NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 344
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
До миналата година не можеше с дебитна карта да се пазарува-нито българска, нито английска. Сайтът регистрираше само кредитни карти. През последната година не съм пробвала.

# 196
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Има ли някъде промоция на нашите любими капсулки?

# 197
Някой от вас случайно да е имал проблеми с използването на ваучер при първа поръчка?  Постоянно ми изписва,  че е неуспешно използван... А не ми се чака да понеделник да се свърже с тях.

# 198
Някой от вас случайно да е имал проблеми с използването на ваучер при първа поръчка?  Постоянно ми изписва,  че е неуспешно използван... А не ми се чака да понеделник да се свърже с тях.

Преди 2 седмици и писах по същия повод - ето какво ми отговориха:
"Здравейте,

Благодарим Ви, че се свързахте с НЕСТЛЕ България!

В момента нямаме налични Espresso чаши с чинийки. Очакваме те да са налични не по-късно от 15-ти  декември.
В момента можем да Ви предложим няколко възможности относно използването на ваучерът, който Ви носи регистрацията на машината NESCAFE Dolce Gusto:
- Ако желаете с Вашата поръчка вместо Espresso чашките можем да Ви изпратим метална кутия за капсули;
- Също така може да направите своята поръчка без да използвате ваучера и ние да Ви изпратим допълнително чашките за наша сметка.

Ако предпочетете бихте могли и да направите първата си поръчка, когато Espresso чашите са вече в наличност.

Бихме искали да Ви помолим в случай, че направите поръчката си преди чашките да са налични, да ни сигнализирате коя от двете опции предпочитате.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас отново!

Поздрави,"

Вероятно още нямат още чаши!

# 199
  • София
По повод чашките за еспресо - на мен са ми много малки, не пия късо кафе. Хубаво би било да са поне за капучино Simple Smile Та, кутията е по-добрата опция според мен (не, че събира кой знае колко капсули)

# 200
Благодаря,  аз също им писах и ще споделя когато ми отговорят,  но не би било зле и на мен да ми предложат друга опция,  че и аз не пия много къси кафета Party

# 201
Абсолютно същата опция ми предложиха и на мен и аз приех кутията за капсули, сметнах наистина за по-практично Simple Smile

# 202
  • Варна
Влизам, за да споделя, че е по-изгодно (според мен) да си регистрирате машината в английския сайт, понеже там ви се дава ваучер от 10 лири. Аз така направих и поръчах после 5 кутии с капсули, като използвах и ваучера. Всичко ми излезе 19 лв. Така че, може да е от полза за някой  Peace

# 203
  • Варна
В Пикадили има кафенца по 7,99.

# 204
Когато си регистрирах машината и на мен ми предложиха кутия вместо чашки, но аз не се съгласих. Преди седмица пристигна куриер с чашките.

# 205
В карфур пък са се изгаврили леко,  пуснали са ги на 9.50

# 206
  • Пловдив
В момента предлага ли се някъде машинка с подарък капсули?

# 207
В момента предлага ли се някъде машинка с подарък капсули?
Преди Нова Година един познат си купи от Метро.

# 208
  • sofia
Този петък и събота в Била 25% намаление на кафе!

# 209
Момичета, знаете ли друга марка капсули със същата големина? Иска ми се да пробвам нещо различно. Мисля, че ако големината е еднаква, няма да е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт