Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 20 847
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • срещу двата комина :)))
Кутрето в Троновете с тези мустачки ми е по- скоро смешен, напълно влиза в характера си на интригант. Не ми е никак мъжествен. Ако искате го слагайте. Аз така или иначе няма да гласувам за него. Но си мислех че тази класация е само за яки типове, но явно не е . Защото ако беше, Клаус с неговото хилаво тяло също няма място тука.  Mr. Green

ами явно имаме различни представи за  " яко "  Mr. Green

# 31
Импалко, идеално си разбрала.  Mr. Green

Супер за Хобита - голям кеф ще е да могат да гласувам за Мичо някъде.  Grinning

Кутрето в Троновете с тези мустачки ми е по- скоро смешен, напълно влиза в характера си на интригант. Не ми е никак мъжествен. Ако искате го слагайте. Аз така или иначе няма да гласувам за него. Но си мислех че тази класация е само за яки типове, но явно не е . Защото ако беше, Клаус с неговото хилаво тяло също няма място тука.  Mr. Green

Прави се класация според мненията на всички, не според твоето единствено мнение, окейка?

Ако ще са по двама от сериал, направете първични избори за дневникарите, най-честно е така. Третият отпада, няма сърдити.

# 32
  • Buffyworld
Клаус баш ако няма място тука не виждам Мат какви ще ги върши. Бих ви предложила Стивън, ама стават прекалено много. Мисля че Иън, Пол и Джоузеф ще са най-добрият избор от там.

И с какво например Пол е по- готин от Мат ? Пол ми е толкова антипатичен като мъж, че нямам думи. Това, че Мат е второстепенен герой съвсем не означава, че е по- грозен от останалите. Напротив. Щом Пол / Стефан , а дори и Клаус, който няма никакво тяло ще участва, защо не и Мат ? Не е честно. Не съм съгласна. Освен това не само аз го харесвам. Мириел, аз отдавна съм на същия клон.  Peace

# 33
  • Разпиляна във въображението
"Костюмари"

Патрик Дж. Адамс и Габриел Мач

От "Имало едно време"
Джейми Дорнан
Джош Далас
Колин О'Донахю
Себастиян Стан

За мен Пол и Джоузеф хич не са ми готини. Джоузеф все едно има нещо в устата си. Едни такива мимики прави. Но, всеки си има вкус.

# 34
  • Buffyworld
Значи ако този смешник Кутрето участва, държа и Мат да бъде включен.

# 35
  • срещу двата комина :)))

айде, без подобни епитети, че ще развалим добрия тон на темата  Peace и човека си има име, Кутрето е просто роля  Crossing Arms

и за пореден път, и други трябва да кажат мнението, не само ти

# 36
  • София
По двама само от сериал, за да няма сърдити. Мат няма да участва

# 37
От имало едно време 4 са много. Викам Дж. Далас и Колин О`Донахю, че са актуални за 2012. А последния буди доста симпатии в различни като вкусове хора.

# 38
  • Buffyworld
Ами да си го кажат. Нямам против. Просто държа на Мат. Иначе ако го няма Мат, освен за братята Уинчестър и Джон Сноу , не виждам за кой друг мога да гласувам. А все пак нали искаме на всички любимците да са тук.

# 39
  • Разпиляна във въображението
Мда, колкото и да харесвам Мат, смятам, че трябва да са по-главните.

Накрая може да стане и така - гласува се за мъжки състав от всеки сериал Whistling

# 40
Не ги деля на това кой е по-готин или по-красив, а по популярност, тъй че и да направим вътрешна класация нали се сещаш Мат докъде ще стигне. Ако всеки като теб държи да се наложи то ще мръннат и за Тревино, за Стивън, за Даниел Гилийс? Тъй че или ги подбираме с класацията до 2ма или слагаме Салваторетата да ни е мирна главата и толкоз.

# 41
  • Велико Търново
И аз тук.

# 42
Там, където има колебания правете първични избори, бе, хора. Мини-анкетки, а на Ването свят ще ѝ се завие.  Laughing

Ами да си го кажат. Нямам против. Просто държа на Мат. Иначе ако го няма Мат, освен за братята Уинчестър и Джон Сноу , не виждам за кой друг мога да гласувам. А все пак нали искаме на всички любимците да са тук.

Именно, на всички, а не на Бъфи.

# 43
  • София
Ами не е нужно да си използваш 5-те опции. Кутрето също няма как да влезе, по-скоро Джон и Роб, според мен ( аз бих включила Джейми, обаче ще се съобразя с множеството Peace)

# 44
  • КиТ
Мир,мир  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт