Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 20 952
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Нели, а дали сме готини с теб, а дали сме яка агитка? И миличката помагаше. Сега ви е ясно кой да викате за предизборна кампания, ако искате ваши човек победител!

# 541
Нели, а дали сме готини с теб, а дали сме яка агитка? И миличката помагаше. Сега ви е ясно кой да викате за предизборна кампания, ако искате ваши човек победител!

+1

# 542
  • София
Peace
Може да се включим анти-Пръчи по някое време Flutter

# 543
  • София
А не може ли анкетата за жените да е за НЕлюбимка? Демек за тая дет много ни дразни филмово.
Аз мръ да изхейтя по Вълшебната пръчка и Кийра - обратната захапка.

# 544
Ми какво пречи да изхейтиш в нормална тема? Я виж как добре се справиха в мъжката.  hahaha

# 545
  • София
А не може ли анкетата за жените да е за НЕлюбимка? Демек за тая дет много ни дразни филмово.
Аз мръ да изхейтя по Вълшебната пръчка и Кийра - обратната захапка.
Що за въпрос е това?

# 546
  • София

Пуци, за Кийра шЪ ми кажат, че мнението ми е неадекватно... най - вероятно Simple Smile

# 547

Пуци, за Кийра шЪ ми кажат, че мнението ми е неадекватно... най - вероятно Simple Smile

Кво ти пука?  Whistling

# 548

цъ, ще има и съгласни hahaha Ване, в сюжетната тема пуснах кадри от твоя хол hahaha

# 549
  • София
 hahaha

Отивам да видя!

# 550
  • София
Ване, досега да са ме убили с поглед или с мисли. Пускай си Peace

# 551
  • КиТ

За агитка на Пол,обаче не ставате  Crossing Arms

Ване давай  Mr. Green Peace

# 552
  • София

За агитка на Пол,обаче не ставате  Crossing Arms
Това въобще няма да го отразя Naughty

Гуд морнинг, народе. Студено ли ви е? Heart Eyes

Скрит текст:

# 553
Не. Току-що се напрешъсих до ръба.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 554
  • София
Тамън ме подсети да те питам нещо. Втори сезон на АХС има ли нещо общо с първи? Щото първи с Дерек едвам го изтраях донякъде, беше ми скучен и ми се доспиваше. Ама ако няма общо втория, мога да се пробвам пак Thinking

Общи условия

Активация на акаунт