Доц. Балев за ФМ Варна

• 3 358
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте , и аз се интересувам от ФМ при Балев . При мен ще е трета и трябва да се случи на 4-ти януари , пада се петък. Т.е. трябва да си запазя час на 28.12 (петък , проверих - работен ден е ).

Но това с висенето на студа и записването на място ми се струва абсолютно безумие , освен това съм от Бургас. Мисля да пробвам по телефона , надявам се да няма толкова голям наплив точно около Нова година. Но другото пък , което ме притеснява е дали изобщо ще има часове и записвания на тези дати  Thinking

Другият вариант , който обмислям е ФМ при Б.Яков , за него също четох много добри неща. Но пък той приема в МД само 3 дена в седмицата и то само по 3 часа на ден . Знаете ли дали преглежда и в частен кабинет , или трябва да се опитам да се вместя в графика му в МД ?

Благодаря предварително  Simple Smile

# 16
  • Варна
Другият вариант , който обмислям е ФМ при Б.Яков , за него също четох много добри неща. Но пък той приема в МД само 3 дена в седмицата и то само по 3 часа на ден . Знаете ли дали преглежда и в частен кабинет , или трябва да се опитам да се вместя в графика му в МД ?
Благодаря предварително  Simple Smile
Била съм на ФМ при Максим Яков - бащата на Борис Яков. Той следи бременността ми и прави 3-те ФМ. Той преглежда всеки ден, вкл. и събота. Според доц. Ангелова, занимаваща се с генетични въпроси, Максим Яков и Балев са най-добрите във Варна за ФМ. Едва ли ще имаш проблем да си запишеш час в МД, било то и за Борис Яков, особено ако им обясниш, че пътуваш и трябва да направиш ФМ в еди коя си седмица. Номерът е 052 33 20 00.  Peace

# 17
*Галя* , супер . Мерси за отговора , само че съм здравно неосигурена. Ще ме приемат ли на частно в МД ?

# 18
Балев не преглежда в петък, в петък е записването за следващите понеделник и сряда следобедите. Май около празниците се падат все почивни  Rolling Eyes Ще помисля дали да отида извън подходящите седмици за трета ФМ или да се доверя на друг, или и двете.

The_Sunrise, то и без друго ФМ не е по здравна каса. И осигурените си плащаме за нея. При Балев е 70-100лв., при Максим Яков колко е?

# 19
Тия празници наистина малко объркаха плановете за прегледи....The_Sunrise, според мен е добре да питаш по телефона кога ще става записването за този период и въобще дали са планирали от сега в кои дни ще има часове покрай/след празниците. Сещам се, че октомври имаше една събота, за която записваха часове за Балев (не знам поради каква причина).

За цената на прегледа при Балев - на мен на първа ФМ ми взеха 70 лв., а на втората - 50 лв.

# 20
Имам вече час за сряда за доцента, разгеле. Можеше и да не се чака толкова от рано - ние бяхме там 6.30. Не мръзнахме, в колата си седяхме, някои хора как изкараха през цялото време навън?!  Shocked  Но понеже раздадоха много часове - 30, в 8ч. все още имаше възможност да се вземе. Хубавото е, че преднината в списъка ми даде възможност да си избера удобен ден и час, иначе каквото остане.

# 21
Аз се записах за 3ти януари при Яков в МД.Отказах се да вися за Балев,Записах се по телефона ,тогава ще сьм пьрви ден на 13г.с. и мисля,че е добре.Тази по телефона ми каза,че всички правели ФМ,което ме учуди.А за Яков ФМ е на 4Д ,а при Балев на 2Д,което ми се вижда по-добре.Цената е 75лв.За сега е това,като мине ще ви пиша пак.

# 22
  • Варна
Slancice, ФМ се прави на 2Д. Сама ще се убедиш, че Яков ще си свърши работата на 2Д в неговия кабинет, а после ще те заведе в друг кабинет на 4Д, което е за кеф на бъдещите родители, да си видите детенцето.  Peace Ако искате може и клип да се направи. На мен лично ми е много ценен този клип и ми е приятно да си го пускам понякога.  Peace

# 23
Не разбирам защо се прави на 2Д при положение ,че на него нищо не се вижда,а на 4Д е друго?

# 24
Аз вече съм на българска земя и почвам да звъня по лекари , да си записвам час .

slancice , ти при кой Яков записа час , баща или син ?

Колебая се кой от двамата да избера , виждам че *Галя* препоръчва бащата , ама аз си мисля не е ли по-добре при сина  Thinking. Все си мисля , че ако лекарят е по-млад ще се справя по-добре с техниката и ще е в час със съвремената медицина , докато възрастния пък ще има повече опит  ooooh!
Иначе и за двамата четох добри отзиви във форума . Вие какво ще кажете по въпроса ?

# 25
Аз записах час при Максим Яков.

# 26
Записването при доц. Балев става по телефона, в петък сутринта записват часовете за следващата седмица. Аз си записах си час на 26.10.2012 по телефона и на 31.10.2012 бях на преглед при него, тогава бях в 21 г.с.  thumbsup Първият преглед струва 70 лв.

# 27
Аз се записах за 3ти януари при Яков в МД.Отказах се да вися за Балев,Записах се по телефона ,тогава ще сьм пьрви ден на 13г.с. и мисля,че е добре.Тази по телефона ми каза,че всички правели ФМ,което ме учуди.А за Яков ФМ е на 4Д ,а при Балев на 2Д,което ми се вижда по-добре.Цената е 75лв.За сега е това,като мине ще ви пиша пак.

Аз току що си записах час при Яков-баща за 24-ти януари и ме "сурвакаха" с цена 90лв + 10лв ако искам запис на бебчето ....
Сега отивам в морската да намеря дърво, дето растат пари по него... Simple Smile

# 28
Как е актуалното положение с наплива и записването при Балев?

# 29
  • Варна
Някой има ли актуална информация относно записването на часове при доц. Балев?
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт