Отговори
# 450
Щом сте ползвали презерватив може и нищо да ти няма на теб, не се шашкай предварително преди да сте разбрали със сигурност какво е  Hug Още повече щом не е сигурно, че е херпес...

# 451
  • София

Нека да отиде да го погледне лекар, за да се успокоиш  Hug Дано не е нещо сериозно  Peace

# 452
Да отиде на лекар...то аз ги знам какви са страхливи и като чуят лекар, който да им гледа" срамотиите" и изпадат в кома, но сега си имате много важна причина.
Може да се окаже и някоя пришка  Laughing  Протриване, раздразнение на кожата.  Зависи как изглежда де.

# 453
Той ходи,не знам как се разбира дали е херпес,казала му е,лекарката,да се маже с някакви билкови кремове,боли го!Както и да е,не знам дали да се притеснявам за бебето!На мен да ми има нещо,не на бебето!

# 454
Преди да забременея на моя ММ му беше излязло нещо. Естествено не отиде на лекар, а пусна в гугъл изображения на херпес...с ацикловир за 5 дни му мина. На мен нищо не ми се появи.
Щом с презерватив сте били, нито на теб нито на бебо ще ви има нещо.

# 455
Оо ,на него му е хоби да ходи на лекар!Ако може ей така ще си х

# 456
  • София
djuliani, само да вметна, че не е лошо и да попитате за оралните ласки как стои въпросът. Не съм сигурна дали този херпес беше онзи херпес, ама за всеки случай, един дерматолог е хубаво да си каже да не стане беля. Иначе ако му дадеш изопринозин би трябвало бързо да мине - той вдига бързо имунитета и лекува тези неща. Първите дни мисля, че и по 3 на ден може да приема, ама пак, питайте в аптеката.

Felicity, извинявай, не знаех, че си Ани, честит имен ден и теб! И на всички, които съм пропуснала!

# 457
  • в пералнята
Май имаше и някакви кръвни изследвания за херпес. Трябва при всички положения да го види дерматолог.

# 458
  • насън...
рейни, то си беше на 99% пъпната връв, ама нали знаеш - гладна кокошка...пишури сънува... Joy

а за вагиналните прегледи ви питам, защото днес искаше да ме преглежда, че по план-график по каса се полагало в четвърти месец и понякога без да усещаш болка и т.н. имало скъсяване на шийката и т.н....това добре, само дето аз не бях подготвена и отказах, даже се подписвах, че доброволно се отказвам от прегледа...и сега като се прибрах, от внушение ли или друго, така ме боли кръст....не ми е предписвала магнезий...а аз честно казано нямам представа какво представляват конкракциите на този етап, защото с предната бременност пиех постоянно магнезий и не съм имала оплаквания...та ще взема утре да я посетя, вече сигурно ще е платено...Simple Smile, но дотогава да взема малко магнезий, какво ще кажете? буена, къде си, наша докторке?   bouquet Grinning

# 459
Ю-ху
Още не съм прочела назад, но влизам да се похваля набързо  Mr. Green
Завърнах се от ФМ. Най-важното- сърцето ни е наред и няма изгледи за развитие на малформации. Гледахме вичко както си му е редът- скелет, мозък, коремна кухина, имаме затворен гръбначен стълб без дефекти,  водите ми са в норма, правиха ми и доплер, (за което си мислих, че е доста рано, ама.. newsm78). Шийката е дълга и добре уплътнена. Та всичко ни е наред  Party Много сме пораснали - 25 см., 400 гр. и розовите ни гащи нямат събуване  Heart Eyes Дадох кръвчица, но този път и пишках в чашка  Mr. Green

# 460
Анум... браво мн е голяма твоята принцеса,ама и тя е кака на всичките...радвам се,че всичко е нормално,аз след месец ще се видя с мойто бебче...вече мн ми липсва и искам да си го видя...но трябва да чакаммм Cry

# 461
Аз за това няма да чакам януари!Другата седмица си записах час за видеозон н МД!

# 462
  • София

Архи, да нямаш предвид за ПАП тестовете? Те са кръвни...  newsm78

Анум, браво на куклата, ма много е голяма бееееееее, цели 400 грама вече  Heart Eyes

Амен, абе иа з така си помислих, защото много често гледам и аз и на мен на пишок ми прилича ма доки казва- ето я пъпната връв  hahaha

# 463
АНум, страхотно е това, много сте големи браво Hug Hug Hug Hug
Стефи, къде си мила, липсваш ми Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 464
Хе-хе, Анум, браво, бе. Колко сте големи само! Много се радвам, че всичко е наред. Само така!
Според книгата, която чета, ние сме големи колко дланта ми на ширина. Смятай...
Може би и броячът на публикациите във форума вече се е е оправил. Вече имаш цели две Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт