намаления? И дали ще има по-големи намаления Simple Smile Не съм сигурна в зимния сезон кога им е най-голямото намаление..

# 594
А, днес в Скай Сити в Адидас-а имаше ДО -50%, обаче от разгледаното вътре не намерих намалени неща.  Shocked А преди няколко стр. се коментираше -40% за Адидас, но не помня кога и в кои техни магазини.

# 595
а къде се продават неща с марката Jack Wolfskin? имат ли си магазин или не? харесах едни ботуши за   детето ми в Австрия по коледа, но не бяха намалени още и не ги взехме ... , а са си скъпички , та се надявам тук да ги открия

# 596
  • Sofia
а къде се продават неща с марката Jack Wolfskin? имат ли си магазин или не? харесах едни ботуши за   детето ми в Австрия по коледа, но не бяха намалени още и не ги взехме ... , а са си скъпички , та се надявам тук да ги открия
Стоки с въпросната марка се продават в магазин "Спорт Депо".

# 597
  • Бургас
Започна ли намалението в Адидас?  Thinking

# 598
Да 25 процента, като се очаква да минат и на 40 процента или до края на този или на другият месец... newsm78

# 599

Общи условия

Активация на акаунт