Доц. Балев за ФМ Варна

• 3 356
  • 30
  •   1
Отговори
Трябва ми актуална информация как става записването в момента при него. Някъде четох, че вече не се налагало да се чака от 6ч. сутринта, нямало вече толкова хора, можело в 7.30 да се отиде. За съжаление в момента нито с търсачката тук, нито с гугъл намирам къде съм го чела това. В същото време от отчетните ми излиза отново информация от октовмри, че се чака от 6ч. сутринта. Понеже на 14 декември, петък, искам да си запиша час за преглед за следващата седмица, то моля ви ако имате актуална информация кажете, да знам какво да правя. Не мога да си позволя да сгреша, тъй като изтървам подходящия период за преглед.

# 1
Ще си повдигна темата, че много е изпаднала, а нямам отговор.

# 2
Pina,аз звьнях вчера да питам в клиниката  и казаха,че всеки петьк от 8 сутринта записват за следващата седмица.Неможело по телефона или занапред.Трябва да се отиде и да се чака,но от позната знам,че се чака от рано и пак не сварват да си запишат час.

# 3
slancice, благодаря ти, че се включи, вече се бях отказала да чакам отговор по тази тема...  Simple Smile  Но аз това го знам. Въпросът е да се чака ли от 6ч. сутринта, т.е. 2 часа на студа  #Crazy   или може от 7ч. Като някаква тенденция ме интересува, от последните седмици как е. Май няма да се яви някой да сподели пресен опит, ами да си измислям ескимоска екипировка и да отивам от среднощ. Поне дали може човек да паркира там кола и да чака в нея или съвсем изпънат прав на тротоара  Confused Да беше топъл сезон хич не ми пука, ама в тоя студ  Rolling Eyes

# 4
Pina, аз минах първа и втора ФМ при доц. Балев, като и двата пъти моят мъж ми записа час на място пред клиниката. Чакал е и двата пъти от около 7,15 сутринта, като преди него е имало и двата пъти около 4-5 човека. Информацията ми е от септември и края на октомври тази година. Първия път е имало общо 10 свободни часа, а втория - 24. Тъй като третата ми ФМ се пада през януари (и ще е доста студено), втория път моят мъж е питал дали има шанс със записване по телефона. Казали са му, че някои успяват, някои  - не. Зависело колко места има за следващата седмица. Някои момичета обаче наистина успяват да си запазят час по телефона (поне в моята отчетна бяха писали). Пробваш да звъниш още от 8 ч. в петък и може и да успееш. Успех!

# 5
 *starlets*, мерси!  Работата е там, че ако не успея, за следващата седмица вече ще съм 13г.с., а нали в 12 г.с. е най- добре да се прави ранна ФМ  Thinking  Ще видя какво ще измисля.

# 6
Pina,четох,че се прави  в 12-13г.с. така,че няма да е фатално ако не успееш.А на мен тази по телефона ми каза да се обадя ,ако немога да отида.Незнам и аз какво да те посьветвам.Ужано ми се вижда да чакаме там от зори,сякаш няма да си плащаме,ами ей така ще минаваме.Това ми звучи направо абсурдно.Но май е така #2gunfire.

# 7
И на мен ми е абсурдна тази система  Confused Даже се замислих за друг лекар, ама... нали бил най- добрия диагностик, а аз съм дърта... при мен има риск.
Да беше лято - хич не ми пука, аз бездруго ставам рано, живея в центъра, пеша ще отида и ще чакам, но при тези климатични условия... Както са и дъждове напоследък, да ме брули някой леден дъжд два часа при температура около нулата  Confused

# 8
  • Варна
Пина, честита хубава вест! Успех ти желая.  Grinning
Когато моят мъж ходи да ми записва час (2010 г.) и трите пъти като се съберат по 3-4 човека и правеха списък и се връщаха по колите да не студуват навън. Информацията ми е отдавна, но ако ще ти олекне за това притеснение............ Те и затова обявяват колко часа ще се записват за седмицата, за да не чакат хората излишно. Първата ФМ се прави между 11 и 13 г.с., така че не е проблем и да се забавиш с една седмица.

# 9
Благодаря и за твоето включване!

# 10
И на мен тази система (с чакане с часове в ранни зори) на записване ми е непонятна, още повече за записване на бременни. Затова я бойкотирам  Laughing по мой си  начин. До тук съм минала 5 прегледа - три с първото, два с второто, предстои трети и не съм чакала на опашка. Един път успях да се запиша по телефона. Започнах да звъня в 8, но започват да го вдигат след 8.30, много беше изнервящо. До колкото разбрах записването по телефона е било изключение - тогава записваха за три дни, а не за два  и затова са останали свободни часове за звънящите. Иначе часовете свършват още за чакащите на опашка и телефона така и не го вдигат. И двете ми първи ФМ са в 14 г.с. и с двете бременности от тогава знам пола  Wink Системата ми да мина преглед е да отида към 18 и нещо и да чакам, ако ме приеме доктора, приеме, ако не - на следващия ден пак пробвам. Досега веднъж ме е върнал. Чакам не по-малко, отколкото ако съм на опашка, но поне съм седнала и  на топло, и не е нечовешки рано.

# 11
Значи да ви кажа, аз ако изтърва първата възможност около 19-20 декември, то следващата седмица е Коледа, а по- следващата Нова година, нямам идея клиниката работи ли. Ако не работи, отиват и 13-та и 14-та г.с. Аз наистина трябва да направя всичко възможно за записване на 14 декември или оставам без ФМ  Thinking  Може и да работят.

# 12
 И на мен ми предстои ФМ при Балев.
 С първото дете не съм ходила , но сега, предвид факта, че съм на 30 години вече, реших, че е по разумно да го направя. И мен ме притеснява малко факта, че трябва да се ходи рано за записване и намирам това за безумно. Но за Балев лош отзив не съм чула и нямам намерение да се отказвам.
 pina, а няма ли вариант съпругът ти да отиде да те запише рано сутринта? Сега е рисковано да се излагаш на студа. Мъжът ти и да настине, няма да е толкова фатално,колкото може да се окаже за теб. Ако пък имате кола - това би било още по добре. Рано сутрин паркинга пред клиниката едва ли е зает.
Мъжът ми смята да отиде към 6.30 сутринта другата седмица, пък ще видим.

# 13
Двамата ще чакаме, той не може да остане до края.

# 14
Вчера говорих с моя приятелка, относно записването при Балев. Нейната информация е от май, тази година - последно тогава е записвала за преглед. Съпругът и е бил там в 7.30, успял е да се запише на списъка и съответно да влезе в бройката , която реално може да бъде включена в графика на лекаря. Ама, как ще бъде другата седмица - ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт