NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 321
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Аз използвам филтрирана вода и не ми се налага.

# 226
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А бихте ли казали как се ползва препарата?
Аз ползвам друг препарат и съм доволна, просто ми е любопитно.

# 227
  • Sofiq
В офиса ползваме вода с лимонтозу, резултата е перфектен и струва стотинки Peace Само с игличката от време на време допълнително отпушваме игличката дето дупчи капсулките.
Пак с вода и лимонтозу чистим и кафе автомат Саеко и то от години насам.

# 228
Поръчах Creativa от Емаг и то за да не изпусна промоцията, поръчах я за 146, днес е 265  Crazy Дано всичко да е наред с нея, утре трябва да е при мен. Ще пиша, като я получа, да дам отзиви, тъй като има доста отрицателни мнения за този сайт...дано поне при мен всичко да е наред

# 229
Моята машина е от Emag, използвам я вече няколко месеца и всичко е наред. Бързи, точни и коректни  Wink

# 230
  • Sofiq
Моята машина е от Emag, използвам я вече няколко месеца и всичко е наред. Бързи, точни и коректни  Wink

И домашната креатива е от черния петък на емаг

# 231
Може ли по-подробно за почистването с лимонтузу? Как точно става, колко се разрежда?

# 232

Супер! А това кафе - Cortado става ли за creativa?

# 233
На моето упътване на кафемашината изрично беше написано да не се използват никакви препарати съдържащи киселина. Аз имах даже останал от предната кафемашина, купуват от Технополис, но не посмях да го използвам.

pantera666, в пакетчето има течен препарат, който се разтваря във вода, поставя се в резервоара, долива се до горе с вода и след това на специален режим, описан в листовката се пусна топлата и студената вода.

# 234
jhkt Как така дали става? Всички капсули стават за всичките им машини  Simple Smile

# 235
jhkt Как така дали става? Всички капсули стават за всичките им машини  Simple Smile
Аз съм пълен индианец  Joy Чета в описанието - 6 вида кафе и изброени и си мисля, че само те стават  Embarassed

Да споделя за поръчката си: Получих я днес, тъй като вчера не успях да я взема - нямам думи, супер е машинката, подарък 12 капсули, гаранция, всичко е точно, остава само да пробвам кафето  Embarassed

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 19:59 от jhkt

# 236
  • София
В Пикадили - 8 лв, има и томбола при 2 купени кутии.

# 237
Супер, мерси за инфото   bouquet

# 238

До кога е това?

# 239

До кога е това?

И какви са наградите от томболата?  Laughing
Защото ако е трета кутия, направо съм хукнала...

Общи условия

Активация на акаунт