Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 20 859
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Бъфи, но те повечето са любимци на всички, поне на по-голямата част. А тва Кутре не го и знам.

# 46
  • Buffyworld
О. К. Нямам нищо против Сам и Дийн да спечелят отново.  Mr. Green Ако бяха по трима, можеше да се включи и Кастиел. В последната серия беше направо страхотен.  Hug

# 47
  • Разпиляна във въображението
Защо да не е за мъжки състав - една анкета и една анкета с всички? Какви са тези мини анкети? То ще стане Коледа Thinking

# 48
  • София
От имало едно време 4 са много. Викам Дж. Далас и Колин О`Донахю, че са актуални за 2012. А последния буди доста симпатии в различни като вкусове хора.
Тук предлагам Шапкаря, направо казвайте Далас или Шапкаря, за да не правим за всички анкети Peace

# 49
  • КиТ
Защо да не е за мъжки състав - една анкета и една анкета с всички? Какви са тези мини анкети? То ще стане Коледа Thinking

Щото не може да се избере,двама ли трима ли  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 50
Точно затова предлагам да бъде за мъжки състав от сериал. Винаги ще има недоволни.

# 51
Май Далас е по-популярен и е главен, но аз съм за Шапкаря.

# 52

Мириел, защото очевидно не могат да се разберат точно кои двама от сериалите с повече кандидати да све изберат. На мен лично ми е все тая. Е, не става с изцяло мъжки състав - в ИК например това ще включва толкова много и разнородни герои, че и аз не бих гласувала за тях.

Под минианкета имах предвид сега, докато тече темата, да се пуснат за по един ден с всичките претенденти от даден сериал и двамата с най-много гласове отиват на големия финал.

# 53
  • # супернатурална #

Ми тъкмо, да разопаковаме подаръците  Heart Eyes

# 54
Добре, добре Hug

# 55
  • София
Май Далас е по-популярен и е главен, но аз съм за Шапкаря.

Аз пък за Пинокио  Crossing Arms

# 56
  • КиТ

Ми тъкмо, да разопаковаме подаръците  Heart Eyes

smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 57
  • София
Давайте - тече мини анкета за Once upon a time : Чарминг или Шапкаря? Съответно

Може да се включат всички. Засега два гласа за Шапкаря.
Айде да го решим поне това, докато се върне Ването

ПС - Един за Пинокио, два за Шапкаря

# 58
Хм, ами Ловецът, Пинокио, Кук?

# 59
  • София
Хм, ами Ловецът, Пинокио, Кук?
Кук влезе отма, той е единият. Сега избираме втория
Ловеца не участва, вече не играе в сериала Peace

Общи условия

Активация на акаунт