Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 810
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Princessa SS  Hug Веднага се поправям за отсъствието! Simple Smile
Дано милото плати интернета вкъщи, че съм забравила и вчера го спряли. Какво ще правя без вас събота и неделя не знам! Rolling Eyes

# 676
  • София
Брюнетче, това да се обичате е най-важното!
Ей, всички ли ще ходите при свекървите уикенда?  Mr. Green

Аз съм решила утре да майсторя една торта, да видим какво ще излезе. Аз торти не ям, ама милото им е голям почитател. Wink

# 677
Кристина, много ви се радвам на двамата с мъжа ти, сладури! Ти си ми надеждата! Дано при доки във вторник чуеш само хубави новини  Praynig Praynig Praynig
Лимонче, наистина много лоши са условията за бременните в БГ, не ти дават шансове. Нито майчинските покачват - нищо, оправяй се както искаш  ooooh! Хубавото в тази ситуация е, че навреме си разбрала какво ще последва в новата фирма ако приемеш работата.
Ние ще сме при свекървата на Коледа, цели 5 дена! Тя много иска внуче, и сме си говорели на тази тема преди. Но сега ако пак заговорим за това, ме  е страх да не ревна пред нея...
Веси, я кажи каква тортичка ще правиш, милото ми също им е голям почитател, може и аз да му спретна една Wink Мъжете ни наистина заслужават да ги поглезим малко.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 11:04 от Kristisha

# 678
Здравейте , и аз бих искала да се запиша в темата и дано найстина Коледа ни сбъдне най-съкровенните мечти   
Ние правим опити за второ бебче,ама нещо се бави.Пия Клостилбегит за стимулация и дано да е последния месец в който го пия (вече е 4 пореден месец).Първия път забременях от 2 месец със стимулация с Клостила.Пожелавам на всички Коледа  и Новата година да им донесе само положителни тестове.

# 679
  • София
Теди, добре дошла и успех!  Hug
Кристи, ето тази тортичка ще правя:
http://www.kaneia.com/topic/4/recepta-za-frenska-selska-torta
но без орехите, че нещо не ги обичаме много.

# 680
Танче- аз го казах това за "съкровището" Embarassed ако такова, да ти дам моето! хахаха мисля,че ще е равносилно! Simple Smile

Весе- тази торта я видях и аз вчера някъде в нета и докато прочета рецептата се наслюних сериозно...та ако имам време и аз бих се пробвала! хаха!

ей, ама всички сме големи сладури , не е лесно Hug

# 681
Теди,добре дошла и от мен!  bouquet

Весе,добре изглежда тази тортичка! Може и аз да се пробвам да я направя. Simple Smile И да не се получи,ще се изяде. Добре,че милото яде всичко което приготвям и не се е оплакал досега.

# 682
Като сте заговорили за СВЕКЪРВИ ... аз да ви кажа - аз съм с моята всеки ден, по цял ден. Работим на едно бюро  smile3511 smile3511 smile3511 аз съм най-зле от всички ви  smile3532  ама нямам избор - семейството на мъжа ми има семеен бизнес и след като се сгодихме ..... вече и аз бях в него
П. С с мъжа ми бяхме най-добри приятели 9 години и накрая вижте в какво се превърна нашето приятелство  newsm44 newsm44 newsm44

# 683
  • София
Кристина, то обикновено така става с приятелството.
Макар, че аз моя мъж пък го познавам от дете, ама хич не го понасях! До едно време...

# 684
Весе аз ей сега прегледах темата щастливките видели EFPсa Kristina KG i TIGERWOMAN.Теди добре дошла и от мен.Лемон това се случва и в чужбина не само в БГ бъди сигурна тук когато те осигурят веднага задължително те осигуряват на изпитателен срок от 6 мес, после едно продължение на договора от 6 мес и едва тогава АКО им е кеф ти правят нормален договор,почти не познавам човек който е осигурен на реалните пари които взима винаги по малко съответно и майчинство и безработица всичко е минимум........За съжаление е така на всякъде.

# 685
  • София
Нелка, мерси за помощта миличка!  Hug
И аз тях помня, ама се чудя да не изпусна някой.

# 686
Айде да не загрозяваме хубавата ни темичка с тия "прекрасни" същества свекървите /то има такава тема видях  Joy/...... Но всъщност аз съм виновна, че я споменах моята, та така отприщих размисли и страсти....ама ако на вас не кажа, на кой? Простете ми! И да знаете, че никога няма да се откажа от желанието си да я  #2gunfire  #2gunfire /два пъти за по-сигурно/.
Скрит текст:
В селото на баба ми на една снаха така и писнало от свекървата, та я увила в едно одеало /като пеленаче, че била и болнава отгоре на всичкото/ и я заляла с чайника от печката. То много не е за смях и не е човешко, ама понякога наистина можеш да изтрещиш от мрънкане. Обаче снахата освидетелствана и има жълта книжка, та никой не може да и каже копче. Поизгорила я тук-таме ама не нещо страшно и казала: Радвай се, че чайника събира малко вода, другия път ще те попаря с голямата тенджера и нали знаеш, че съм луда и никой не може да ме спре. Ясно?!?... Та някой път като споделя с моята майка, че ме дразни свекито...ми вика: де чайник със жълт картон де...  JoyМного я обичам тая моята майка бе!
Весинце, тортичката е чудна! Ще се пробвам и аз някой ден изглежда лесна сякаш.
Теди, добре си дошла.... и дано скоро се похвалиш с успех!!!  bouquet
Ей Нелка, да знаеш, че си много гушната!  Hug

# 687
Здравейте, момичета!
Аз току що ставам  и просто не мога да смогна да изчета всичко, което сте написали...опасни сте Simple Smile
Желая ви на всички приятен ден и дано днес да има късмет поне някоя да сгащи яйцето Simple Smile

# 688
  • София
Мери, и на теб хубав ден.
Танче, тая история ме уби! Не се бах замисляла.  Joy Joy Joy Joy Joy
За тортата, малко ме притеснява това варено тесто дали ще ми се получи, ама ще го пробвам. Аз често експериментирам.

# 689
И аз ще се пробвам да направя тортичката утре, тъкмо милото е на работа. Много апетитна изглежда ммм... Wink
Теди, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт