Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви предизвикателства срещат участниците в дискусията?
Какви стратегии използват участниците, за да си сътрудничат помежду си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви предизвикателства срещат участниците в дискусията?
-
Какви стратегии използват участниците, за да си сътрудничат помежду си?
-
Какви са очакванията на участниците в дискусията?
-
Какво е Утрогестан и за какво се използва?
Веднага се поправям за отсъствието!
Хубавото в тази ситуация е, че навреме си разбрала какво ще последва в новата фирма ако приемеш работата.
ама нямам избор - семейството на мъжа ми има семеен бизнес и след като се сгодихме ..... вече и аз бях в него
сa Kristina KG i TIGERWOMAN.Теди добре дошла и от мен.Лемон това се случва и в чужбина не само в БГ бъди сигурна тук когато те осигурят веднага задължително те осигуряват на изпитателен срок от 6 мес, после едно продължение на договора от 6 мес и едва тогава АКО им е кеф ти правят нормален договор,почти не познавам човек който е осигурен на реалните пари които взима винаги по малко съответно и майчинство и безработица всичко е минимум........За съжаление е така на всякъде.
/...... Но всъщност аз съм виновна, че я споменах моята, та така отприщих размисли и страсти....ама ако на вас не кажа, на кой? Простете ми! И да знаете, че никога няма да се откажа от желанието си да я